Rólam

Több mint 6 éve foglalkozok spiritualitással.

 

Napi szinten meditálok, képzem magam és foglalkozom különféle spirituális technikák tanulmányozásával, gyakorlásával illetve tudásom fejlesztésével.

 

Nézeteim szerint a kinyilatkoztatott tiszta szándék, a meditáció és a kontempláció, a MOST-ban levés a legmegfelelőbb időben hozza fel azokat a feladatokat, amiken az adott személynek egy-egy életszakaszban dolgoznia kell (szinkronicitás).

 

A technikák, amikkel foglalkozom, mind gyengédek, mégis erőteljesek, ami azt jelenti, hogy kíméletesen, mégis hatékonyan segítenek túljutni a mindennapi stresszen, megpróbáltatásokon, illetve utat találni az élet nehézségei között.  Az Access Bars és  Théta Healing, amelyek blokkot oldanak, a Deeksha áldás, amely rezgésszintet emel, a Reiki, amely energetizál, és az Akasha olvasás, amely utat mutat mind olyan technikák, amelyeket bárkinek bármely élethelyzetben jó szívvel és szeretettel ajánlok.

 

Megszerzett képesítéseim:

Akasha olvasó

Deeksha áldás adó

Access Bars kezelő

Reiki Mesteri fokozat

Théta konzulens

Egyéb tanfolyamok:

Tisztánlátás fejlesztése

Bejelentkezés: +36 20 928 65 21

Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma Fehér Katalin szellemi tulajdonát képezi és engedély nélkül nem használható fel.

©2019 by feherkatalin.com. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now