Rólam

IMG_20210113_100246.jpg

Az életemet és az ajándékaimat az emberiség felébredésének szenteltem.


Azért vagyok itt, hogy végigjárjam veled az utadat, ahol emlékezel a lelkedre, megtestesíted valódi lényedet, fájdalmadat az ajándékaiddá változtatod, és hazatérsz önmagadhoz. 

Közel hét éve tanulmányozom a misztikus bölcsességet, tudatkutatásokat, ezoterikus gyakorlatokat, keleti filozófiákat, és a felemelkedett mesterek tanításait, hogy segíteni tudjak minden hozzám fordulónak megtalálni valódi önmagát.

Küldetésem az egyéni és kollektív tudatemelés, hogy emlékezhess saját isteni mivoltodra és hogy új kollektív valóságot hozzunk létre itt a Földön.

Napi szinten meditálok, képzem magam és foglalkozom különféle spirituális technikák tanulmányozásával, gyakorlásával illetve tudásom fejlesztésével.

 

Nézeteim szerint a kinyilatkoztatott tiszta szándék, a meditáció és a kontempláció, a MOST-ban levés a legmegfelelőbb időben hozza fel azokat a feladatokat, amiken az adott személynek egy-egy életszakaszban dolgoznia kell (szinkronicitás).

 

A technikák, amikkel foglalkozom, mind gyengédek, mégis erőteljesek, ami azt jelenti, hogy kíméletesen, mégis hatékonyan segítenek túljutni a mindennapi stresszen, megpróbáltatásokon, illetve utat találni az élet nehézségei között.  Az Access Bars és  Théta Healing, amelyek blokkot oldanak, a Deeksha áldás, amely rezgésszintet emel, a Reiki, amely energetizál, és az Akasha olvasás, amely utat mutat mind olyan technikák, amelyeket bárkinek bármely élethelyzetben jó szívvel és szeretettel ajánlok.

 

Megszerzett képesítéseim:

Akasha olvasó

Deeksha áldás adó

Access Bars kezelő

Reiki Mesteri fokozat

Théta konzulens

DNS aktivátor

Egyéb tanfolyamok, angol nyelven:

Csatornázás: Hozzáférés a Szellemi Segítőink és a kozmosz üzeneteihez

Fejlessze tisztánlátását!

Pszichikus Médiumitás Fejlesztése: Hogyan lehet aktiválni a 3. szemet

Pszichikus/telepatikus önvédelem