top of page
Keresés

A DUALITÁS ÉS A POLARITÁS SŰRŰ VILÁGÁNAK ELSAJÁTÍTÁSA ** 2022. JÚLIUS

BÖLCSESSÉG TANÍTÁSOK MIHÁLY ARKANGYALTÓL

Ronna Vezane által közvetítve


Szeretett mestereim, a sűrűségbe vezető utazásotok elég nagy kaland. Az időszámításotok szerint évmilliárdokon át tartott. Elmagyaráztuk, hogy ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre haladtatok a nagy ürességbe és a tér sötétségébe, úgy segítettetek abban, hogy ezt az űrt Fénnyel, anyaggal, textúrával és formákkal töltsétek meg, amelyek felülmúlják legvadabb képzeleteteket. És aztán az Isteni tervnek megfelelően elmerültetek minden egyes új valóságban, amelynek kialakításában segítettetek, hogy megtapasztalhassátok a teremtést annak sok csodálatos, változatos formájában. Így kezdődött a szilárd anyag megnyilvánulása a Legfelsőbb Teremtő elméjéből, majd később az egyes világegyetemek Atya/Anya Istenének elméjéből, végül pedig a saját gondolataitokon keresztül, ahogy egyre távolabb és távolabb kerültetek minden teremtés tiszta Forrásától.


Miután eljutottatok individualizált tudatosságotokba, felismerve, hogy a Legfelsőbb Teremtő, a MINDEN VAN Isteni Szikrája vagytok, tudtátok, hogy arra vagytok predesztinálva, hogy a Fény küldöttjeként utazzatok a nagy, meg nem nyilvánult ürességbe, mert ez mélyen bele volt kódolva halhatatlan Lelketekbe és Szent Szívmagotokba. Nektek, az összes többi felébredt "Isteni tudatosság Szikráival" együtt az volt a sorsotok, hogy megtapasztaljátok a Teremtő, Atya/Anya Istenünk és az összes nagy Fénylény számára, akik a Teremtő Fény ritka birodalmaiban maradtak, a teremtés minden csodálatos sokszínűségét.


Azért mondjuk ezt el nektek, mert azt szeretnénk érzékeltetni veletek, hogy milyen ősi és összetett lények vagytok. Rengeteg tudással és gazdag, összetett származással érkeztetek ebbe az életbe, amely a DNS-etekbe, a sejtstruktúrátokba, a mentális és érzelmi testetekbe, valamint a kiterjedt csakra tudatossági rendszeretekbe van kódolva. Gyakran csodálkoztok azon, hogy egy család tagjai miért olyan különbözőek, amikor szűkebb szemszögből nézve ugyanabból a szülői és származási vonalból származnak. Földi családotok leszármazási vonala ebben az életben csak egy elenyésző része hatalmas és felbecsülhetetlen értékű örökségeteknek.


Tudatosságotokat milliószor szétválasztottátok vagy feldaraboltátok magatokat, hogy megtapasztaljátok a Teremtés nagyszerű sokféleségét, és többször is újraegyesültetek önmagatok többszörös Arculatával, mint amennyiszer meg tudnátok számolni. Minden egyes alkalommal, amikor ezt tettétek, összetettebb információkkal és egyedi tapasztalatokkal bővítettétek memóriabankotokat. Minél távolabb kerültetek a Legfelsőbb Teremtő tökéletességétől, és minél mélyebbre kerültetek a többdimenziósságba, annál sűrűbbé és kevésbé tökéletessé váltak alkotásaitok, mivel kevesebb tiszta Fényanyaggal dolgozhattatok.


Ezért nincs hibáztatás, és nem szabad bűntudatot és kudarcérzetet éreznetek. Ez egy tanulási tapasztalat volt. Most azonban itt az ideje, hogy visszaszerezzétek az Ön-mesteri mivoltotokat, és a képességet, hogy szép és harmonikus dolgokat teremtsetek az eredeti Isteni tervnek megfelelően. Most, hogy tudatában vagytok annak, hogy hatalmatokban áll megcsapolni a Teremtő Fény teljes spektrumú, Adamantin Részecskéknek nevezett korlátlan készletét. Mire vártok