top of page

Akasha olvasás alap tanfolyam

Ár:

55 000 Ft

Időtartam:

2024. június 6-7.

Akasha olvasás alap tanfolyam

Magyarországon egyedülálló tanfolyam!


Nem tudod, mi az életcélod, vagy ha mégis sejted, nem tudod, hogyan valósítsd meg?

Nem tudod, hogy jó úton jársz -e az életedben vagy hogyan térj át egy jobb érzésű útra/életre?

Elakadások vannak az életedben és fogalmad sincs, hogy oldd fel azokat?

Nem érted, miért történnek bizonyos dolgok az életedben, és hogy milyen leckéket kéne belőlük megtanulnod?

Egyszerűen csak érdekel az Isteni Igazság megismerése?


Ha te sem találod a válaszokat ezekre a kérdésekre, akkor ez A TANFOLYAM, amely Neked szól!


A Tudás, az Isteni Igazság szavakkal nem leírható ismerete, megélése az, amit szeretnék neked átadni elmélettel, gyakorlatokkal!


A legtöbb spirituális útkeresőnek - hiába akármennyi könyv, akármennyi tanfolyam - kevés rálátása van a saját életére egy magasabb nézőpontból. Nem tudják, hogy mi az életcéljuk, nem tudják, hogy jó úton járnak -e, annak a megvalósításában. Fogalmuk sincs, hogy miért vannak elakadások az életükben, nem tudják, hogy miért történnek velük azok a dolgok, amik történnek.


Fenti okok miatt:

- elveszettnek érzed magad az életedben

- káoszosnak érzed a saját teremtéseidet - egyszer jó, egyszer rossz történik veled

- nem látod át, milyen lépések vezetnek a céljaid eléréséhez és ezért bizonytalan vagy, mit kéne tenned

- életed eseményei értelmetlennek tűnnek a számodra


Szerencsére itt van az Akasha Krónika, hogy mindebben segítsen!


Kezdj el tűpontosan rálátni saját működési módjaidra, aminek már maga a tudása is hatalmas rezgésszint emelkedést és blokkoldást eredményez. A tanfolyamot követően pontos és igaz, a saját feljegyzéseiből kiolvasott iránymutatásokkal ellátva hagyod el a tanfolyamot, hogy a közeljövőben pontosan min kell dolgoznod önmagadon a saját fejlődésed érdekében.


Tanulj meg kapcsolódni a saját lélekszintű energiádhoz, és tapasztalati úton szerezz élményeket a „Vagyok Aki Vagyok” érzéséről.


A tanfolyam célja, hogy felépítsd a kapcsolatot az Akasha Krónikával, egyre inkább elmélyülj benne, képes legyél beépíteni a mindennapjaidba és használni az élethelyzeteidben és kapcsolataidban.


A gyakorlás során az elmélet saját megtapasztalássá érik és a nap második felében erős, tudatállapotot emelő energiaátadásban részesül mindenki mindkét nap, mely a tudatosságban mély lenyomatot hoz létre, és erősen emeli a rezgésszintet. A résztvevők eddig ismeretlen intenzitással kezdik megtapasztalni a saját Felsőbb Énjüket.


A tanfolyam során a gyakorlások alatt a résztvevők összeadódott energiájával tárunk fel egy-egy személyesen hozott kérdést az Akashában, sokkal nagyobb rálátást biztosítva a kérdésre, mintha a résztvevő egyedül nézne rá, amelynek eredményeképpen hatalmas ráeszmélések és „aha-élmények” történnek, akár olyan problémákkal kapcsolatban is, amelyekre a résztvevő évek óta nem találta meg magától a választ. (egy testi vagy lelki betegség igazi kiváltó oka pl.)


A Krónikában a saját lelkünkhöz, lélekenergiánkhoz, Felsőbb Énünkhöz való kapcsolódás folyamatos, és a Krónikánkban való munkánk során tapasztalati szinten folyamatosan megélhető, vagyis nem szorítkozik azon néhány, rendkívül ritka, mélymeditációs élményre, amelyet csak Mesterek aurájában ülve élhetünk meg. A folyamatos munka során szokj hozzá ehhez a semmihez sem fogható élményhez, ami hosszú távon beépül a mindennapjaidba, és teljesen megváltoztatja a hozzáállásodat a mindennapi élethez, örömtelivé, harmonikussá, kiegyensúlyozottá téve azt. A problémádnak többé nem az elszenvedője, hanem a tanúja lehetsz, minden életeseményben a tanítást, a leckét keresve.  


Férj te is hozzá a saját, magas szintű, Isteni Igazságodhoz bármikor, amikor iránymutatásra van szükséged!


A tanfolyam tematikája:

 • mi az Akasha Krónika és mi a jelentősége annak, ha megtanuljuk olvasni?

 • mit várhatunk az olvasás során?

 • a lélek életeken átívelő terve

 • felkészülés az olvasásra lelkileg, fizikailag

 • milyen módon kapunk információt a Krónikából?

 • a Krónika megnyitásának és bezárásának módszere

 • etikai irányelvek, stb.


A tanfolyamot elvégezve a résztevők képesek lesznek:

 • megnyitni a maguk és mások Krónikáját, és bármely kérdésükre megtalálni (kiolvasni) a választ a Krónikából

 • belelátni előző életeikbe egy adott problémával, kérdéssel összefüggésben

 • meglátni, hogy az életükben fontos szerepet játszó személyekkel milyen karmikus kapcsolataik vannak

 • mik a visszatérő problémáik valódi okai

 • félelmeik, szorongásaik milyen korábbi életeseményre vezethetők vissza


A tanfolyam elvégzésével:

 • Megtanulsz hozzáférni és olvasni a saját és mások Akasha feljegyzéseit

 • Csatlakozol az isteni útmutatáshoz amikor csak akarsz

 • Gyorsabban és magabiztosabban hozol döntéseket

 • Nem keresel többé válaszokat önmagadon kívül

 • Megérted a lelked evolúciós útját és célját

 • Értelmesebb és lélekkel összehangoltabb életet teremtesz magadnak

 • Meggyógyítod a régi mintákat, sebeket és blokkokat

 • Kapcsolódsz a lelked bölcsességéhez, növekedni fog az intuíciód

A kétnapos tanfolyamon komoly rezgésszint emelkedés fog végbemenni, meditációs gyakorlatokkal és energia átadással, ezen felül mély elméleti tudásra teszünk szert, amely egésze saját tapasztalatból származik.

Hosszú évek tapasztalata alapján (több, mint 1000 Akasha olvasást végeztem kliensek részére) állítottam össze a program elméleti és gyakorlati részét, melyben a kiscsoportos létszám (max 8 fő) megengedi, hogy egyéni figyelmet és fókuszt kapjon minden részvevő.

Amit kapsz: tanfolyami jegyzet, 3 db meditáció mp3-ban, oklevél a tanfolyam elvégzéséről


A tanfolyam időtartama: 2 napos, 9-17:00 óráig

Helyszíne: Budapest, 18. kerület

Tanfolyamaimat a felnőttképzési törvénynek megfelelően hivatalosan bejelentett képzőként végzem. Nyilvántartási szám: B/2020/007096

Vélemények a tanfolyamról:

Katalin hatalmas tudása és türelme nagyon megfogott.Nagyon sok kérdésem volt,amire mind megkaptam a választ tőle.Hálás vagyok,hogy megtanított az Akasha alapjaira, belépésére és használatára.Olyan rezgésszint emelkedésem lett,ami semmihez sem fogható!A tanfolyamon résztvevő társaimnak is hálás vagyok,akik nélkül nem lett volna ugyanolyan szuper atmoszféra.Köszönöm,köszönöm,köszönöm!


Margit


Katalin magyarázatai, gyakorlatai tiszták és érthetőek. Nagyon megvoltam elégedve a tanfolyammal.


Ferenc


Nagyon magával ragadó volt az élmény!


Anett


Nagyon jól éreztem magam, köszönöm. Akit érdekel ez a téma, feltétlenül kezdje el a tanulást. Kati nagyon határozott, nagyon jól vezeti a tanfolyamot, élmény vele dolgozni.


Gyöngyi


A tanfolyam kitűnő volt, köszönöm szépen!


József


Kati nagyszerű oktató. Felkészült, széleskörű ismeretekkel rendelkezik. Nagyon empatikus, ezzel megkönnyíti a tanulást. Örülök, hogy hozzá vezérelt az Univerzum. Remélem, még több tanfolyamán is lesz lehetőségem részt venni.


Krisztina


Nagyon köszönöm az Élményt, melyet megtapasztalhattam a tanfolyam két napja alatt és el kell mondjam, hogy azóta is ennek az érzésnek a hatása alatt vagyok... fantasztikus. Mintha más perspektívából látnék mindent. Mind Katalin, mind pedig a Csoport tagjai, akikkel először itt találkoztam és dolgozhattam együtt a tanfolyamon, csodálatosak voltak. Jó volt együtt lenni velük, együtt megtapasztalni ezt a meghatározó Élményt, Utat, melyre Katalin hatalmas szeretetével, kedvességével és tudásával, türelmes hozzáállásával vezetett bennünket. Bátran ajánlom Őt minden érdeklődőnek, aki útmutatást keres és hozzám hasonlóan érezte a "feladatra hívást". Nagyon köszönöm a személyemet érintő iránymutatást is :) Remélem mihamarabb újra találkozunk. Szeretettel: Ilona


Ilona


Tökéletes, rendszerbe szedett tanfolyam.


Richárd


Eléggé szkeptikus voltam, félelmekkel hogy nem tudom elsajátítani az átadott tudást, de Katalin tudása, ember szeretete, tisztelete, magával ragadó természetessége hamar elfelejtette velem félelmeimet és csodálatos élményekben, tapasztalásokban volt részem. Találkozunk még! Nagyon köszönöm az univerzumnak és segítőinknek hogy hozzá vezettek!


Ildikó


Azt gondolom, hogy véletlenek nincsenek, így egyáltalán nem csodálkozom azon így az Akasha olvasás tanfolyam után, hogy épp Kati által sikerült (kellett?) ezt a csodálatos lehetőséget megismernem. A képzésen elhangzott információk messze túlmutattak az Akasha olvasás technikáján - amire számítottam -, és a tanfolyam egész időszakára, mint egy csodálatos másik dimenzióban való létezésre emlékszem vissza. Hálás vagyok a sorsnak azért, hogy Katit, és egyáltalán az Akasha olvasás lehetőségét megismertem! Fantasztikus segítség, ami nélkül már el sem tudnám képzelni a mindennapjaimat.


Judit, Budapest


Katalin nagyon tisztan es erthetoen beszel a temarol, latszik, hogy nem most kezdte, es valoban sok tapasztalata van. A gyakorlasok alkalmaval turelmes, segitokesz es batorito volt. Pont ilyen tanfolyamra vartam, es felulmulta varakozasaimat, hogy milyen szepen lehetett megvalositani. Aki a tema irant erdeklodik, jo helyen jar, mert itt a kiscsoportos keretek kozt nyugodtan lehet kibontakozni. Nagyon orulok, hogy elsajatothattam az Akasha olvasast! Koszonom szepen, Katalin!


Éva, Hajdúböszörmény


A képzésen elhangzott információk messze túlmutattak az Akasha olvasás technikáján . Örülök hogy Kati nagy türelemmel a segített . A gyakorlások egy csodálatos másik dimenzióban repítettek , fantasztikus segítség számomra ,teljesen megváltoztatja a minden napokhoz való hozzá állásom . Nagyon köszönöm Kati !


Mariann, Vecsés


Nagyon nagy élmény volt számomra, köszönöm neked Katalin ezt a két napot.


Bianka, Budapest


Nagyszerű tanár, Nagyszerű ember!


Zsófia, Csomád


Végtelenül hálás vagyok,hogy tudásoddal hozzájárultál,hogy több szintet lépjek egyszerre.


Krisztina, Budapest


Kati ráébresztő, világos magyarázataival és humoros ugyanakkor a téma komolyságát figyelembe vevő, szeretni való stílusával adja át tudását a tanfolyamon. Amikor hazaértem, akkor sem merült fel kérdésem, nem éreztem elveszettnek magam. Szeretettel ajánlom mindenkinek.


Judit, Pécs


Minden szuper volt, szakmailag 5 csillag és a gondoskodás is.


István, Budapest


A tanfolyam elméleti és a gyakorlati résszel is nagyon elégedett vagyok. Azt kaptam amire számítottam. Köszönöm szépen.


Rita, Kecskemét


Köszönöm, hogy ott lehettem hihetetlen mennyiségű információhoz jutottam. A nagy gyakorlattal rendelkező oktató szeretettel adta át a tudást.


Gizella, Ráckeve


Csodálatos élmény volt, hálás vagyok, hogy ott lehettem és megismerhettem Katalint. Tiszta szívvel ajánlom bárkinek.


Gyöngyi, Érd


Hálás köszönet a hatalmas tudásért amit a legnagyobb oktatási tehetséggel átadott! Mondhatom a jók között is a legjobb! Izgatottan várom a következő tanfolyam kezdetét!


Ildikó, Florida


Köszönöm meg egyszer a tudást amibe tovább segítettél engem. Elmondhatatlan. Olyan gondolatok jönnek hogy csak kapkodom a fejemet.


Júlia, Florida


Szeretném Neked még egyszer megköszönni ezt a csodás tapasztalást. Nagyon szuper volt a tanfolyam. Eszméletlen sok energiát kaptunk. Én személy szerint azt vettem észre magamon, hogy elkezdtem sokkal elfogadóbb lenni másokkal szemben és ami számomra a legnehezebb falat.. Magammal szemben. Köszönöm neked, hogy rávilágítottál dolgokra. Elkezdtem magamon dolgozni.. hosszú folyamat lesz, de hálás vagyok! Fantasztikus volt megtapasztalni azt a tudást, ami benned van. Úgy érzem segítettél utat mutatni.


Tina, Sarkad


Katalin a témában jártas, tapasztalt előadó, így rengeteg használható tudást és pozitív élményt szerezhettem a tanfolyamon, amelyeket ezúttal is köszönök! Javaslatom: csak így tovább :)!


Évi


A temával kapcsolatban kevés információm volt. A két nap alatt tanultaktól egy jól felépített rendszert kaptam, amihez tudok és szeretnék is több tudást megismerni. Világos és könnyen befogadható volt. Köszönöm.


Magdi


Nagyon alapos és átfogó a Katalin tudása. Minden érthető és világos volt. Valóban ez " A TANFOLYAM". Hálás vagyok, hogy résztvehettem és mindenkinek csak javasolni tudom.


Adrienn


Fantasztikus két nap volt! Nagyon hálás vagyok Katinak ezért a tanfolyamért. Úgy érzem hatalmas távlatok nyíltak meg előttem. Mindenkinek szeretettel ajánlom. Én biztosan jövök a haladóra is:-)


Dorina


Kati nagyon nagy tudással rendelkezik és fantasztikus odaadással adja át az anyagot. Minden hallgatóra nagyon figyel, segíti, hogy megtapasztalja a krónika titkait. Nagyon nagy élmény hogy én is képes vagyok már belépni a krónikájba és segítséget kérhetek az életem fontosabb eseményekben. Csak köszönettel tartozom Katinak.


Bea


Hálás szívvel köszönöm, hogy részt vehettem az Akasha olvasás alap tanfolyamon. Felejthetetlen és felemelő élmény maradt számomra. Köszönöm a sok tudást, tapasztalatot, a szakmai felkészültséged és a humort, mellyel végigvezetted a tanfolyamot. Nagyon jól éreztem magam mindvégig és rengeteget tanultam. Izgatottan várom a gyakorlást magamon és később másokkal kapcsolatban is. Mégegyszer köszönök mindent! Áldás kísérjen utadon!


Szilva


Az oktatóról

Katalinnak sok száz Akasha olvasáson és lélek elemzésen keresztül lehetősége nyílt betekintenie a magasabb dimenziók igazságába és feltárni a negatív egó okozta lenyomatokat és karmikus mintákat. Tanfolyamain rábízza magát a multidimenzionális segítő csapatára, így minden tanfolyamán pontosan azokat az információkat és témákat taglalja, amelyek az adott csoportot a leginkább támogatják.   

Fehér Katalin

Fehér Katalin

bottom of page