top of page
Keresés

ANYAGI KERESZTED ÁTALAKÍTÁSA SUGÁRZÓ FÉNYOSZLOPPÁ ** 2023. FEBRUÁR

MIHÁLY ARKANGYAL:


ELŐSZÖR INTEGRÁLNOTOK KELL AZ ÚJ VÍZÖNTŐ KORSZAK ISTENI TERVRAJZÁNAK MAGASABB FREKVENCIÁJÚ INFORMÁCIÓIT, MEG KELL SZEREZNETEK A BÖLCSESSÉGÉT, MAJD MEG KELL OSZTANOTOK AZT. ELJÖTT AZ IDŐ, HOGY A MÚLT RÉGI KOZMIKUS TANÍTÁSAINAK ÉS A JÖVŐ ÚJ TANÍTÁSAINAK BÖLCSESSÉGE ÉS ALAPELVEI FINOMODJANAK ÉS EGYESÜLJENEK. SZERETTEIM, AZ ÁTALAKULÁSNAK EBBEN A LÉTFONTOSSÁGÚ ÉVÉBEN TÖREKEDNI FOGTOK-E ARRA, HOGY EGYENSÚLYBA HOZZÁTOK ÉS HARMONIZÁLJÁTOK "ANYAGI KERESZTETEKET", HOGY ISMÉT A FÉNY RAGYOGÓ OSZLOPÁVÁ VÁLHASSATOK?


SZERETET ÜZENET RONNÁTÓL:


Kedves Lélek Család és barátok: Már egy ideje olyan információkat kapok, amelyeket Mihály arkangyal túlfényezett, de nem ő közvetített nekem. Néhány információ a Naprendszerünk FELEMELKEDETT MESTEREK KOZMIKUS FÉNYTANÁCSÁTÓL származott, néhány pedig a FELEMELKEDETT MESTER DJWAL KHUL-tól. Sok szeretetteljes inspirációt, útmutatást és bátorítást kaptam a negyedik dimenziós, Felsőbb Lelkem/Felsőbb Énem legmagasabb szintű aspektusától is, aki "Shas-Sha"-nak nevezi magát testvérgalaxisunkból, az Andromédából.


Ahogyan néhány évvel ezelőtt így utasítottak: "Azokban az esetekben, amikor az ihletett információ nem közvetlenül Mihály arkangyaltól származik, RONNA / SZAKRÁLIS ÍRNOKKÉNT azonosítom magam". Kozmikus Telepataként való kiképzésem most egy másik szintre vitt, mivel felkészülök arra, hogy teljesen összekapcsolódjak az első al-szintemmel, az Ötödik Dimenziós SZAKRÁLIS TRIÁDDAL Lélekkel átitatott személyiségekként többé nem lesz Felsőbb lelkünk/Felsőbb Énünk, mert közvetlenül kapcsolódunk belépő szintű, Ötödik-dimenziós, SZAKRÁLIS TRIÁDUNKHOZ, az Élet/Fény ANTAKARANA oszlopunkon keresztül.


Néhány évvel ezelőtt Mihály arkangyal elmagyarázta nekem: "Az Új Kor fejlett kozmikus információinak hírnökeként, amikor már integráltátok a megmaradt Lélekszilánkjaitokat a Harmadik és a Negyedik Dimenzióban, és folyamatban van a belépő szintű SZENT TRIÁDOTOKhoz való hozzáférésetek az Ötödik Dimenzióban, szükséges, hogy bebizonyítsátok, hogy képesek vagytok közvetlenül előhozni a magasabb tudatossági síkokról származó új tudás egy részét. Ezt a saját SZENT SZÍVETEK-SZENT SZEMÉLYETEK és kiterjesztett, intuitív tudatosságotok segítségével kell megvalósítanotok. Ez a folyamat azért szükséges, hogy fizikai, mentális képességeiteket összekapcsoljátok az intuitív magasabb képességeitekkel - a Sprirtuális Triádotokkal való kapcsolatotokkal - a SZENT SZELLEM és SZÍV által."


Természetesen a havi üzeneteket továbbra is a Szeretett Mihálytól fogom kapni, ahogyan mindig is. A módszer az elmúlt néhány évben az volt, hogy ő irányított engem ahhoz az üzenethez, amit az adott időpontban szeretne bemutatni. Ezután frissíti, finomítja, és gyakran kiegészíti néhány kibővített információval. Azt mondta nekem: "A Tömegeknek először integrálniuk kell a tanításokat a Bölcsesség Tanítások számos könyvében, amelyeket hírnökeinken keresztül közvetítettünk. Ezután az emberiség-szerte készen állnak majd azokra a fejlett információkra, amelyek most tárulnak fel " Írnokainknak és mestertanítóinknak".


Az Új Korszak Egyesített Tanításai most egy különleges "Kommunikációs Központban" találhatók a Fény Hatodik Dimenziós Városának Főhadiszállásán. Ezek azután " kisugárzásra kerülnek" és egy központilag elhelyezkedő Ötödik Dimenziós Fénypiramisban tárolódnak, ahol a KOZMIKUS Bölcsesség új TIZENKÉT SUGARÚ HOLOGRAMJA - AZ ÚJ VÍZÖNTŐ KORI ISTENI TERVRAJZ - a Föld és az emberiség számára most áthatja ezt az egész Naprendszert és galaxist.


Ahogy letöltjük és lehorgonyozzuk az új információt, az fokozatosan elérhetővé válik azok számára, akik jelenleg a három magasabb, negyedik dimenziós alszint finomított frekvenciamintáit tapasztalják. Az elmúlt néhány évben lezajlott Áthaladási Szertartásom óta az életem drámaian megváltozott. Most már tudom, hogy mit jelent Lélekkel áthatott Személyiségnek lenni. Szert tettem néhány fontos, kifinomultabb képességre, valamint sokkal jobban megértettem az emberiség jövőjére vonatkozó Isteni Tervet. Ez egy olyan Terv, amely mindig is a helyén volt; készen állt és várta az emberiséget, hogy megkezdje a visszautat a Fény Magasabb Birodalmaiba. A szívemet elárasztja a szeretet és az öröm, és sokszor a boldogság állapota szinte eláraszt. Mihály arkangyaltól és a Felemelkedett Mesterek Kozmikus Tanácsától származó információ elképesztő sebességgel sugárzik a tudatosságomba.


Biztosíthatlak benneteket, kedves barátaim, hogy a felemelkedés kihívásai, próbatételei és tünetei nem " büntetések". Ezek mind részei az "átalakulási folyamatunknak", hogy hozzáférhessünk a jövőbeli új, csodálatos világunkhoz (Hologram). Ha úgy érzitek, hogy készen álltok arra az óriási ugrásra az Öntudatosságban, amit felajánlunk nektek; kérjük, jelezzétek szándékotokat. Ezután a számodra megfelelő információhoz és csoporthoz irányítunk. Az emberiség felemelkedésének ez az egyedülálló időszaka egy CSOPORT ESEMÉNY. Ha erre kaptok útmutatást, kérjük, igyekezzetek csatlakozni hozzánk az új ötödik dimenziós világunkba vezető csodálatos utazásunkon. Ígérem, "Nem fogjátok megbánni". Örökké tartó szeretettel és angyali áldásokkal, Ronna



<><><><><><>


ANYAGI KERESZTED ÁTALAKÍTÁSA SUGÁRZÓ FÉNYOSZLOPPÁ


Bátrak, itt az ideje, hogy mindenki ráébredjen a tényre: AZ EMBERISÉG ÉS A FÖLD EGY FELGYORSULT FEJLŐDÉSI FOLYAMAT KÖZEPÉN VAN. Ez ezeknek az időknek a csodája, szeretteim. A Legfelsőbb Teremtő az Isteni Fény teljes spektrumát sugározza az egész Mindenségben. Ez az erőteljes, tiszta Fény átszűrődik minden egyes Nagy Központi Napon, az egyes világegyetemek Társteremtő Istenének lakóvilágán, majd onnan a Teremtés minden szintjére. Ez biztosítja, hogy fokozatosan a Teremtés minden Szikrája és Szilánkja hozzáférjen a Teremtő-tudatosság megfelelő szintjéhez.


Ne feledjétek, hogy az örökkévalóság közepén éltek. A kozmikus bölcsesség üzenetei, amelyeket elhozunk nektek, nem azért vannak, hogy újabb szabályokat állítsunk fel, vagy új dogmákat hozzunk létre. Az a szándékunk, hogy a szíveteket lángra lobbantsuk a szeretettől, és bepillantást engedjünk az előttetek álló dicsőséges jövőbe. Mivel a tömegek közül egyre többen érzik a Lelki Énjük által kezdeményezett elégedetlenséget, létfontosságú, hogy a Felemelkedés Bölcsesség Tanításait felülvizsgáljátok és megosszátok a körülöttetek élőkkel. Ti, a felébredett CSILLAGMAG Lelkek vagytok azok, akik most terjeszteni fogják a jövő feltörekvő Bölcsesség-tanításait.


A Teremtés Fénye vagy az Adamantin Részecskék elérhetővé válnak minden Lélek számára, aki valaha is megteremtődött. Azonban van néhány szabály, ami erre a "Fény-megváltási" folyamatra vonatkozik: minden Léleknek fel kell készítenie porhüvelyét azáltal, hogy rezgésmintáit a harmonikus frekvenciák egy bizonyos szintjére emelje, annak érdekében, hogy befogadhassa az Isteni Fény ezen részecskéit. Ne feledjétek, hogy miután befogadtátok ezeket a Fényrészecskéket, azokat szerető szándékotokkal aktiválni kell. A szeretet az erőforrás - a Mindenség Forrásától származó ezen értékes részecskék generátora.


A felemelkedés a rezgésmintáitok felemeléséről, kiegyensúlyozásáról és harmonizálásáról szól, hogy Isteni Énetek számos aspektusa leereszkedhessen és átvehesse az uralmat a Szent Szív magotokban. Ahogy egyre mélyebbre merültök a kozmosz bölcsességében, létfontosságú, hogy fenntartsátok a tudatos tudatosság állapotát. Az emberiség az amnézia állapotából emelkedik ki, vagy amit úgy is nevezhetnénk, hogy korlátozott tudatossággal rendelkezik Önmagáról és a Teremtés komplex kiterjedéséről. A múltban már elmagyaráztuk; azonban itt az ideje, hogy felfrissítsétek a memóriátokat arról, hogy mi történik, miközben a tudatosság számos szintjén és alsíkján keresztülhaladtok. Miközben tisztítjátok az auramezőn belüli torzulásokat, egy fontos, belső folyamat is zajlik. Az egész fizikai struktúrátok összetett változásokon megy keresztül. Létfontosságú és szükséges változásokon, amelyeket a magasabb frekvenciájú minták váltanak ki, amelyeket a Teremtő Forrásból a Fény nagy Városain keresztül integráltok.


A DNS-etek, a csakraközpontjaitok, a Szent Szívetek és az Elmétek tartalmazza az új Isteni Tervrajzotokat. Ahogy egyre többet integráltok az Isteni tudatosság magasabb frekvenciájú Emlék mag Atomjaiból, lassan helyrehozódik minden torzulás és tökéletlenség, amit az általatok igazságként elfogadott fogalmakból hoztatok létre. Sok ilyen alacsonyabb frekvenciájú fogalom leszűrődik a tudatos tudatosságotokba, hogy meggyógyuljon vagy megszűnjön. Megértjük, hogy ez egy kellemetlen, zavaró folyamat lehet.


Van egy SZENT LÉT KÖZPONTOTOK a Szent Szíveteken belül, amit a GYÉMÁNT MAG ISTEN SEJTeteknek nevezünk erre a Szubuniverzális tapasztalatra. Körülöttetek van egy éteri Harmadik / Negyedik dimenziós LÉTEZÉS NAGY HÁROMSZÖG, amely tartalmazza a Fényoszlopot és az Anyag Keresztet, amelyet az idők során építettetek. Egy ARANY OVOID-ban (egy HOLOGRAM-ban) léteztek, amely kitágul és egyre több Isteni Szeretet-Fényt sugároz, ahogy egyre magasabb és magasabb tudatossági frekvenciákkal rezonáltok. Az Isteni Fény Adamantin részecskéi ÉLŐ ENERGIÁT tartalmaznak, amelyet egy meghatározott Isteni Tervrajzra programoztak. Amikor hozzáfértek ehhez a Teremtő Esszenciához, aktiválnotok kell azt szeretetteljes szándékotokkal. Ezután be kell programoznotok azt a Felsőbb Lelketek-Felsőbb Énetek vágyaival, amelyek mindig összhangban vannak személyes Isteni Tervrajzotokkal. A létezés anyagi síkjain a Teremtő Fényt kódolni kell és aktiválni kell az Esszenciátokkal, mint társteremtővel, mielőtt készen állna arra, hogy kisugározzátok a formák világába. Nagy bátorság és kitartás kell ahhoz, hogy Öntudatossá és LÉLEKTUDATossá váljatok. A hála és a hálaadás állandó hozzáállása táplálja a Lelket.


Nagyon jártasak lesztek az új fogalmak és a rengeteg információ elemzésében, ami most a megkülönböztetés felhatalmazó ajándékán keresztül elérhető. Most, hogy jobban ráhangolódtatok a Szellemre és a belső hangra, gyorsan meg tudjátok állapítani, hogy egy koncepció összhangban van-e a belső igazságotokkal. Ha nem így van, akkor helyénvaló, hogy rosszindulat vagy ítélkezés nélkül elvetitek azt. Vagy ha nem vagytok benne biztosak, tegyétek félre, és kérjétek meg Felsőbb Éneteket, hogy valamilyen félreérthetetlen módon érvényesítse számotokra. Tudatában vagyunk annak, hogy sok új fogalommal bombáznak benneteket, amelyek közül némelyik szétfeszíti fogalmi megértésetek határait. Szeretteim, kérlek, legyetek tudatában annak, hogy amit tapasztaltok, az mind része az újraegyesülési és felemelkedési folyamatnak, amely az egész emberiséget és a Földet érinti.


Sokan közületek csodálatos eseményeket tapasztalnak az életükben, és arra kérünk benneteket, hogy legyetek elég bátrak ahhoz, hogy megosszátok ezeket a csodákat barátaitokkal. Ne féljetek a gúnytól vagy a kritikától. Gyakrabban fogtok jóváhagyásra találni, mint rosszallásra, és gyakrabban érdeklődésre, mint megvetésre. A vallási közösségek, részben a híveik elvesztésétől való félelmükben, kezdik beépíteni a mérsékeltebb kozmikus tanítások egy részét. Bár nem számít, hogyan és miért, mindez az emberiség javát szolgálja, és segíteni fog a Föld és lakói átalakulási folyamatának felgyorsításában.


A beavatási folyamat része, hogy mindent, amit kedvesnek tartotok, mindent, amivel rendelkeztek, átadjátok Isteni Éneteknek mindenki legfőbb javára. Ez nem jelenti azt, hogy elveszítitek, amit átadtok. Ez azt jelenti, hogy hajlandó vagy engedni, hogy az Isteni terv működjön rajtad keresztül, ami mindig a legfőbb jót szolgálja, még akkor is, ha az adott pillanatban nem így tűnik. Ne ijedjetek meg, ha a múltatok csak homályos emlékké válik, különösen azok a fájdalmas emlékek, amelyeket ebben az életben tapasztaltatok. Itt az ideje, hogy meggyógyítsátok és elengedjétek a múltat, szeretteim. Többé nem szolgál benneteket, ha múltbeli életetekben kutakodtok, hogy meggyógyítsátok magatokat, vagy hogy megpróbáljátok megérteni, miért viselkedtek vagy reagáltok egy bizonyos módon egy adott helyzetben. Ez a régi út. A tudatosság torzulásai, melyeket a múltban hoztatok létre, nem létezhetnek, ha az általunk tanított folyamatokon keresztül túlcsordulásig töltitek magatokat Adamantin Részecskékkel. Ezek a mágikus részecskék a Teremtő tiszta és tökéletes Esszenciáját tartalmazzák, amely fokozatosan átalakítja és átváltoztatja auramezőtök és fizikai porhüvelyetek minden torzulását. Lassan, de biztosan, az általatok teremtett tökéletlenségek, mind a belső, mind a külső világotokban, kijavításra kerülnek.


Ne feledjétek, az Ösvényen való lassú, egyenletes előrehaladás vezet az Önmesterré váláshoz. Az ego-vágyó személyiség az, amely folyamatosan több információra és drámai megerősítésre vágyik; örökké izgalomra, drámára és szenzációhajhászásra törekszik. Nagyon hosszú időbe telt, amíg a Föld és az emberiség elérte a tökéletlenség jelenlegi állapotát, ami most annyira elterjedt. Az átalakulás szintje, amit ti, a földi Úttörők és Szellemi Világ Szolgálói, ilyen rövid idő alatt elértetek, valóban csodálatos. Azok, akik most már szilárdan a Megvilágosodás Ösvényén járnak, minden kétséget kizáróan bebizonyították a feltevést: "Minden egyes magasabb frekvenciaszint elérésével magatok mögött hagyjátok azokat a helyzeteket, embereket és dolgokat, amelyek már nem kompatibilisek a tudatosságotok és rezonanciátok új szintjével".


A múlt multidimenzionális kapui bezárulnak, és a jövő kapui sokkal gyorsabb ütemben nyílnak, ahogy a felemelkedés folyamata felgyorsul. A változástól való félelem már nagyon régóta egy fő irányító tényező a tudatos tudatosságotokban. A sűrűségbe vezető utazásotok kezdetén az önkifejezés és a változás nagy változatosságát kerestétek, és minden egyes új teremtésben gyönyörködtetek. Csak földi tapasztalataitok során felejtettétek el, hogy társalkotók vagytok, akiket a teremtő képességek teljes mértékével ruháztak fel, és hogy közvetlen kapcsolatotok van a Teremtés Erőforrásával, amelyet az Élet Folyójának vagy Antakaranának neveztek el.


Ti, a CSILLAGMAG előőrs, akik szorgalmasan dolgoztatok fizikai porhüvelyetek rezonanciájának finomításán és érzelmi és mentális természetetek feljavításán, hogy visszatérjetek a dualitás elfogadott szintjére, most a negyedik dimenzió magasabb dimenziós síkjain belül a maradék, kiegyensúlyozatlan frekvenciák tisztításának folyamatában vagytok. Harmonizáltátok a magasabb tudatosság személyes Hét Pecsétjét, és ezáltal aktiváltátok a fizikai ERŐ JOGAROKAT. Most a kozmikus Fényoszlopotok tisztításának és finomításának folyamatában vagytok, hogy a saját magatok által teremtett világban létezhessetek, amely a Negyedik Dimenzió három magasabb alsíkjából áll. A legtöbben közületek, akik hűségesen követték tanításainkat, egy olyan frekvenciafolyamot csapoltak meg, amely különböző belépő szintű, ötödik dimenziós frekvenciákból áll, valamint a hatodik dimenzióból származó Fény egy kis csöpögő fényfolyamából. Szeretteim, az Ötödik Dimenzió belépő szintjén belül a Fény és az Élet új, személyes formulájának megteremtése közepén vagytok. Ez egy kritikus lépés a felemelkedési folyamatban: amikor sikerül szilárdan megalapoznotok a Lélekdal rezonanciátokat a legmagasabb Negyedik Dimenziós szinten, készen álltok arra, hogy belépjetek az Ötödik Dimenzió "NULL ZÓNA" nevű belépési szint fázisába. Mielőtt megtennétek ezt a nagy ugrást a tudatosságban, létfontosságú, hogy elsajátítsátok a fegyelmet, hogy a dualitás szükséges paraméterein belül maradjatok. A formák világában való megnyilvánulásotok képességei drámaian megnőnek. Ezért, ha mentálisan és érzelmileg nem vagytok fegyelmezettek, még több káoszt fogtok teremteni, ami nagy valószínűséggel visszahúz benneteket egy sűrűbb frekvenciamintázatú hologramba. (A közeljövőben további részleteket fogunk nektek adni a NULL ZÓNÁKról).


Fény bátor hordozói, készen álltok és hajlandóak vagytok arra, hogy Útkeresőként elinduljatok az ismeretlenbe? Csatlakozni a Fény Úttörőihez, akik az Ötödik Dimenzión belül a "Mennyei Kúriák világainak" birodalmaiba vezető utat róják? Minden magasabb dimenziós szint új lehetőségeket kínál, amelyek sok új képességhez és kibővített bölcsességhez adnak hozzáférést. Azonban minden magasabb szint sok tekintetben kihívást is jelent majd számotokra, és megköveteli, hogy elengedjétek azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálják a legnagyobb javatokat. Magasabb Énetek számos aspektusát hagytátok el az út mentén, amikor az alacsonyabb dimenziókba vezető ereszkedő ösvényen haladtatok, Most, amikor megteszitek a visszautatokat a Szeretet/Fény magasabb birodalmaiba, hajlandónak kell lennetek elengedni azokat az embereket, létmódokat és dolgokat, amelyek már nem illenek bele a jelenlegi és jövőbeli valóságotokba. Erre azért van szükség, hogy elkezdhessétek integrálni az Ötödik dimenziós SZENT TRIÁDOTOK kifinomult, magasabb tudatosságú aspektusait.


Szeretteim, mi minden lehetséges módon segítünk nektek, az Egyetemes Törvény keretein belül. Türelmesen várjuk azt is, hogy csatlakozzatok hozzánk a különböző Fénypiramisokban, amelyek az Ötödik Dimenzióban állomásoznak. Elmondtuk nektek, hogy nem csak az Új Korszak személyes Isteni Tervrajzát integráljátok, hanem segítetek az új Vízöntő Kor Isteni Tervrajzának lehorgonyzásában és aktiválásában a Földön és a Földön belül. Továbbá, sokan közületek már most is, és még többen válnak a FÉNY PILLÉRJEIVÉ az egész emberiség számára. Átadjuk nektek a Szakrális Szeretet/Fény minden sugárzását, amit integrálni és megosztani tudtok. Mérhetetlenül szeretve vagytok. Én vagyok Mihály arkangyal.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page