top of page
Keresés

Ha kiábrándult vagy, tedd ezt

∞Thymus: Daniel Scranton által közvetített Felemelkedett Mesterek Kollektívája.

"Áldás. Mi vagyunk a Thymus. Mi vagyunk a felemelkedett mesterek kollektívája.

 


Annyi mindent kell felfednetek magatokban, annyi mindent kell még feloldanotok és feltárnotok magatok és a világ többi része előtt. A belső felfedezés, amit tesztek, mindig gyümölcsöző lesz, amíg türelmesek vagytok, és mindenféle kötődés vagy elvárás nélkül mentek bele. Arra vagytok hivatottak, hogy önmagatokban találjátok meg a válaszokat. Arra vagytok hivatottak, hogy önmagatokban járva kapcsolatokat alakítsatok ki. Arra vagytok hivatottak, hogy a képességeiteket is megcsapoljátok, ha befelé mentek.

 

És olyan korban éltek, amikor annyi mindenre kell koncentrálni rajtatok kívül. Úgy érezzük, hogy időnként a Föld bolygón való élet ezen aspektusai érdekesebbek, mint a befelé fordulás, és ez rendben van. Arra vagytok hivatottak, hogy megtapasztaljátok azt is, ami rajtatok kívül van, de arra kérünk benneteket, hogy keressétek az egyensúlyt e külső felfedezés és a belső felfedezés között. Néha az, hogy valaki más szemszögéből is megismeritek a dolgokat, segíthet megvilágosítani valamit, amit már tudtatok. Néha szükséged van arra, hogy ez a megerősítés egy másik személytől jöjjön, és ezzel semmi baj nincs.

 

Nem arra biztatunk benneteket, hogy menjetek el egy barlangba vagy kolostorba, és töltsétek minden ébren töltött órátokat meditációval. De a legtöbb emberben több egyensúlyra van szükség. Ahogy mondtuk, annyi minden van, ami odakint megragadhatja a figyelmeteket, de ahhoz, hogy befelé menjetek, valóban el kell döntenetek, és el kell határoznotok ezt a szándékot, és aztán végig kell csinálnotok. Nos, ezt nem szeretnénk fegyelemnek vagy akaraterőnek bélyegezni, és tudjuk, hogy sokan végül is úgy jutnak el oda, hogy úgymond kiütköznek azzal a próbálkozásukkal, hogy egy nagyon izgalmas, önmagukon kívüli világot éljenek meg.

 

Néhányan magukba fordulnak, miután kiábrándultak a tanítóikból vagy egy csatornázóból. A legjobb ok arra, hogy befelé forduljatok, az, hogy valóban meg kell ismernetek önmagatokat ahhoz, hogy önmagatok lehessetek ebben a világotokban, és önmagatoknak lenni az első számú célotok. Ez mindenkinek a küldetése. A ti egyedileg kivágott darabotokkal egészítitek ki a kirakóst, ami a Forrás. Követhetitek mások nyomdokait, és inspirálódhattok tőlük, de mindig a saját, egyedi módotokon fogjátok ezt csinálni.

 

A legtöbb ember egy egész életen át képes úgy élni, hogy nem meditál vagy nem fordul önmagába, és ezek az életek még mindig értékesek. Ezeknek az egyéneknek még mindig vannak tapasztalataik, de minden bizonnyal nem egyensúlyban éltek. Amikor megtaláljátok az egyensúlyt a cselekvés és a tétlenség, a gondolkodás és az érzés, az önmagatokhoz való hűség és a mások tanácsainak meghallgatása között, akkor kezditek el tudni, hogy mennyit profitálhattok mindabból, ami a világotokban van, belsőleg és külsőleg.

 

Arra kérünk, hogy minden nap töltsetek egy kicsit több időt azzal, hogy befelé forduljatok, böngésszetek, megnézzétek, mit éreztek, mit érzékeltek, mihez férhettek hozzá, hogy nem tesztek mást, mint hogy a lencsét, amelyet általában kifelé fordítotok, a belső birodalom felé fordítjátok. Megígérjük nektek, hogy nem fogtok csalódni, és tiszta elmével fogtok kimenni a világba a legközelebbi alkalommal, amikor ezt teszitek, és sokkal hatékonyabb teremtői lesztek a valóságotoknak.

 

Sokkal jobban fogtok reagálni arra, ami odakint történik, beleértve azt is, amit mások mondanak és tesznek, és azt fogjátok tapasztalni, hogy az életetekben minden könnyebbé válik és több értelmet nyer számotokra, mert rászántátok azt a néhány pillanatot, hogy magatokba nézzetek. Ez a mi javaslatunk.

 

Egyelőre ennyi. Mi vagyunk a Thymus. Mi vagyunk a felemelkedett mesterek kollektívája, és mindig köztetek vagyunk."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page