top of page
Keresés

Hogyan teremtsd meg a kívánt életet

∞A 12D Teremtők, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi itt vagyunk neked. Mi vagyunk a Teremtők. Nem fizikai lények tizenkettedik dimenziós kollektívája vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

 


Tudjuk, hogy időnként küzdötök a magasabb rezgés fenntartásáért, és azt is tudjuk, hogy nem mindig látjátok a kapcsolatot a rezgésetek és a között, amit megteremtetek és megnyilvánítotok a tapasztalataitokban. De ha megnézitek az életkörülményeitek jelenlegi állapotát, és megkérdezitek magatokat, hogy mi az általános hangneme ezeknek az életkörülményeknek, akkor általában megtaláljátok bennük a jelenlegi rezgéseteket. Más szóval, meg tudjátok mondani, hogy mit rezegtetek az élettapasztalatotok egyedi körülményei alapján bármely adott pillanatban.

 

Most nem kell ránéznetek életetek körülményeire, és arra a következtetésre jutnotok, hogy most már minden elveszett. Most bármikor megfordíthatjátok, és az egyik módja annak, hogy megfordítjátok, az, hogy megváltoztatjátok a jelenlegi életkörülményeitekkel kapcsolatos érzéseiteket. És így elkezdhettek magasabb frekvencián rezegni, egyszerűen azzal, hogy más perspektívából, más lencsén keresztül nézitek a körülöttetek lévő világot.

 

Választhatjátok, hogy magasabb rezgésszámú állapotba kerüljetek azáltal, hogy megválasztjátok, hogyan tekintetek az életetekben lévő emberekre, a jelenlegi számláitok pénzügyeire, a munkátokra, a szomszédaitokra, az egészségetekre, a testetekre és bármi másra, amire esetleg úgy tekintetek, hogy azon tűnődtök, hol romlott el minden. Most, ahogy megváltoztatjátok a perspektívátokat, azonnal megváltoztatjátok azt is, amire néztek. Ezért azonnal megtapasztaljátok az általatok felkínált rezgés erejét.

 

Lehet, hogy nem változtatjátok meg úgy, hogy az abban a pillanatban nagyon is észrevehető legyen számotokra, de ha továbbra is megtartjátok ezt a rezgést, és nem adjátok fel, akkor meg fogjátok tapasztalni azokat a változásokat, amelyeket a külvilágban látni szeretnétek. Megváltoztatjátok magatokat, és mindent megváltoztattok magatokon kívül. Ez ilyen egyszerű.

 

Most talán azon tűnődtök, hogy "Hogyan változtassam meg azt, ahogyan valamire nézek, amikor az a dolog, amire nézek, annyira utálatos?". Nos, először is, elfogadhatjátok, mint kihívást, hogy ezt tegyétek. Elismerhetitek, hogy mindent a Forrás teremtett és a Forrásból jön, és ezért minden Isten és minden a Szeretet, függetlenül attól, hogy hogyan néz ki, vagy hogyan érzitek, vagy milyen az illata számotokra.

 

Ezért elkezdhetitek az utazást ott, és aztán elkezdhetitek feltenni magatoknak a kérdést: "Miért teremtett a Forrás valamit Önmagából ilyen módon. Mi lenne a célja?' A cél az, hogy lehetőséget adjon nektek arra, hogy valódi énetek, teljes énetek legyetek, e körülmények ellenére is. Előbb kell egy olyan körülmény, amelyet nem találtok szerethetőnek, mielőtt feltétel nélküli szeretet tudnátok lenni azokkal a körülményekkel szemben. És ti tudtátok, hogy képesek vagytok rá, és mi is tudjuk, hogy képesek vagytok rá, és bizonyára a Forrás is tudja, hogy képesek vagytok rá.

 

Azonban, hogy most tudjátok-e, hogy képesek vagytok rá, ez a kérdés, és csak ti tudjátok a választ. És ha úgy gondoljátok, hogy egy adott pillanatban nem vagytok képesek rá, akkor mindenképpen hagyjátok el a témát, és menjetek és csináljatok valamit, vagy lássatok valamit, vagy szagoljatok valamit, ami megemeli a rezgéseteket, ami megkönnyíti számotokra, hogy a figyelmeteket újra arra a dologra fordítsátok, amit szeretnétek feltétel nélkül szeretni.

 

Ez a ti munkátok; ez a munkája mindenkinek, aki ma a Földön van. És tudjátok, hogy kihívások vesznek körül benneteket, de azt is tudjátok, hogy ezek olyan kihívások, amelyekkel szembenézve még inkább azzá válhattok, akik valójában vagytok. Ezért ne dobjatok semmit a szemétkosárba, mert mindennek értéke van számotokra, és mind része ennek az élettapasztalatnak, amely arra hivatott, hogy megmutassa nektek, kik is vagytok valójában, mint Forrásenergia Lények. 

 

Mi vagyunk a Teremtők, és nagyon szeretünk titeket."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page