top of page
Keresés

Mihez fog az emberiség legközelebb hozzáférni?

∞A 12D Teremtők, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi itt vagyunk nektek. Mi vagyunk a Teremtők. Nem fizikai lények tizenkettedik dimenziós kollektívája vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

 


Annyi minden van még bennetek, amihez hozzá kell férnetek, és mégis, oly sokan közületek önmagatokon kívül keresitek azt, amiről azt hiszitek, hogy akarjátok és amire azt hiszitek, hogy szükségetek van. Ha csak egy kis időt fordítotok a nap folyamán arra, hogy lazítsatok és magatokban kutakodjatok, meglátjátok, hogy vannak válaszaitok, vannak ajándékaitok, sokkal többet tudtok kifejezni magatokon keresztül, és a világ várja, hogy mit tudtok felajánlani. Minden nap minden pillanatában felkészítitek magatokat arra, ami ezután következik. Elérkeztek ahhoz az időhöz, amikor teljesen tisztában lesztek azzal, hogy ti teremtitek a valóságotokat, és hogy bennetek van minden, amire szükségetek van ehhez.

 

Mi és a hozzánk hasonlók pedig csak azért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk benneteket ezekre az igazságokra. Amikor azt mondjuk nektek, hogy menjetek befelé, és keressétek, amire vágytok, akkor azt értjük ezalatt, hogy amire vágytok, az egy létezési állapot. Vágytok az elégedettség és a beteljesülés érzésére, amely szerintetek abból fakad, ha elérsz valamit, ha megnyersz valamit, vagy ha egy bizonyos összegű pénz kerül a bankszámládra, de ezek a tapasztalatok már most is elérhetőek számotokra, még mielőtt ezek a dolgok megtörténnek, és elérhetőek számotokra, akár megtörténnek ezek a dolgok, akár nem, és ez a mi univerzumunk nagy titka.

 

Minden, amit megtapasztalhattok abból, ami rajtatok kívül történik, már most is elérhető számotokra, bennetek, és ezt úgy éritek el, hogy befelé összpontosítotok, és megérzitek, hogy mi az, amit mindig is kerestetek. Nos, az is igaz, hogy ezáltal aztán megteremtitek és manifesztáljátok azt, amit fizikailag meg akartok tapasztalni, és még mindig képesek lesztek élvezni azt. Még mindig képesek lesztek megtapasztalni az összes izgalmat, az összes lelkesedést, amit valaha is éreztetek az adott élmény iránt.

 

Soha semmit nem vesznek el tőletek, ha először elismeritek, hogy minden már létezik bennetek. Valójában csak megkönnyítitek magatoknak a megnyilvánulás folyamatát, és ez is olyasmi, ami felé folyamatosan haladtok. Egy olyan idő felé tartotok, amikor azonnali megnyilvánulás lesz, amikor soha nem kell majd várnotok arra, hogy bármi is fizikailag megjelenjen a tapasztalataitokban, és ti bizonyára épp most csiszoljátok ezeket a képességeket azzal, hogy szükségessé teszitek magatok számára ezt a munkát, mielőtt lesz valami, amit a fizikai birodalomban a kezetekben tarthattok.

 

De a megnyilvánuláson túl van egy elégedettség, amikor tudjátok, hogy olyan érzésállapotba hozhatjátok magatokat, amilyet még soha nem tapasztaltatok, egyszerűen azzal, hogy befelé mentek és ráhangolódtok erre a rezgésre. Igen, használhatod a vizualizációt, és vizualizálhatjátok magatokat mindazokkal a dolgokkal és tapasztalatokkal, amiket szeretnétek, de még csak el sem kell mennetek azokra a helyekre az elmétekben ahhoz, hogy elérjétek azt a rezgést, azt a létállapotot, amit kerestek. Egyenesen a testetekben lévő érzéshez mehettek, ha megtartjátok magatokban a vágyat, hogy úgy érezzétek magatokat, ahogyan érezni szeretnétek, és ha elismeritek, hogy most minden energiát és minden rezgést magatokban tartotok.

 

És amikor ezt meg tudjátok tenni, akkor nálatok van a királyság kulcsa, a világ valóban a ti osztrigátok, és úgy fogtok járni embertársaitok között, mint a mester és a tanító, a példa, akinek mindig is szántátok magatokat a felemelkedés e gyönyörű életében. Felébredtetek, és ez az egyik igazság, amire felébredtetek - minden mindig is bennetek van, és csak arra vár, hogy kibontakoztassátok.

 

Mi vagyunk a Teremtők, és nagyon szeretünk titeket."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

1188 Budapest, Póth irén u. 87/a

+36 20 928 65 21

feher.katalin77@gmail.com
® Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma Fehér Katalin szellemi tulajdonát képezi és engedély nélkül nem használható fel.

© Since 2019-2023 by feherkatalin.com

bottom of page