top of page
Keresés

Figyelj és vedd észre ezt

∞Thymus: Daniel Scranton által közvetített Felemelkedett Mesterek Kollektívája.

"Áldás. Mi vagyunk a Thymus. Mi vagyunk a felemelkedett mesterek kollektívája.


Észrevesszük, hogyan éltek, hogyan gondolkodtok, hogyan viselkedtek, és még azt is, hogyan lélegeztek, és azért vesszük észre ezeket a dolgokat, mert arra törekszünk, hogy minden elképzelhető módon segítsünk nektek. Tudjuk, hogy mindennek, amit tesztek, és annak, ahogyan mindent tesztek, amit tesztek, jelentősége van, és meghívunk benneteket, hogy lassítsatok le, hogy ti is ezt tehessétek. Figyeljetek arra, hogyan esztek az étkezés során. Figyeljetek arra, hogy könnyedén lélegzetek-e, amikor egy másik emberrel beszélgettek. Figyeljetek arra, hogyan zuhanyoztok és fürödtök.Figyeljetek és lassítsatok le, és azonnal észre fogjátok venni azokat a fajta dolgokat, amelyeket mi észreveszünk rajtatok, és amikor észreveszitek, hogy valami nem stimmel, vagy nem egészen úgy van, ahogyan szeretnétek, gyorsabban megállíthatjátok magatokat, hogy ne folytassátok az utat, amelyen valójában nem is akartok elindulni. Nemcsak megállíthatjátok magatokat, hogy ne haladjatok tovább azon az úton, hanem meg is fordulhattok, méghozzá gyorsan és könnyedén. Ezt azért fogjátok megtenni, mert kiléptetek a robotpilótából, és a vezetőülésbe ültettétek magatokat, ahol az összes vezérlőelemhez hozzáférhettek.


Nincs szükségetek arra, hogy rajtatok kívül bármit is irányítsatok, főleg nem más embereket, hogy mindent jobbra változtassatok az életetekben. Ha változásokat akartok látni odakint a külvilágban, akkor jobb, ha elhiszitek, hogy vannak változások, amelyeket bennetek kell véghezvinni. A külvilágot bármilyen számú lencsén keresztül láthatjátok, amelyek közül választhattok a bennetek lévő lencsék közül. Önmagatok megváltoztatása és annak megváltoztatása, ahogyan a külvilágra tekintetek, olyan erőteljes folyamat, hogy azonnal észre fogjátok venni a különbséget.


Nemcsak ti vagytok a valóságotok teremtői, hanem ti vagytok a megtapasztalók is, és ti vagytok önmagatok teremtői. Ezért tényleg minden hatalom a tiétek, és amikor gyakoroljátok a választás hatalmát azáltal, hogy gyakoroljátok a figyelem erejét, nos, akkor mindenetek megvan, amire szükségetek van ahhoz, hogy álmaitok életét éljétek. Ezt az életet álmodjátok megtapasztalássá, valósággá, és ezért akár el is kezdhetitek úgy álmodni, ahogyan azt szeretnétek. És ismételten, ha az apró dolgokkal kezditek, amiket észrevehettek, az apró módokon, ahogyan változtatni tudtok azon, ahogyan valamit csináltok, akkor láthatjátok a hullámhatást, és azt, hogy mindez hogyan teremti meg azt a nagyobb világot, amit meg akartok tapasztalni magatokon kívül.


Semmi sem kielégítőbb, mint önmagatok és a valóságotok uralása, és mi épp most adtuk át nektek a királyság kulcsát. És ha használjátok őket, akkor hozzáférhettek mindenhez, ami a királyságon belül van. És így most a labda a ti térfeleteken van, és tudjuk, hogy legtöbbetek már tudja ezeket a dolgokat, de azt is tudjuk, hogy ebben a pillanatban készen álltok arra, hogy alkalmazzátok ezt a tudást, és új módon alkalmazzátok.


Egyelőre ennyi. Mi vagyunk a Thymus. Mi vagyunk a felemelkedett mesterek kollektívája, és mi mindig köztetek vagyunk."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page