top of page
Keresés

EGY ÚJ VALÓSÁGBA ALAKVÁLTASZ **2023. MÁRCIUS

BÖLCSESSÉG TANÍTÁSOK MIHÁLY ARKANGYALTÓL

Ronna Vezane csatornázása


Szeretett mesterek, egy új nap virrad a Földeteken, egy olyan korszak, amelyet már sok-sok korszak óta megjövendöltek és megjósoltak. A holografikus képek és frekvenciaminták, amelyek személyes valóságotokat formálták, változnak. Ezért érzitek magatokat annyira sebezhetőnek, és már nincs olyan identitásotok, amihez kapcsolódni tudnátok, vagy ismerős paraméterek, amik vezetnének benneteket.


Röviden áttekintjük az "Átmeneti Szertartást", amit nektek és minden emberi Léleknek meg kell tapasztalnia ahhoz, hogy visszaszerezzétek az Ötödik Dimenziós Szentháromság identitásotokat. Át kell mennetek azon a folyamaton, hogy felülvizsgáljátok vagy elengedjétek az összes alacsonyabb frekvenciájú személyes elképzeléseteket arról, hogy mit gondoltatok fontosnak a Harmadik/alsó Negyedik dimenziós valóságotokban: A személyes kapcsolataitokat; a tulajdonaitokat; a felfogásotokat arról, hogy mi és ki voltatok, miközben a Felsőbb Énetekkel való összhangba és ráhangolódásba kerültök, ahogy fokozatosan hozzáfértek a kifinomultabb energiához, magasabb frekvenciákhoz, új információkhoz és nagyobb bölcsességhez.


Fokozatosan egyre jobban megbarátkoztatok a negyedik dimenziós valóságotokkal, ahogy átdolgoztátok az összes negatív érzelmi energiát, ami a tudatalatti elmétekből bugyborékolt fel, kisöpörve és kitisztítva az elavult felfogásokat. A lüktető, átalakító Fényfrekvenciák visszhangoztak sejtstruktúrátok mélyén. Elkezdték fellazítani az összes, a korok során felhalmozódott, befolyásolt energiát, felkavarva azokat, kimozdítva őket, hogy felszabaduljanak és magasabb frekvenciájú Emlék mag atomokkal váltsák fel őket. Ahogy elkezdtetek gyorsabb rezgésre rezonálni, a Lélek-énetek és a Lélekfeletti/Felsőbb Énetek finomított rezgésmintái fokozatosan elkezdtek beáramlani a fizikai porhüvelyetekbe és az egész fizikai porhüvelyetekbe.


Egészen új szabályokat kaptatok, amelyek szerint élhettek, izgalmas információk csodálatos sokaságát és új bölcsességet, amelyek segítenek nektek abban, hogy ebben az általatok elképzelt új valóságban működjetek. Az öröm és a boldogság vált a normává, és fokozatosan elkezditek manifesztálni álmaitokat és vízióitokat. Meglepő módon érdekes új barátokkal is találkoztatok, akiket azonnal a Lélekcsaládotok tagjaiként ismertetek fel. Elkezdtétek megosztani, tanítani és kivetíteni ezt az új víziót, ezt az új személyiséget, amit felvettetek, és a világ kezdett sokkal fényesebbnek látszani.


Aztán hirtelen úgy tűnt, hogy visszaléptetek egy lépést, mivel sokan közületek olyan drámai betegségeket kezdtek el manifesztálni, amelyeket nem értetek. Akadályok kerülnek az utatokba, akadályozva a fejlődéseteket; azt, amiről azt hittétek, hogy a küldetésetek, az emberiségnek adott ajándékotok. Sokan közületek nem találnak többé vigaszt a meditációban, vagy nem tudnak felfelé (vagy befelé) nyúlni, hogy rácsatlakozzanak a Fény Lényeivel való Egység szeretetteljes érzésére. Úgy érzitek, hogy ürességben vagytok, a veszteség érzésében, vagy legalábbis a valótlanság érzésében.


Hadd nyugtassunk meg benneteket, szeretteim, ez mind a folyamat része. Ez a nagy felgyorsulás, az átalakulás és a kritikus, kaotikus változások időszaka. A maximális mennyiségű Isteni anyaggal ─ a Teremtő Fény Adamantin részecskéivel ─ töltünk fel benneteket, amit fizikai porhüvelyetek képes befogadni. Ezáltal felgyorsítjuk utazásotokat a beavatás útján, így úgy tűnhet, mintha a változások örvényében lennétek, miközben megpróbáltok alkalmazkodni új személyiségetekhez. Minden alkalommal, amikor felemeled a tudatosságodat, vagy rácsatlakozol egy magasabb frekvenciájú alsíkra, és beépíted azt Lényed bármely részébe ─ legyen az fizikai, érzelmi, mentális vagy éteri ─, az áthatja Lényed legmélyét, miközben elengedi a hozzá tartozó, alacsonyabb frekvencián rezonáló, befolyásolt vagy negatív energiákat.


Ezen energiák közül sokan az éteri és érzelmi testetekbe vésődtek be a Föld síkján való legkorábbi fizikai inkarnációtok ősi tapasztalatai során. Ezek valóban nagyon erősek. Minden egyes életetekben, amit azóta megtapasztaltatok, hatással voltak rátok azáltal, hogy hozzáadták és felnagyították a negatív energiákat, amíg azok rabságban tartottak benneteket, ezáltal fájdalmat és szenvedést teremtve.


Ezek azok az energiák, amelyek megakadályozták, hogy megkapjátok a tökéletes egészséget, amire vágytok; az erős, vonzó testet, amiről álmodtatok; a bőséget; a hatalmat; a kapcsolatokat; és így tovább. És így, láthatjátok, annak érdekében, hogy segítsen nektek és megakadályozza, hogy túlterhelésbe kerüljetek, a Felsőbb Énetek egy olyan állapotba helyez benneteket, amit "nullzónának" vagy "időnélküliség" időszakának nevezhetnénk. Ezek olyan kifejezések, amelyek jelenleg a Fotonövvel kapcsolatban hangzanak el, és érvényes fogalmak; azonban személyesen rátok is vonatkoznak.


Földetek forgása lelassul a bolygó mágnesességének csökkenése miatt, ugyanakkor Földetek rezgései vagy frekvenciái (szívverése) növekednek. Ez az eltolódás minden Földön élő emberi lényt érint, ahogyan minden más élőlényt is, ami a bolygón létezik. Legalábbis minden egyes Lény igyekszik megfelelni ezeknek az új frekvenciáknak, hogy a Földdel összhangban maradhasson, mivel a régi frekvenciák már nem tolerálhatók.


**A Föld forgása lelassul. Ez azért van, mert a Hold gravitációs vonzást gyakorol a bolygóra, ami a forgás lassulását okozza, mivel a Hold fokozatosan távolodik. Évmilliók során a Föld forgása a Hold által hajtott árapályokkal kapcsolatos súrlódási hatások miatt lassult le. (Internet - RV).


Azok közületek, akik az Útmutatók, a Világ Szolgálói, már messze túllépték ezeket az alapfrekvenciákat, és egy sokkal magasabb rezonanciából működnek. A ti valóságotok a Föld Éteri/Aurikus Mezejében összpontosul, amely a Negyedik Dimenzió magasabb szubdimenzionális szintjeire költözött. Szeretett bolygótok is gyorsan fejlődik, és ahogy ez történik, úgy kell a valóságotoknak is tovább változnia. Mindaz, amiről azt hittétek, hogy az igazságotok, a működésetek és a Létetek új módja, az új identitásotok, gyorsan elolvad. Egy új holografikus kép bontakozik ki, és bizonytalanságotokban azon tűnődtök, hogy hol a helyetek ebben az új rendszerben, és mit kell most tennetek? KIK VAGYTOK?


Ismét azt mondjuk, bátrak, hogy "lazítsatok, engedjetek el és ismerjétek fel", hogy ez is csak egy része a véget nem érő spirálnak. Többé nem engedjük meg nektek, hogy stagnáljatok, vagy akár csak egy bizonyos szinten maradjatok nagyon sokáig. Az idő és az átalakulás folyamata túl gyorsan halad. A nyelvezetetek változik, és a gondolkodási folyamatotok is másképp alakul. Az agyad régi, múltadat tartalmazó területei fokozatosan finomodnak, vagy nehezebben hozzáférhetővé válnak. Kezd úgy tűnni, mintha minden, ami korábban történt, még a tavalyi év is, csak egy homályos álom lenne. Agyad új, magasabb frekvenciájú területei, a Szent Elme aktiválódik, és ezért meg kell tanulnod teljesen új módon gondolkodni.


Információs emlék mag atomok, nagy jelentőségű holografikus képek és szakrális geometriai minták kezdenek majd eljutni a tudatosságotokba, és meg kell tanulnotok, hogyan fejtsétek meg ezeket. Úgy tűnhet, mintha azok, akiket túlhaladtok, már nem értenének meg benneteket. Vagy nem találjátok könnyen a szavakat, hogy folytassátok a régi, hétköznapi beszélgetési mintákat. Azt is meg fogjátok tapasztalni, hogy nem kell minden gondolatotokat verbalizálnotok, ahogy elkezditek telepatikusan felvenni a körülöttetek lévők energiáit és gondolatait. Megtanuljátok, hogy nem kell minden gondolatotokat verbalizálnotok ahhoz, hogy megértsenek benneteket, és nem fognak benneteket könnyen megtéveszteni. Spirituális integritással fogjátok kimondani az igazságotokat, és nem fogjátok többé a múlt egójátékait játszani.


Miközben lassan megteremtitek kifinomult, spirituális auramezőtöket és növelitek tudatosságotokat, legyetek gyengédek önmagatokkal. Időnként nagyon sebezhetőnek érezhetitek magatokat. Úgy érezhetitek, hogy elveszítitek önmagatok egy fontos részét, és ez igaz is. De ez egy olyan rész, amely már nem szolgálja a legnagyobb jót, még akkor is, ha már kényelmesen hordozod magaddal ezt a régi terhet. Itt az ideje, hogy elengedjétek mindazt, amit nem tudtok magatokkal vinni, miközben visszaköltöztök a Szent Fény anyagának vagy formájának tökéletesített, ritkított formájába. Egy gyönyörű, tökéletes éteri, fizikai porhüvelybe szálltatok le; egy Isteni kristályos testbe, amelyet az Atya/Anya Istenünk Szakrális szívéből/elméjéből hoztatok létre. Engedjétek meg, hogy egy analógiát adjunk nektek arról, hogy mi is történt azokkal az eonokkal ezelőtt és mi is történik most.


Képzeljétek el, hogy ti egy búvár vagytok, aki le akar ereszkedni az óceán fenekére. Felhajtóerővel rendelkeztek, és csak a felszínen tudtok lebegni, hacsak nem rögzítetek magatokhoz horgonyokat vagy súlyokat, hogy le tudjatok ereszkedni és járni tudjatok az óceán fenekén, vagy ha nem rendelkeztek valamilyen meghajtó eszközzel, amely a mélybe visz benneteket. Ugyanez a helyzet a Szellemi Lényetekkel is. Sűrűséget kellett felvennetek ahhoz, hogy leereszkedhessetek a fizikalitásba. És sokkal nagyobb sűrűséget vettetek fel, mint eredetileg terveztétek, ami még nehezebbé teszi, hogy ismét feljussatok a felszínre, vagy az úgynevezett magasabb dimenziókba.


Lássátok tehát magatokat, amint levetitek azokat a horgonyokat és súlyokat, amelyek az alacsonyabb dimenziók mocsarában, ködében és illúziójában tartanak benneteket a mélységben járva. Engedjétek meg magatoknak, hogy levetkőzzétek a nehéz rétegeket, a terheket, amelyek megrekedtek vagy lehorgonyozva tartanak benneteket. Engedjétek meg magatoknak, hogy "Ledobjátok a béklyókat, hogy ismét felemelkedhessetek a ritkás magasságba".


Tudatában vagytok-e annak, hogy azok közületek, akik a Föld frekvenciáját és rezonanciáját meghaladva fejlesztették frekvenciájukat és rezonanciájukat, valójában segítik szeretett bolygótokat abban, hogy feljebb lépjen a Felemelkedés spirálján? Ez küldetésetek létfontosságú része, kedveseim: segíteni testvéreiteket és nővéreiteket, de egyben olyan Fényáramlatoknak is lenni, amelyek egyre erősebbek és lendületesebbek lesznek, felemelve a tömegtudatot, megtisztítva Földanyátok arany éteri hálóját, hogy ő is elfoglalhassa Isteni helyét az evolúció nagy drámájában.


Könyörgünk nektek, ne ragaszkodjatok semmilyen létmódhoz, semmilyen modalitáshoz, semmilyen filozófiához, ami túl szűk vagy strukturált. Ne menjetek bele semmilyen megállapodásba, amely hatalmat ad valakinek rajtatok kívül. Megkülönböztetés, megkülönböztetés, megkülönböztetés. Ezt nem tudjuk eléggé hangsúlyozni. Amilyen gyorsan megjelenik egy látszólagos igazság és beépítitek a hitrendszeretekbe, olyan gyorsan felválthatja egy magasabb igazság vagy egy új koncepció. Visszatekintve, nem látjátok, hogy a tudás nagy része, amit most abszolút igazságként fogadtok el, öt évvel ezelőtt, vagy akár egy évvel ezelőtt a legvadabb elképzeléseiteket is felülmúlta? Legyetek tudatában annak, hogy amiben ma olyan biztosak vagytok, az holnap vagy a jövőben kétségtelenül megváltozik.


Ezért érzitek magatokat olyan sebezhetőnek, szeretteim. Ti alakváltók vagytok, és a valóságotok is az. Egy folyamatban lévő álom közepén vagytok, amely felgyorsult sebességgel halad előre. Ha megengeditek, hogy a múlt rögzülései és ezek az elavult energiák felszínre kerüljenek, hogy átalakuljanak vagy feloldódjanak, és ha nem próbáltok ragaszkodni a régi mintákhoz, gondolatformákhoz vagy struktúrákhoz, akkor nem fogjátok magatokat olyan szorongónak vagy irányíthatatlannak érezni. Be kell látnotok, hogy ez nem az unalom vagy a stagnálás ideje. Sőt, ez az, amire már régóta vágytatok: Amikor csodálatos Szellemi Éneteket beolvasztottátok egy fizikai struktúra korlátozó keretei közé.


Ébredjetek minden nap örömteli várakozással és nagy reménységgel. Engedjétek, hogy minden nap a maga tökéletességében bontakozzon ki, új örömökkel ajándékozva meg benneteket, és megszabadítva benneteket a múlt béklyóitól. Ahogy már sokszor hangsúlyoztuk: "Maradjatok a "MOST" eseményében. Ezzel arra összpontosítotok, ami a PILLANAT ÁLLAPOTÁBAN/a MOST EREJÉBEN történik. Minden pillanat, minden gondolat és esemény óriási jelentőséggel bír, mert az új bölcsesség, az új felismerések, az új gondolkodási erő és az új ajándékok kincsei elképesztő sebességgel áradnak ki. Azonban nyitottnak kell lennetek, hogy befogadjátok őket. Egy magasabb rezgés minden egyes új lüktetésével a meglévő valóságotok egy része kezd feloldódni, ahogy a minta újra és újra megismétlődik.


Nem vallhattok kudarcot! Csak hátráltathatjátok magatokat, és kényelmetlenséget okozhattok, ha küzdötök, és a régi sűrűségbe merülve tartjátok magatokat. Könyörgünk nektek, fogadjátok el ezeket a felajánlott legértékesebb ajándékokat. Legyetek a saját szent tanúitok, miközben összegyűjtitek, szétválogatjátok, elengeditek és finomítjátok az információkat és tapasztalatokat, amelyek a tudatosságotokba fognak költözni. Ne ragadjatok le vagy ragaszkodjatok semmilyen meghatározott mintához vagy modalitáshoz, miközben fokozatosan kiemelkedtek a fizikai-emberiség gubójából a Spirituális-emberiség kristályos formájába. Engedjétek meg magatoknak, hogy meglovagoljátok az átalakulás hatalmas hullámainak gerincét. Nincs mitől félnetek, drágáim, és nagyon sokat nyerhettek.


Érezzétek szent leheletünk melegét, ahogy az arcotokat súrolja, és érezzétek a szeretet auráját, amellyel körülveszünk benneteket. Közel vagyunk * Nyújtsd ki a kezed és érints meg minket * Válaszolni fogunk * Nem vagy egyedül * Soha nem voltál egyedül * ÉN VAGYOK Mihály Arkangyal.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page