top of page

Találkozás a Szellemi Vezetőmmel

Ár:

20 000 Ft

Időtartam:

Hamarosan online videó tanfolyam formájában lesz elérhető

Találkozás a Szellemi Vezetőmmel

Mindenkinek vannak Szellemi Vezetői. Valójában mindenkinek van egy Spirituális csapata, amely Vezetőkből, Őrangyalokból és Angyalokból áll, akik mind azért vannak itt, hogy segítsék a lelkünket az útján. Amikor összekapcsolódunk az Isteni Spirituális csapatunkkal, állandóan a kényelem, a megnyugvás és a kapcsolódás érzését érezzük, ami drasztikusan megváltoztatja azt, ahogyan az életünket megéljük. A tanfolyamon feltárjuk, hogyan kapcsolódhatsz a Szellemi Vezetődhöz, és hogyan hívhatod meg a Spirituális csapatodat az életedbe.


A Szellemi Vezetők segíthetnek abban, hogy több bátorítást, szeretetet, békét, inspirációt, útmutatást, gyógyulást, kapcsolatot és még sok minden mást kapjunk. Ha úgy döntesz, hogy kapcsolódsz a Szellemi Vezetőddel, azonnal összekötődve, megnyugtatva és kapcsolódva érezheted magad az életedben. Ezt a tanfolyamot úgy terveztem, hogy segítsen neked naponta találkozni és kommunikálni a Szellemi Vezetőddel, hogy engedélyt adhass neki, hogy segíteni tudjon téged a lelked célja felé vezetni itt a Földön. Fedezd fel a Szellemi Vezetőddel való kapcsolat csodálatos előnyeit, és azt, hogyan nyisd meg magad a Vezetőd által adott jelek előtt.


A Szellemi Vezetőddel való kommunikáció egy szelíd és könnyű folyamat, és a Szellemi Vezetőd türelmes lesz, miközben végigjárod az utadat a tanfolyam gyakorlatain. A tanfolyam végére tudni fogod, hogyan kommunikálj és erősítsd meg a Szellemi Vezetőddel való kapcsolatodat.


A Szellemi Vezetőddel való kapcsolat kiépítése nemcsak a spiritualitásod elmélyítésében segít, hanem az univerzummal is kapcsolatot teremt. A Szellemi Vezetők segítenek neked olyan irányokat mutatni az életedben, amelyek segítenek elhárítani azokat az akadályokat, amelyek megakadályozzák, hogy megtapasztald az örömöt és a kapcsolódást. A Szellemi Vezetőddel való kapcsolat egy nagyszerű eszköz, amely segítségével feltérképezheted életed tapasztalatait, és ezt az információt felhasználhatod arra, hogy pozitív bőséget hozz az életedbe. Ez a tanfolyam segít megismerni a Szellemi Vezetődet, és hagyni, hogy segítsenek a spirituális növekedésedben itt a földi síkon.


Szeretnél útmutatást kapni egész életed során a spirituális fejlődéseddel, karriereddel, egészségeddel és szíveddel kapcsolatos kérdésekben?

Szellemi vezetőid csodálatos információ, bátorítás, útmutatás és támogatás forrásai lehetnek. Ehhez azonban tudnod kell, hogy kik ők, és ki kell alakítanod velük a kapcsolatot.


Mióta 2014-ben elkezdtem fejleszteni médiumi képességeimet, évekig volt időm kapcsolódni és elmélyíteni a kapcsolatomat a Szellemi vezetőimmel. Emberek tucatjainak segítettem abban is, hogy kapcsolatba lépjenek saját vezetőikkel médiumi és intuitív leolvasások segítségével, és megható útmutatásokat kapjanak az életükkel kapcsolatban. A tanfolyamon megkapod a tanfolyami jegyzetet, és 3 különböző meditációt, amelyekben találkozhatsz a Szellemi Vezetőddel.


Amit tanulni fogsz:

 • Hogyan lépj kapcsolatba a Szellemi Vezetőddel

 • Értsd meg, hogy kik a Szellemi Vezetőid és hogyan kommunikálnak veled

 • Tapasztald meg intuitív adottságaidat

 • Építs tartós kapcsolatot a Szellemi Vezetőddel

 • Értsd meg a Szellemi Vezetők célját, szerepét és azt, hogy miért jönnek az életünkbe.

 • Hagyd, hogy a Szellemi Vezetők segítsenek elérni az életcélodat

 • Fedezd fel a következő lépéseket, amelyeket a Szellemi Vezetőd szeretne, hogy megtegyél az utadon.

 • Hogyan kérj útmutatást a Szellemi Vezetőktől?

 • Hogyan fogadj útmutatást és figyelj a jelekre?

 • Hogyan integrálhatod a Szellemi Vezetők kommunikációját a mindennapi életedbe?

 • Tapasztald meg a lelki, testi és szellemi békét, amely a Szellemi Vezetőiddel való kapcsolatból fakad.


A tanfolyam tematikája:

 • Miért érdemes ismernünk a Vezetőnket?

 • Kik is ők valójában?

 • Milyen jellemvonásai vannak a Szellemi Vezetőnknek?

 • Életcélunk jellemzői

 • Honnan jönnek a Szellemi Vezetőink?

 • Hogyan alakul ki a kapcsolatunk a Szellemi Vezetőnkkel?

 • Biztosan a Szellemi Vezetőmmel kapcsolódok?

 • Hogyan kapunk vezettetést, üzeneteket a Szellemi Vezetőnktől?

 • Kommunikáció a Szellemi Vezetőnkkel

 • Ego vs. Szellemi Vezető

 • Hogyan értelmezzük a jövőről kapott üzeneteket?

 • A fátyol túloldalán

 • Amikor már kialakult a kapcsolat

 • Gyakorlás fontossága

 • Haladó kérdések, amelyeket feltehetünk a Szellemi Vezetőnknek


A tanfolyamon meditációs gyakorlatokkal támogatjuk meg az elméleti tudást, amely teljes egésze saját tapasztalatból származik.

Hosszú évek tapasztalata alapján állítottam össze a program elméleti és gyakorlati részét, melyben a kiscsoportos létszám (max 6 fő) megengedi, hogy egyéni figyelmet és fókuszt kapjon minden részvevő.

Amit kapsz: tanfolyami jegyzet, 3 db meditáció mp3-ban, oklevél a tanfolyam elvégzéséről


A tanfolyam időtartama:  1 napos,  9-17 óráig

Helyszíne: Budapest, 18. kerület

Tanfolyamaimat a felnőttképzési törvénynek megfelelően hivatalosan bejelentett képzőként végzem. Nyilvántartási szám: B/2020/007096

Vélemények a tanfolyamról:

Szeretném újra megköszönni Mindent!!! Kimondhatatlan Hálás vagyok, hogy megismerhettelek!! Azt érzem, gondolom, hogy nekem Te Vagy a földi vezetőm, példaképem!!


Gyöngyi


A tanfolyam nagyon nyugodt családias légkörben folyt. Az oktató teljes mértékig felkészült.Jó szívvel ajánlom minden kedves érdeklődőnek.


Kata


Számomra teljesen tökéletes volt a tanfolyam légköre, tematikája és Katalin lénye . Nagyon jól éreztem magam végig. Úgy jöttem el a nap végén hogy minden a helyére került a számomra.


Szilvia, Monor


Végtelenül hàlàs tudok lenni,és vagyok Neked is,hogy segítesz az utamon. Tudom milyen nem egyenesen haladni,idő,pénz veszteséggel.Lehet csak kevesen vagyunk akik értékeljük amit àtadtàl,de azt hiszem nekünk van dolgunk vele.


Erzsi, Budapest


Remekül összeállított,gyakorlatias anyagot kaptam.Az előadón érződött,hogy jártas az általa átadott témában,és azt a gyakorlatban is tudja alkalmazni. Minden kérdésre kielégítő választ tudott adni.


Helga, Pécel


Nagyon hasznos volt a tanfolyam számomra, mert olyan dolgot tanultam, ami minden nap tudja segíteni az életemet.


Merci, Veresegyház


Ha mondhatok ilyet, akkor ezt végezze el aki csak teheti. Még sok mindent tudnék írni róla,de nem adnà vissza az élményt. Csak újra köszönni tudom.


Ágnes, Budapest

Az oktatóról

Katalinnak sok száz Akasha olvasáson és lélek elemzésen keresztül lehetősége nyílt betekintenie a magasabb dimenziók igazságába és feltárni a negatív egó okozta lenyomatokat és karmikus mintákat. Tanfolyamain rábízza magát a multidimenzionális segítő csapatára, így minden tanfolyamán pontosan azokat az információkat és témákat taglalja, amelyek az adott csoportot a leginkább támogatják.   

Fehér Katalin

Fehér Katalin

bottom of page