top of page

Rólam

_MG_4754_2.jpg

Spirituális tanító, Akasha és Szellemi Vezető specialista, Szíriuszi csillagmag, ​többdimenziós médium, galaktikus fénylények csatornája és energiamunkás.

Az életemet és képességeimet az emberiség felébredésének szenteltem.


Azért vagyok itt, hogy végigjárjam veled az utadat, ahol emlékezel a lelkedre, megtestesíted valódi lényedet, fájdalmadat az ajándékaiddá változtatod, és hazatérsz önmagadhoz. 

A tudatosságot és a finom energiát használom arra, hogy segítselek a jólét, a vitalitás, a szeretet és a kreativitás áramlásának felszabadításában, ami azonnali és mély változásokban nyilvánul meg a fizikai világodban.

Célom, hogy felszabadítsam az energiád áramlását, és visszavezesselek a teljes szuverenitásodhoz, lehetővé téve számodra, hogy megvalósítsd isteni potenciálodat.

Spirituális tanítóként arra képzem ki tanítványaimat, hogyan férjenek hozzá a magasabb dimenziókhoz, hogyan olvassák az Akasha feljegyzéseket, és hogyan dolgozzanak a Fény Galaktikus Lényeinek energiájával.

Küldetésem az egyéni és kollektív tudatemelés, hogy emlékezhess saját isteni mivoltodra és hogy új kollektív valóságot hozzunk létre itt a Földön.

Napi szinten meditálok, képzem magam és foglalkozom különféle spirituális technikák tanulmányozásával, gyakorlásával illetve tudásom fejlesztésével.

 

Közel nyolc éve tanulmányozom a misztikus bölcsességet, tudatkutatásokat, ezoterikus gyakorlatokat, keleti filozófiákat, és a felemelkedett mesterek tanításait, hogy segíteni tudjak minden hozzám fordulónak megtalálni valódi önmagukat. Mióta 2014-ben elkezdtem fejleszteni médiumi képességeimet, évekig volt időm kapcsolódni és elmélyíteni a kapcsolatomat a Szellemi vezetőimmel és az Akasha Feljegyzésekkel. Emberek tucatjainak segítettem abban, hogy kapcsolatba lépjenek az Univerzum Bölcsességével médiumi és intuitív leolvasások segítségével, és megható útmutatásokat kapjanak az életükkel kapcsolatban.

Foglalkozásaim  arra összpontosítanak, hogy hogyan lehet eltávolítani azokat az energetikai blokkokat, amelyek megakadályozzák az embereket abban, hogy MEGTESTESÍTSÉK Felsőbb Énjüket, tudatunk azon szintjeit, amelyek magasabb dimenziókban léteznek, az aurikus kötődések, karmikus lenyomatok eltávolításával, majd DNS sablonunk szunnyadó részeinek aktiválásával. Ily módon az ember a lehető legtisztábbá válhat, pontos észleléssel rendelkezhet, és edzheti intuícióját, hogy csak olyan lehetőségeket ismerjen fel, amelyek összhangban vannak lelkének céljával és küldetésével. Az elkötelezett emberekkel végzett munkám egyik fő fókusza az önmaga elnyomásáért, az alacsony önbecsülésért, az értéktelenségért, a méltatlanságért, az érdemtelenségért és a szegénységtudatért felelős árnyék-én személyiségek tisztázására irányul. Ezek tisztázásával az egyén elkezdheti a szabad akaratából hozott döntéseit a Felsőbb Énjével összhangban meghozni, és betölteni lelkének itteni küldetését.

 

Megszerzett képesítéseim:

Akasha specialista

Deeksha áldás adó

Access Bars® kezelő

Reiki Mesteri fokozat - Usui Reiki

Théta konzulens

DNS aktivátor

Soul Realignment® Practitioner

Pénz Reiki Nagymester

Karuna Ki Reiki tanár/mester

Mother Mary Matrix kezelő

Egyéb tanfolyamok, amiket elvégeztem, angol nyelven:

 • Csatornázás: Hozzáférés a Szellemi Segítőink és a kozmosz üzeneteihez

 • Fejlessze tisztánlátását!

 • Pszichikus Médiumitás Fejlesztése: Hogyan lehet aktiválni a 3. szemet

 • Pszichikus/telepatikus önvédelem 

 • Hogyan lépj kapcsolatba a Szellemi Vezetőiddel

 • Az energiagyógyászat művészete

 • Fényhozók tanfolyam - Bringers of Light by Tiffany Tin

 • Energetikai Diagnosztika

Egyéb tanfolyamok,energetikai beavatások:

 • Drunvalo Melchizedek: A Megvilágosodó Szív ébredése tanfolyam 

 • Higher Soul Fire energia beavatás

 • DNS aktiválások (Metatron, 12 szálú DNS, epigenetikus DNS)

 • Égi csillagmag aktiválás

 • Égi csakra aktiválás 1-2.

bottom of page