top of page
Keresés

Egyszerű lépések a könnyed és örömteli felemelkedéshez

∞A 12D Teremtők, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi itt vagyunk nektek. Mi vagyunk a Teremtők. Nem fizikai lények tizenkettedik dimenziós kollektívája vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

 


Napról napra egyre inkább felsőbb énetekké váltok. Egy dologra mindig számíthattok ott a Földön, hogy a fejlődésetek egy nagyon természetes folyamat. Ez nem olyasmi, amit erőltetnetek kell, vagy akár csak kezdeményeznetek. Egyszerűen csak van. És minden egyes lélegzetvétellel, minden egyes múló pillanattal egyre magasabbra és magasabbra juttok, és egyre jobban kitágultok a középpontotokból. Ezért szeretnénk, ha tudnátok, hogy megnyugodhattok és lazíthattok magatokon. Nem kell ezt az egészet olyan komolyan vennetek, és többet nevethettek, többet játszhattok, és sodródhattok az árral, és ugyanolyan könnyen eljuthattok arra a helyre, ahová tartotok.

 

Ha úgy érzitek, hogy ihletet kaptatok egy kis jógázásra, légzésgyakorlatra, kántálásra, meditációra, akkor csak rajta! A legtöbb munka, amit ott a Földön el kell végeznetek, azt jelenti, hogy el kell engednetek azt, amihez ragaszkodtatok, és amikhez ragaszkodtatok, azok a hiedelmeitek és az ítéleteitek. És ahogy elengeditek azokat, amelyek nem szolgálnak titeket, megkönnyítitek magatoknak, hogy a magasabb frekvenciájú irányba mozogjatok. Tehát a terjeszkedéssel akartok menni, az árral menni, és elengedni azt, ami nehéz, ami sötét és ami nem szolgál titeket, ez az útja annak, hogy megtegyétek ezeket a nagyon természetes evolúciós lépéseket.

 

Nem kell próbálkoznotok, és nem kell küzdenetek, és nem kell nagyon keményen megdolgoznotok azért, hogy ezek a dolgok megtörténjenek. Ez olyan egyszerű, mint elengedni azt, amit már nem éreztek helyesnek. És sokan közületek már elég sok mindent elengedtek ebben az életben, de továbbra is látni fogjátok, hogy a tapasztalataitokban megjelennek majd azok az elemek, amelyeket még el kell engednetek.

 

Továbbra is megjelenik a tudatosságotokban az, amit még meg kell bocsátanotok. Amit elítéltek, az továbbra is fel fog bukkanni, amíg el nem engeditek ezt az ítéletet. Aminek ellenálltok, az továbbra is utat fog találni a tapasztalatotokba, amíg el nem engeditek ezt az ellenállást. Így válhattok nagyon is passzív megfigyelőjévé annak a saját folyamatotoknak, hogy felsőbb énetekké váljatok.

 

Nem kell minden egyes nap azon dolgoznotok, hogy megmásszátok a létra fokozatait. Elmehettek és élvezhetitek az életeteket, követhetitek a boldogságotokat, hallgathattok a szívetekre, és bármi és minden, amit másképp kell látnotok és megtapasztalnotok, továbbra is utat fog találni az ösvényetekre. A válaszok tehát nagyon könnyen megtalálhatók, ha csak jártok az utatokon.

 

Csak annyit kell tennetek, hogy nézzetek körül, nézzétek meg, mi jön szembe, lássátok, mi az, amit úgy éreztek, mintha tüske lenne az oldalatokban, és távolítsátok el a tüskét. De ne távolítsátok el a tüskét, és ne égessétek ropogósra, és ne győződjetek meg róla, hogy el lett taposva és hamuvá vált. Szeretettel távolítsátok el, és bocsássátok útjára, mert tudjátok, hogy a tüskének megvan a maga fejlődési folyamata, és nem kell kiiktatni a tapasztalatból, hogy a világ mindenki számára jobb hellyé váljon.

 

Valójában, ami tüske a ti oldalatokon, az lehet, hogy valaki más számára egy friss levegővétel, és nem a ti dolgotok meghatározni, hogy mi a legjobb valaki másnak. Csak nektek kell meghatározni, hogy mi a legjobb nektek, és aztán követni azt a fonalat. Hallgassatok továbbra is a szívetekre, az érzéseitekre, a megérzéseitekre, és mindig a számotokra helyes úton fogtok járni. Ezek azok az egyszerű lépések, amelyek ahhoz szükségesek, hogy könnyedén és örömmel emelkedjetek fel, és ennél bonyolultabbnak nem is kell lennie. Ha valamit túl bonyolultnak, túl összetettnek éreztek, akkor engedjétek el, és bízzatok abban, hogy arra fognak vezetni benneteket, ami az adott pillanatban könnyebb és megvalósíthatóbb számotokra.

 

Mi vagyunk a Teremtők, és nagyon szeretünk titeket."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page