top of page
Keresés

A Plejádiak üzenete, 2022 március

Christine Day csatornázása


Szeretettel köszöntünk benneteket,


Ez az isteni időzítés pillanata a Földön, amikor egy következő energetikai szakasz kezdődik. Bolygótok mágneses magja készen áll arra, hogy egy sor kiterjedt váltáson menjen keresztül, ami arra szolgál, hogy a Földet a Naphoz viszonyítva újrapozícionálja. A Napnak két arca van, az egyik arca fényt, meleget és táplálékot hoz bolygótok számára. A másik arc a Felsőbb Énetek fényének tükrözött megvilágosodását tartja. A Nap másik arcát a Szent Napnak nevezzük.


Ez az első alkalom bolygótok történetében, hogy a szent Nap valódi elemi ereje feltárul az emberiség előtt. A szent Napnak saját tudatossága van, és rendelkezik azzal a képességgel, hogy sugarain keresztül tükrözze számotokra a ragyogásotokat azáltal, hogy a tiszta tudatosság lenyomatát közvetlenül a Szívetekbe és egész fizikai testetek sejtjein keresztül sugározza.


Most elindulhattok az önszülés tudatos utazására azáltal, hogy a szent Nap tudatosságába kapcsolódtok be, és naponta megfürödtek a Nap magasabb tudatosságának tiszta frekvenciájú ajándékában. Arra kérünk benneteket, hogy naponta tudatosan összpontosítsatok a szent Nap sugaraira, lehetővé téve a többdimenziós fény kitágult terének belépését a Szívetek kapuján keresztül.


A folyamat olyan pillanatokkal jár majd, amikor a Szíveteken keresztül kapcsolatba kerültök a szent Nap tudatosságával. Ezt úgy éritek el, hogy tudatosságotokat a Nap felé irányít