top of page
Keresés

A SZERETET REZGÉSEI LEGYŐZNEK MINDEN NEGATIVITÁST ** 2022 MÁJUS

BÖLCSESSÉG TANÍTÁSOK MIHÁLY ARKANGYALTÓL

Ronna Vezane által közvetítve


Szeretett mesterek: Sajnos sok Lélek vált olyanná, amit spirituálisan csődnek nevezhetnénk. Mert vagy elhasználták a Szeretet / Fény Adamantin részecskéinek rájuk eső részét, és most annyira elmerültek a Harmadik / Negyedik dimenziós világ alacsonyabb frekvenciáiban, hogy nem tudnak többé az élet kozmikus folyójához csatlakozni és a Teremtő teljes spektrumú Fényét előcsalogatni. Vagy kora gyermekkoruk óta nem voltak képesek elérni a harmonikus frekvenciaminták szükséges szintjét, hogy meggyújtsák a Szent Szívükben tárolt Adamantin Részecskékből a rájuk eső részt.

Sajnálatos módon sok kedves Lélek magával viszi a halálba a Teremtő Fényből kiosztott részének nagyobb részét. Ezek azok a meggyötört Lelkek, akik úgy érzik, hogy nem szeretik őket, és szenvedéssel és gyakran elszigeteltséggel vagy erőszakkal teli életet éltek, amelyet a reménytelenség érzése, az önutálat és a kisebbrendűség érzése hozott létre. Gyűlöletüket és frusztrációjukat gyakran kifelé összpontosítják, másokat és a sorsot hibáztatva kudarcaikért, miközben mindvégig nincsenek tudatában annak, hogy ők maguk a saját fájdalmuk és szenvedésük forrásai.


E drágaságok közül sokan úgy döntöttek, hogy az Árnyék és a Fény alsó spektrumán lépnek elő. Lelki szinten azért választották ezt az elfedést az életdrámához, amit megtapasztalnak, mert le akartak győzni bizonyos múltbeli kiegyensúlyozatlan frekvenciamintákat.


Fontos azonban, hogy megértsétek, hogy sokszor az általuk választott út valószínűleg túl nagy kihívást jelentett, és így sok eredménytelen élet negatív mintáiba estek vissza. Azokat, akiknek a legkevesebb választási szabadságuk van, a megszállottság, a függőségek és a tudattalan impulzusok vezérlik. Őket a múltbeli negatív hatások irányítják, amelyeket nagyon nehéz legyőzni és kijavítani.


Ne feledjétek, kedves szíveim, senki más nem ítélkezik felettetek, csak a Felsőbb Énetek, és mindig kaptok lehetőséget arra, hogy legyőzzétek a múltbeli vétkeiteket. Az önmegbocsátás az első lépés a múlt gyógyításában és a belső erőhöz való visszakapcsolódásban. Szívtelennek és érzéketlennek tűnhet, de egy Én-mester fokozatosan véget vet a kapcsolatoknak azokkal az emberekkel, akikkel már nem harmonikus a kapcsolata. Nem szabad ítélkezni, csak fokozatosan el kell engedni és vissza kell vonni vagy el kell szakítani a kötődés energiaköteleit. Általában a másik személy az, aki véget vet a kapcsolatnak, mert nem tudja többé megkapni azt az érzelmi energiatámogatást, amire szüksége van a megvilágosodott személytől.


Szeretteim, a ti isteni küldetésetek az, hogy az Élet Folyójának mellékfolyójává, a Teremtés isteni erejének csatornájává váljatok. A stagnálás azonnal elkezdődik, amikor megállítjátok az Adamantin részecskék áramlását Szent Szívetekbe. Ahogy a Fény Őrévé váltok, aurátok ragyogni és növekedni fog, ahogy a Szellem ragyogása megvilágosít benneteket.