top of page
Keresés

Jeshua (Jézus Krisztus) feltámadása

∞Thymus: Daniel Scranton által közvetített felemelkedett mesterek kollektívája.

"Áldás. Mi vagyunk a Thymus. Mi vagyunk a felemelkedett mesterek kollektívája.

 


Azért vagyunk most itt, hogy a feltámadásról és annak jelentéséről beszéljünk nektek. Ez jelentheti azt, hogy meghaltok egy testben, majd visszatértek abba a testbe, ahogyan minden este, amikor elalszotok. Nos, nem minden éjjel haltok meg, de elhagyjátok a testeteket, és a testetekhez vagytok kötözve, vagy kötve, amíg az asztrálsíkon keresztül utazgattok, és aztán visszajöttök a testetekbe, mert még mindig kapcsolatban vagytok vele. De a feltámadás nem azt jelenti, hogy elvágod azt a zsinórt, amely a lelked tudatát a tested tudatához köti, és aztán visszatérsz ugyanabba a testbe.

 

A feltámadás átalakulást jelent, és az átalakulás az, amiről Jeshua szólt és szól. Jeshua itt van közöttünk, ha esetleg kíváncsiak lennétek. Ő része ennek a kollektívának, és egy nagyon szép példája annak, hogy mi lehetséges mindannyiótok számára az emberi fizikai testetekben. Nem kell meghalnotok ahhoz, hogy újjászülessetek. Nem kell traumát sem átélnetek ahhoz, hogy spirituálisan növekedjetek. Egyszerűen csak emlékeznetek kell arra, hogy kik is vagytok valójában, és hogy hozzáférjetek ehhez az energiához, hogy engedjétek, hogy ez az energia hozzátok és rajtatok keresztül áramoljon, hogy egy másfajta testben, egy fénytestben lakjatok.

 

Amikor tehát felemelkedésről beszélünk, akkor feltámadásról és átalakulásról beszélünk, és ez az, amit Jeshua akart magának abban a híres életében, és mindannyiótoknak. Jeshua azt akarta, hogy más emberek is az ő nyomdokaiba lépjenek, de a mártíromság, a keresztre feszítés nélkül. Most már befejezte a tanításait és befejezte a küldetését, és minden élet, amely véget ér, azért ér véget, mert az adott élet célja véget ért. És ezért úgy döntött, hogy nagyon drámai módon kijelentkezik, ami minden találgatásnak teret enged, hogy ki is volt és ki is ő valójában.

 

Azt akarta, hogy az emberek lássák, hogy nincs halál, hogy a tudatot nem lehet elpusztítani, és egy eszmét sem lehet elpusztítani. Tanításai még mindig élnek, és tovább élnek mélységük miatt, és azért, mert drámai véget választott a szolgálatának. Nos, végül a feltámadás bebizonyította, hogy a test nem az egyetlen háza a tudatnak. Vannak más testek is. Vannak könnyebb testek, és ti most mindannyian könnyebb testű lényekké alakítjátok át magatokat, hogy örök életet élhessetek. Az örök élet olyasvalami, amiben Jeshua mai követői hisznek, és ti mindannyian, akik ébren vagytok, szintén hisztek a lélek örök természetében.

 

Most, mint a lelketek, bármilyen testben lakhattok, amit csak akartok, és egyre könnyebb és könnyebb testeket választotok, ahogyan mentek, hogy képviseljétek a lelketek fejlődését, a tudatosságotok fejlődését és a fókuszotok irányát, ahogyan egyre magasabb és magasabb létállapotokba, egyre magasabb rezgésekbe összpontosítjátok magatokat, és megengeditek magatoknak, hogy ötödik dimenziós felsőbb énetekké, feltámadt, felemelkedett énetekké váljatok. Ne feledjétek, hogy minden reggel feltámadtok, amikor felébredtek a testetekben, és ti dönthetitek el, hogy kik lesztek azon a bizonyos napon, hogy miről fog szólni az a körülbelül tizenhat órányi életetek.

 

És ezt a választást továbbra is meg fogjátok adni magatoknak az egész örökkévalóságig, és ennek örülni fogtok. Ennek örülni kell, mert a tapasztalatainknak nincs vége, és nincs vége annak, amit felfedezhetünk és felfedezhetünk magunkról, mint Forrásenergia Lényekről.

 

Egyelőre ennyi. Mi vagyunk a Thymus. Mi vagyunk a felemelkedett mesterek kollektívája, és mindig köztetek vagyunk."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page