top of page
Keresés

Ártasz a lelkednek?

∞Thymus: Daniel Scranton által közvetített Felemelkedett Mesterek Kollektívája.

"Áldás. Mi vagyunk a Thymus. Mi vagyunk a Felemelkedett Mesterek Kollektívája



Azért vagyunk itt, hogy többet mondjunk nektek a gyönyörű lelketekről. Ti úgy gondoltok a lelketekre, mint valami olyasmire, amit birtokoltok. Azonban a lelketek az, akik valójában vagytok. Ők az igazságotok, az esszenciátok, és ők a Forrás/Isten/Mindenség aspektusai. Ezért a lelketek a feltétel nélküli szeretet végtelen és örökkévaló lényei, és ezért mondjuk nektek, hogy ez rátok is igaz. Ti a feltétel nélküli szeretet végtelen és örökkévaló lényei vagytok, és a Forrás aspektusai vagytok. Nos, aki a fizikai testetekben úgy tesz, mintha az lennétek, az nem mindig rendelkezik ezzel a tudással, és ennek megfelelően beszél, gondolkodik és cselekszik.

 

A cél tehát minden létező emberi lény számára az, hogy megismerje önmagát olyannak, amilyen valójában, miközben a fizikai húsruhájában álcázza magát. Így élhetitek meg mindkét világ legjobbját. Így váltok azzá, akik valójában vagytok, a kihívások ellenére, amelyeket a fizikai valóságban, amelyet életeteknek neveztek, magatok elé állítottatok. Ne aggódjatok amiatt, hogy ártotok a lelketeknek azzal, hogy azt teszitek, amit tesztek, azt gondoljátok, amit gondoltok, vagy azt mondjátok, amit mondtok. Ezt semmiképpen sem tehetitek. Egyre nagyobb szakadékot érezhettek aközött, akiknek tettetitek magatokat, és akik valójában vagytok, és ez a legrosszabb.

 

A legrosszabb az, amikor nem a valódi, teljes énetek vagytok, az, amit negatív érzelemnek neveznétek. Amikor ezek az érzelmek előjönnek, a legjobb, amit abban a pillanatban tehettek, hogy elfogadjátok az érzelmet olyannak, amilyen. Az, ami, de nem kell, hogy folyton felbukkanjon. Tanulhattok belőle, és fejlődhettek belőle. Azonosíthatjátok, hogy miért jött elő, és felismerhetitek, hogy van valami, amin változtatni akartok, hogy ne tapasztaljátok folyton ezt a nem túl jó érzésű érzelmet.

 

Ezek a negatív érzelmek a barátaitok, mert megmutatják nektek, hogy nem vagytok összhangban, nem vagytok a középpontban, nem vagytok az utatokon. Azt választjátok, hogy ezekben a pillanatokban nem az vagytok, aki valójában vagytok, de ezek a pillanatok múlékonyak lehetnek, ha megengeditek nekik. Ha ehelyett ostorozzátok magatokat azért, amit tettetek, mondtatok vagy gondoltatok, akkor tovább maradtok a negatív érzelmi állapotban. Könnyűnek kell lennetek magatokkal; meg kell bocsátanotok magatoknak ahhoz, hogy túlléphessetek azon a hamis, korlátozott énen, amelyet egy élményért hoztatok létre.

 

Nem maradhattok örökké ebben az alacsonyabb rezgésszámú állapotban, ahogyan nem lehettek örökké az a maszkírozó húsruha sem, aminek tettetitek magatokat. És nem is szeretnétek. Változni fogtok, fejlődni fogtok, felemelkedni fogtok, mert helyénvaló, hogy új tapasztalatokat szerezzetek. Engedjétek el az önvádaskodásra, öngyűlöletre, önutálatra való hajlamot, és akkor könnyebb lesz számotokra az a szeretet lenni, ami vagytok, mert a szeretet, ami vagytok, nem ítélkezik.

 

A lelketek és a Forrásotok soha nem ítélkezett felettetek. Egyszer sem. De ti hajlamosak vagytok megítélni magatokat, és ez az egyik dolog, amit most elengedtek. Ez jó érzés. Ha nem teszitek, az rossz érzés. Válasszátok meg, hogy kik akartok lenni, és hogyan akartok érezni, és éljetek boldogan, amíg meg nem haltok, mert ez a születési jogotok, és mi továbbra is erre fogunk bátorítani benneteket, mert mi vagyunk a szerető vezetőitek és barátaitok itt a tizenkettedik dimenzióban.

 

Egyelőre ennyi. Mi vagyunk a Thymus. Mi vagyunk a felemelkedett mesterek kollektívája, és mindig köztetek vagyunk."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page