top of page
Keresés

A FELEMELKEDÉS SZÁMOS ASPEKTUSA ** 2023. JANUÁR


BÖLCSESSÉG TANÍTÁSOK MIHÁLY ARKANGYALTÓL

Ronna Vezane csatornázása

Szeretett mesterek, igyekszünk további információkat adni nektek a felemelkedési folyamattal kapcsolatban. Fontos, hogy megértsétek, hogy fizikai porhüvelyetek a Fény magasabb rezgésű, ritkább birodalmaiba való visszatérésre lett kódolva földi megtestesülési tapasztalataitok kezdetétől fogva. Továbbá, ahogy az emberiség fejlődik, növekszik a bölcsességben és egyre jobban tudatában van a tudománynak és a felemelkedés bonyolultságának, az elmúlt több száz év során sok kiigazítás történt a folyamatban. Néhány kezdeti Felemelkedési eljárást elvetettek, és más, fejlettebb követelmények kerültek hozzá.


A múltban a felemelkedés csak néhány kiválasztott számára volt lehetséges. Csak azok jöhettek be a misztériumiskolák belső szentélyeibe, akik azért jöttek a Földre, hogy példaképek és útmutatók legyenek, és akik spirituálisan fejlettek voltak. A titkos tanítást csak azok kapták meg, akiket a legerősebb és legelkötelezettebb tanítványoknak tekintettek. A leckék, a próbák és a kihívások megerőltetőek voltak, és sokan elpusztultak a folyamat során, vagy sok életen át nem érték el céljukat. Ez most megváltozott, mert a Föld és az emberiség felemelkedése a tudatosság következő, magasabb szintjeire való felemelkedéséhez az idő fogytán van. Sok isteni felajánlás és sok segítség kínálkozik azoknak, akik igyekeznek megfelelni a felemelkedés kihívásainak és próbatételeinek.


Az emberiség kollektív tudata arra törekszik, hogy felismerje és legyőzze a Földet átható szélsőséges dualitást. Valamilyen szinten minden egyes ember harcot vív az Öntudatosság eléréséért - ami magába kell, hogy foglalja az Én Fény és árnyék oldalának elfogadását is - miközben arra törekszik, hogy visszatérjen a dualitás és a polaritás elfogadott tartományába. Mindannyiótoknak fel kell ismernie és követelnie kell árnyoldalát - a bennetek lévő démonokat -, hogy ők is átölelhessék az átalakulás Fényét. Az emberi szenvedés a merev gondolkodás, a felsőbbrendűség érzése és mások megítélése miatt következik be, ami inkább elkülönüléshez vezet, mint egységhez és az ellentétes nézőpontok iránti toleranciához.


El tudjátok fogadni azt a feltevést, hogy a ti negatív gondolatformáitok is feloldozást keresnek? Tudatosságotok felszínére emelkednek, megvilágosodást és igazságot keresve, ahogyan ti is. Felelősséget kell vállalnotok azért, amit pillanatról pillanatra megteremtetek. A negatív gondolatok és cselekedetek torz alkotásokat, elégedetlenséget és káoszt eredményeznek.


Elmagyaráztuk, hogy minden Lélek, mielőtt fizikai testbe inkarnálódna, kap egy adag Adamantin Életrészecskét, amelyet egész élete során személyes használatra használhat. Ha egy személy a kiosztását szeretetteljes szándékkal, a legnagyobb jóra használja, akkor a teljes spektrumú Teremtő Fény áramlása egész életében folytatódni fog. Ha azonban az ember szeretetlenné, negatívvá és elkeseredetté válik, akkor a Szent Szívhez és az Isteni Fény Adamantin részecskéihez való hozzáférés többé nem áll rendelkezésre. Ezután már csak a félspektrumú Fényhez - vagy az ősi életerő-anyaghoz - férhet hozzá, amelyet átminősíthet és pozitív vagy negatív módon használhat. Ne feledjétek, hogy a Teremtő Fény Adamantin Részecskéit csak szeretetteljes szándékkal lehet aktiválni és használni mindenki legfőbb javára.


Egy kisgyermek szívközpontja tágra van nyitva, és az Istenrészecskék szabadon áramlanak. Az azonban, hogy a szívközpont meddig marad nyitva, attól függ, hogy milyen szeretetben és gondoskodásban részesülnek a szüleiktől és a körülöttük lévőtől. Sok kedves Lélek egy éteri védőpajzsot helyezett a szívközpontja fölé, hogy a fájdalom és a szenvedés ne érje őket olyan drasztikusan; ezáltal bezárva az ajtót a Szent Belső Szentélyükbe, ahol a Teremtés Istenrészecskéik tárolódnak. Az Adamantin Részecskéknek az egyes személyek Szent Szívközpontjába helyezett adagja mellett egy kisebb adagot helyeztek el a fizikai test minden egyes fő csakraközpontjában is. A legnagyobb adagot a Gyökércsakrában helyezték el, amelyet az ősök Kundalininek, a feltekeredett tűzkígyónak vagy a Felemelkedés Szent Tüzének neveztek.


Most egy felgyorsult bolygószintű beavatás van folyamatban, és ez mindent érint a Földi síkon, különösen az érző Lényeket. Sok a félelem és a szorongás, ahogy az emberiség kollektív tudata átesik azokon a drámai változásokon, amelyek egy korszak lezárásakor és egy fejlettebb korszak kezdetén következnek be. Különösen, amikor sok minden, amit a földi síkon hatalmas jelentőségűnek tartottak, lassan eltűnik. Az úgynevezett Armageddon a harmadik/negyedik dimenziós valóság része. Azonban, ha az energiaszignálotok magasabb, kiegyensúlyozottabb frekvenciájú, akkor a változások bomlasztó energiái közül nem sok fog titeket személyesen érinteni. Nagy várakozás és izgalom is van azok számára, akik megtanultak a Szent Szívben központban maradni. Mindannyiótok előtt sok valószínű jövő áll, és fontos, hogy a MOST pillanatban maradjatok a középpontban. Lehet, hogy többször is irányt kell változtatnotok, ahogy lassan a magasabb dimenziók folyékonyságába mozogtok; azonban, ha megengeditek a Szent Szíveteknek és Felsőbb Éneteknek, hogy megvilágítsa az utat, soha nem fogtok tévútra kerülni. A jövő idővonalai magasabb, stabilabb talajra vezetnek, távol a dualitás széles spektrumától és az elkülönülés illúziójától.


Jelenleg azon vagytok, hogy integráljátok az Én sok töredékét, amelyet fizikai megtestesülésetek során hoztatok létre. Ez a felkészülés a Lélekcsaládotok számos aspektusával való egyesülésre, mind a Földön, mind a Naprendszer és a galaxis számos dimenziójában, és végül az egész univerzumban. Meg kell történnie az Énnel való újraegyesítésnek és az erőközpontotokba való visszatérésnek, amely a Szent Szívben lakozik. Amint kapcsolatot teremtetek a Felsőbb Énetekkel és elkezditek az Isteni Énetek (a Fehér Tűz Isteni Mag-Atomotok) összes aspektusával való újraegyesülés folyamatát, az újraegyesülés iránti késztetés olyan mágneses erővé válik, amelyet nem lehet megtagadni. A Felsőbb Lelked, amely a Teremtő Esszenciából áll, a tudatos vezetőd és társad, amíg a fizikai testben vagy.


Nagyon sokáig a Lélek a legtöbb ember számára csak egy halk suttogás volt, mert az ego-vágy személyiség nagyon erős volt, és uralkodó pozíciót foglalt el benne. A beavatási folyamat akkor kezdődik, amikor lassan utat engedtek a Léleknek, hogy elfoglalhassa az őt megillető helyet, mint életetek irányítója. Ez végül lehetővé teszi, hogy a Felsőbb Én átvegye az irányítást a Fény birodalmaiba való visszautazásod felett. Fokozatosan a keskeny Ezüstzsinór, amely az életvonalad a Teremtőhöz, elkezd kiszélesedni, míg végül a fejkoronád szélességét eléri. Ekkor kapcsolódtok bele Isteni ÉN VAGYOK jelenlétetek áramlásába, és a Szeretet/Lét Teremtő részecskéi elkezdenek áramlani rajtatok keresztül és belőletek az élet végtelen jelén keresztül. Ez a csodálatos, világító Szent Tűz hozzáférést biztosít nektek a "mennyben tárolt kincseitekhez", ami a Teremtő Fény korlátlan forrása, amíg feltétel nélküli, tiszta, Szeretet/Fény, és a legnagyobb jóra használjátok.


A Bináris szekvencia / Végtelen Légzés gyakorlat, melynek során a légzés a Medulla Oblongatán (a Felemelkedési csakrán a koponya tövében) keresztül halad, összeköt benneteket a Föld Lelkével és a Fény többszörös birodalmaival, ahol az Én sokféle aspektusa tartózkodik, amíg végül egyesülni nem fogtok az Isteni ÉN VAGYOK Jelenlétetekkel vagy Isteni Énetekkel. Az Élet Folyójának számos mellékfolyója van az egész univerzumban. Sokan közületek, ahogy rácsatlakoztok a Szent Elmétekre és megtanuljátok, hogy a Szent Szívben maradjatok, a Teremtő Tudatosság Adamantin részecskéinek csatornáivá váltok. (Ez a gyakorlat és az illusztrációk megtalálhatók AA Mihály Tanulmányi kézikönyvében: Reference & Revelations <> Glossary & Illustrations, sok más felemelkedési technikával együtt, a következő címen: www.StarQuestMastery.com - 8x11-es spirálkötött nyomtatott példány: $20 + S&H vagy e-könyv letöltés: $15.)


Először a tobozmirigyet és az agyalapi mirigyet kell ráhangolnod a Felsőbb Énedre, ami megkezdi a Szent Elmét őrző Fényhártyák feloldásának folyamatát. A Szent Elméd kapcsolatot teremt a Szent Szíveddel, és amint az Isteni Tudatosság aktivált Adamantin részecskéi elkezdenek áramlani a Szent Szívből a Szent Elmébe; a megvilágosodás folyamata felgyorsul. A Teremtő Fény átáramlik a koronacsakrán és belép a tobozmirigybe, elősegítve a sejtek tudatosságát, miközben aktiválja az agyalapi mirigyet és a hipotalamuszt, és az agyszerkezeten keresztül a Szent Elmédbe áramlik. Ezután leáramlik a Szent Szívbe, ahol a Teremtő Fény részecskéi tovább aktiválódnak a szeretetteljes szándékotok által. Ezek az aktivált Isteni Fényrészecskék most már készen állnak arra, hogy segítsenek nektek megteremteni bármit, amire vágytok, amíg a szándékotok mindannyiunk legnagyobb javát szolgálja. Felsőbb Énetek hangja egyre tisztábbá válik, és a Szent Szívetek, azaz az intuíciótok sugallatai egyre erősebbé válnak.


A kérdés már fel lett téve: "Mi a különbség az intuíció és az inspiráció között?"


Az INTUÍCIÓ azt jelenti, hogy egy fogalmat vagy bizonyos információt azonnal, tudatos érvelés nélkül megértünk. Felsőbb Énetek az intuíciótokon keresztül szól hozzátok, és végül szabaddá teszi az utat Isteni Énetekhez és a kozmikus feljegyzésekben tárolt bölcsességhez. Az intuíciótok jeleket is ad nektek egy érzésen keresztül, hogy valami helyes vagy az igazságotok, vagy a félelem vagy a kellemetlen érzésen keresztül, amikor valami nem helyes vagy nincs összhangban a Fény magasabb frekvenciáival.


AZ INSPIRÁCIÓ az ihletettség folyamatát vagy minőségét jelenti, például amikor hirtelen egy időszerű vagy szokatlan ötlet ugrik be az elmétekbe, néha olyasmivel kapcsolatban, amiről korábban nem is tudtatok. Az angyali vezetőitektől és tanítóitoktól származó csatornázás vagy üzenetek gyakran vezetnek inspirált elképzelésekhez vagy a tudásotokon túli dolgok tudatosításához. Az intuíciót először az elmén keresztül, majd a szíven keresztül érvényesítitek, míg az inspirációt először a szíven keresztül, majd az elme érvelési folyamatain keresztül.


Az idő és a tér érzékelése gyorsan változik, ahogy megtanultok jobban a pillanatra összpontosítani ahelyett, hogy a múlt és a jövő között ingadoznátok, és csak pillanatokra koncentrálnátok a jelen tudatosságára. Az elkülönülés, az elszigeteltség és az ítélkezés érzését felváltja az egységtudatosság érzése, ami végül az egész Teremtéssel való egység érzéséhez fog vezetni. A Föld és az emberiség a harmonikus vagy kiegyensúlyozott magasabb Harmadik és Negyedik dimenziós lényekké válás folyamatában van. Nincs nagyobb ajándék, mint hogy ismét összekapcsolódjatok a Teremtő Teljes spektrumú Fényével, hogy a legnagyobb mennyiségű Fény Adamantin Részecskéit tudjátok magatokhoz vonzani. Miután magatokhoz vettétek, amire személyesen szükségetek van, meg kell osztanotok ezt az ajándékot azáltal, hogy a maradék Szeretetet/Fényt kisugározzátok a világba. Amint az Élet Folyama elkezd átfolyni a fizikai testeteken és kiáramlik a világba, jó úton lesztek az Önmesterré válás felé, és a személyes világotok örökre megváltozik.


Emlékezzetek, a múltban elmagyaráztuk nektek, hogy a Harmadik és a Negyedik dimenzió nem "rossz vagy gonosz". Az Isteni Tervrajz frekvenciamintái torzulttá és harmóniátlanná váltak, mert a Fény és az árnyék ingája túlságosan kilengett a középpontból a sok elmúlt Korszakban. A felemelkedés megköveteli, hogy minden ember meggyógyítsa a múltat, vagy más szóval, hogy tisztítsa a fő diszharmonikus rezgésmintákat, hogy az energetikai aláírásuk újra összhangba kerüljön legalább a dualitás elfogadott szintjeivel a Harmadik/Negyedik Dimenzió hét alsíkján belül.


Azok a földi Lelkek, akik ébredeznek és tudatosan megkezdték a felemelkedés útját, a magasabb, negyedik dimenziós Lényekké válás folyamatában vannak. Azonban sok fejlett Lélek tudatossága, azoké, akiket Csillagmagoknak nevezünk, a tudatosság sok különböző Ötödik dimenziós tudatossági szintjének megcsapolásának folyamatában van. Megtartjátok majd a húsvér testeteket; azonban az egészségetek javulni fog, a vitalitásotok és a közérzetetek növekedni fog. A Föld még mindig szilárd lesz, és a dualitás / polaritás még mindig jelen lesz; azonban a Fény és árnyék spektruma vissza fog térni az eredeti Isteni Tervrajzához.


Ahogy a Fény magasabb frekvenciái áthatják a Földet, a tömegtudat hitstruktúrája fokozatosan visszatér a harmonikusabb frekvenciamintákhoz, hogy a földi tudatosság minden dimenziós szintje elkezdhesse befogadni a magasabb, kifinomultabb igazságokat. Azok, akik folytatják régi negatív, egyensúlyukból kibillentett gondolkodási mintáikat, sokkal gyorsabban, néha szinte azonnal meg fogják tapasztalni döntéseik hatását.


Akár hiszitek, akár nem, volt némi előnye annak, hogy a múltban visszavontátok manifesztációs képességeitek nagy részét. Elmondtuk nektek, hogy az Isteni Akarat és Erő Első Sugárának Vörös (exoterikus vagy fizikai sík színe) teremtési képességét nagyrészt visszavonták, miután a Föld és az emberiség a Harmadik / alsó-negyedik dimenziós környezet sűrűségébe süllyedt. Ez azért történt, hogy az emberiség ne pusztítsa el magát a szélsőséges dualitás korszakaiban. Ez az időszak gyorsan a végéhez közeledik, ahogy az emberiség fokozatosan felébred és visszanyeri a képességét, hogy több Szellemi Fényt szívjon magába.


Ne feledjétek, eredetileg a Legfelsőbb Teremtő Szent Szív Magjából hoztak létre benneteket, mint Fehér Tűz Mag Atomot, amiből származik a mondás: "Isten képére és hasonlatosságára teremtettetek". A Legfelsőbb Teremtő Fénye energiát, intelligenciát és mindent tartalmaz, ami szükséges a vég nélküli világok megteremtéséhez és a sok egyedi Isteni terv megvalósításához. Lehetőséget kaptok arra, hogy a legmagasabb rendű társteremtővé váljatok; ehhez azonban ki kell lépnetek a komfortzónátokból, és vissza kell követelnetek születési jogotokat. Kövessétek a Fény útját, szeretteim; a nagy újraegyesülés ideje elérkezett. A legmélyebben szeretnek benneteket. ÉN VAGYOK MIHÁLY ARKANGYAL.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page