top of page

Akasha olvasás haladó tanfolyam

Ár:

65 000 Ft

Időtartam:

2024. október 9-11. 3 napos

Akasha olvasás haladó tanfolyam

Az Akasha olvasás haladó tanfolyamán megtanulunk érzelmi sebeket okozó életeseményeket átírni az Akasha krónikában, az adott negatív minta keletkezésénél, gyökér szinten. Megtanuljuk pontosan a megfelelő kérdéseket feltenni annak érdekében, hogy minden látószögből tökéletesen rálássunk az adott problémánk eredendő okára akár előző életeinkből is, és megtanuljuk ezáltal, hogy minden nehézségünk és karmánk könnyedén megváltoztatható, kikódolható a Feljegyzésünkben, annak érdekében, hogy elkezdhessünk végre harmonikus, örömteli életet élni a mindennapjainkban.  


Az Akasha olvasás alap tanfolyamon az Akasha feljegyzések ötödik dimenziójához kapcsolódtunk, a haladó tanfolyamon megtanulunk kapcsolódni a feljegyzések hetedik dimenziójához, azaz a Kvantum Mezőhöz. Nem minden Akasha olvasó olvas ezen a szinten, de a különbség, amit ez okoz, hatalmas. Ehhez elengedhetetlen a síkok megértése. Ezen a síkon a fizikai, érzelmi és mentális testet gyógyítjuk az energiarendszeren belül. A létezés három síkja, a Fizikai, Érzelmi és Mentális szintje vagy síkja megfelel a Fizikai, Érzelmi és Mentális testünk három szintjének. Azért jöttünk a Földre, hogy a Fizikai, Érzelmi és Mentális testünk elsajátításán dolgozzunk, hogy elsajátíthassuk azokat, és a Kvantummező Egységébe lépjünk. Más szóval, a létezés síkjai megfelelnek az emberi tudatosság állapotainak, a Mentális, Érzelmi és Fizikai állapotoknak. Amint megérted és kihasználod ezt a kapcsolatot az emberi energiarendszer és a létezés síkjainak elsajátítása között, hatalmas átalakulást fogsz tapasztalni az életedben!


Míg az ötödik dimenzióban előfordulhat velünk, hogy nem tudunk teljesen elhatárolódni a negatív egó ítélkezésétől és alkalmanként a személyes tapasztalatainkat is belevisszük az olvasásba, a Kvantum Mező jóval kevesebb, ideális esetben semmilyen táptalajt nem nyújt arra, hogy a negatív ego alattomos gondolatformái beleszövődhessenek az átadott információba. A Kvantum Mezőben az ürességet, a csendet és a végtelent érzékeljük, nincsen jelen már a segítő csapatunk, itt a színtiszta, manipuláció nélküli életenergia az, amihez hozzáférünk. A Kvantum Mezőben még mélyebb, még tisztább információkhoz juthatunk hozzá, ez már nem a kezdő szint.


Amíg az ötödik dimenziós Feljegyzésekben dolgozunk, nem fogunk kapcsolódni az információk teljes köréhez, amihez a Kvantum Szinten a Feljegyzésekben való munkával hozzáférhetnénk. Amíg az ötödik dimenziós Akashában az lehet az érzésünk, hogy csak „nézelődünk” addig a hetedik dimenzióban már komoly blokkoldást és karmaoldást leszünk képesek véghezvinni. A Kvantummezőben lévő Feljegyzések fogják biztosítani a számunkra elérhető mélyebb átalakulást. Az ötödik dimenzióban nem leszünk képesek meglátni minden helyzetben a szerepünk teljes megértését, vagy hozzáférni valódi énünk teljes tudatosságához. A hetedikdimenzióban teljesen elmerülhetünk a Feljegyzésekben, és 360º-ban és minden szögből láthatjuk önmagunkat és a szerepünket az életeink eseményeiben. Más szóval, megismerhetjük mindazok minden gondolatát, élményét, érzését és (karmikus) kapcsolatát velünk, akiket az adott esemény érintett.


A Kvantummező energiafrekvenciájához akarunk menni, mivel ez a teremtés szintje. Magasabb rezgése van, mint az alacsonyabb síkoknak, és ez a rezgés elérhető, hogy segítsen nekünk túllépni az alacsonyabb rezgésű mintáinkon. Ha ezen a szinten dolgozunk, akkor megérthetjük a teljes képet, beleértve a benne játszott szerepünket is, és uralhatjuk a fizikai, érzelmi és mentális síkokat és testeket, mert a Kvantummező magasabb rezgése azonnali átalakulást okoz.


A kvantummezőben található Akasha Feljegyzések az a hely, ahol elkezdjük megérteni, hogyan történik a teremtés, és hogyan kapcsolódik a Karma a tapasztalatainkhoz. Itt elengedhetjük az alacsonyabb síkok néhány sűrűbb rezgését, mert magasabb rezgésekhez férhetünk hozzá. Ezek a magasabb rezgések megnyitnak bennünket egy könnyű és tiszta érzésre. Az Akasha Feljegyzések a Kvantummezőben az a tiszta tudatosság, amit Egységnek is neveznek. A Feljegyzések egy kollektív tudatosság és a bolygónkkal kapcsolatos legmagasabb, legmegbízhatóbb információforrás. Ezek a Feljegyzések nem csak a bolygónkról, hanem az egész kozmoszról szóló információkat is tartalmazzák.


Amikor a Kvantummezőben olvassuk a Feljegyzéseket, az lehetővé teszi számunkra, hogy az esemény vagy a helyzet legteljesebb kiterjedését tapasztaljuk meg. Nem csak az emberi tapasztalatot látjuk, hanem a hozzá kapcsolódó összes mentális és érzelmi karmát is. Itt hatalmas gyógyulást, transzcendenciát és teremtést fogunk megtapasztalni!


A tanfolyam tematikája:

 • Mi a különbség az Akasha ötödik és hetedik dimenziója között?

 • A karma

 • A fizikai, mentális és érzelmi síkok elsajátítása

 • Az Igazi Integrált Spirituális Mester

 • Negatív gondolatformák és azok eltávolítása a mezőnkből

 • A csakráink aktiválása és összehangolása az eredeti állapotukba

 • Egy alapvető gyógyítás lépései

 • Kérdések feltevése az Akashában

 • Családi minták gyógyítása

 • Korlátozó minták gyógyítása

 • Az Akashában lévő minták, amelyekre érdemes odafigyelni

 • Pozitív múltbeli életek vizsgálata

 • Isteni ajándékaid, amiket felfedezhetsz a Feljegyzésekben

 • Életcélunk jellemzői

 • Teremtés az Akasha Krónikában

 • Stb. stb.


A tanfolyam elvégzésével:

 • képes leszel a csakráidat teljes mértékben aktiválni és összehangolni

 • képes leszel bármilyen problémát és kérdést teljes mértékben feltárni az Akashában

 • képes leszel teljes képet kapni problémáid és karmikus mintáid eredetéről és képes leszel azokat kioldani magadban és másokban

 • képes leszel rálátni életcélodra és a megvalósításához vezető lépéseket feltárni

 • képes leszel látni isteni ajándékaidat és megérteni, mire tudod őket felhasználni a mindennapjaidban

 • képes leszel látni, miért ezt a családot választottad magadnak, miért ezek a lelkek a mostani életed főszereplői

 • képes leszel átlátni, milyen lépések vezetnek bármilyen vágyad megvalósításához, és látni fogod az oda vezető lépéseket

 • képes leszel átlátni, hogy miért a saját magunk életéért történő felelősségvállalás a kulcs a fejlődéshez


A tanfolyam rendkívül gyakorlatorientált, mindhárom napon sok órát fogunk a Feljegyzésekben tölteni, így javaslom, hogy kipihenten érkezz a tanfolyamra. A tanfolyam az Akasha olvasás alap tanfolyam tematikájára épül, így az alap tanfolyam elvégzése előfeltétele az erre való jelentkezésnek.


Hosszú évek tapasztalata alapján (több száz Akasha olvasást végeztem kliensek részére) állítottam össze a program elméleti és gyakorlati részét, melyben a kiscsoportos létszám (max 6 fő) megengedi, hogy egyéni figyelmet és fókuszt kapjon minden részvevő.

Amit kapsz: tanfolyami jegyzet, 1 db meditáció mp3-ban, oklevél a tanfolyam elvégzéséről


A tanfolyam időtartama: 3 napos, 9-16:30 óráig

Helyszíne: Budapest, 18. kerület

Tanfolyamaimat a felnőttképzési törvénynek megfelelően hivatalosan bejelentett képzőként végzem. Nyilvántartási szám: B/2020/007096

Vélemények a tanfolyamról:

Hálás Szívvel Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a tanfolyamon! Nagyon sokat tanultam, tapasztaltam, sok pozitív változást hozott az életembe. Áldás az életedre a munkádra Kedves Katalin!!!


Gyöngyi


Csodás es élményekben gazdag 3 nap volt.


Szilvia


Számomra teljesen tökéletes volt a tanfolyam tematikája, az oktató stílusa és előadás módja


Éva

Az oktatóról

Katalinnak sok száz Akasha olvasáson és lélek elemzésen keresztül lehetősége nyílt betekintenie a magasabb dimenziók igazságába és feltárni a negatív egó okozta lenyomatokat és karmikus mintákat. Tanfolyamain rábízza magát a multidimenzionális segítő csapatára, így minden tanfolyamán pontosan azokat az információkat és témákat taglalja, amelyek az adott csoportot a leginkább támogatják.   

Fehér Katalin

Fehér Katalin

bottom of page