top of page
Keresés

A Plejádiak üzenete, 2023. máárcius

Christine Day csatornázása


Szeretettel köszöntünk benneteket,


Hatalmas energetikai változások zajlanak ebben az egész lakóuniverzumban. Ez az energiaváltozás egy kiterjedt hálóhálózat lehorgonyzása óta történt, ami a Földön történt, amikor beléptetek a 2023-as időkeretbe. A bolygótokon akkoriban történt drámai multidimenzionális elérési nyílásokon keresztül az Univerzális tudatossági rácsok elküldték az energia csápjaikat, hogy kölcsönhatásba lépjenek az örvényeken és rácsokon keresztül az egész földi síkon. Hatalmas átrendeződés történt a Föld mágneses magjával, ami megváltoztatta a szerkezeti formát a Rácsokon és Örvényeken belül. A Föld energetikai profilja gyors változáson megy keresztül, mágnesesen újra összehangolódik az Egyetemes Tudatosság Rácsával, és ez hozza létre azt, amit mi úgy hívunk, hogy "a nagy elmozdulás" a földi síkotokon.



Ez a "nagy elmozdulás" az egész Univerzumra hatással van, lehetővé téve az univerzum számára, hogy gyors visszaállításon menjen keresztül a "hatalom Isteni székhelyéhez" való viszonyában. Ez a történés egy kiterjedt fényhullámot indított el, amelyet a tiszta fénytudatosság hierarchiájából az egész Univerzumban minden életerő csoport felé küldtek. Mi, mint univerzális közösség vártunk erre a monumentális megnyílásra és ünnepeljük ezt az alkalmat, tudva, hogy a munka, amit a Föld bolygón önmagatokban végeztek, hatással volt erre az eredményre.


Tanúi vagyunk nektek, és megértjük, hogy alábecsülitek potenciális erőtöket az Univerzum többi részével kapcsolatban. A 3. dimenziós illúzió egy fátylat hoz létre, amely elrejti előletek a fény teljes eredetét. Értsétek meg, hogy ezek az energetikai változások egy vékonyabb fátylat hoznak létre, és nagyobb hozzáférést biztosítanak a többdimenziós Szívetekhez, ami lehetővé teszi számotokra, hogy könnyebben igazodjatok a valódi természetes valóságotokhoz, a ti szakrális valóságotokhoz.


A Föld energetikai forgása tovább gyorsul, és közvetlen összhangban mozog a tudatosság impulzusával, amely ezen a rezidens Univerzumon keresztül generálódik. Ezek a változások megváltoztatják az időjárási rendszereket az egész bolygón, és a bolygón a 3. dimenziós dráma további intenzitását hozzák létre. Ezek a történések nagyobb változás és átalakulás felé vezetnek benneteket, ezek részei a Földön végzetesen bekövetkező monumentális változások sorozatának, amelyek a bolygótokon a tudatosság új átmenetéhez vezetnek.


Mi, a Galaktikus közösség arra várunk, hogy ennek az átmenetnek az energiája a Földön elérjen egy bizonyos rezgésszintet, ami lehetővé teszi számunkra, hogy megtegyük a következő lépésünket közvetlen kommunikáció formájában azokhoz közületek, akik készen állnak a fogadásukra. Olyanok vagytok, mint a fény zsoldosai a Föld és az Univerzum számára. Amint betöltitek a szerepeteket, a közösség teljességét fogjátok elhozni a teljes egyetemes közösségnek. Ne feledjétek, hogy mi a szomszédaitok vagyunk.


Univerzális közösségünk részeként alapvető szerepet játszotok. Gondolatmeneteteknek a hovatartozásnak kell lennie, az egyetemes csapat lényeges tagjának és kiterjesztésének kell lennie. Ahogy gondolkodásotokat ehhez az Igazsághoz igazítjátok, másfajta szinergia jöhet létre köztetek és köztünk. Egység.


A szent szövegekben le van írva, hogy egy bizonyos elrendelt pillanatban a Föld visszatér ahhoz, hogy ismét kulcsszerepet játsszon az Univerzumban. Sokan közületek előzetes megállapodásokkal rendelkeznek, amelyek annak a közösségnek a részét fogják képezni, amely tudatosan visszatér az Univerzumba, hogy a közösségen keresztül kölcsönhatásba lépjen. Sokan közületek már összehangolódtak a Galaktikus életerő csoportokkal, és most itt az ideje, hogy egy mélyebb, teljesebb kommunikáció és elköteleződés történjen.


Amire szükség van tőletek, az a kollektív Szíveteken belül egy elmélyülő érettség kifejlesztése, hogy finomhangoljátok a képességeteket, hogy kollektív közösséget hozzatok létre köztetek, emberek csoportjai között. Ez a közösség támogatni fogja a hiteles elindulást azáltal, hogy kiterjesztitek a képességeteket, hogy ezen az úton keresztül teljes mértékben kölcsönhatásba lépjetek az Univerzum kollektíváján belül.


Az energetikai erők tovább terjeszkednek, naponta átalakulva bolygótokon, ezek a jelenlévő energiák lehetővé teszik számotokra, hogy egy mélyülő kapcsolati közösséget kovácsoljatok az Univerzumon belül. Ezek az erők azért vannak itt, hogy támogassanak benneteket a saját belső, szent, önmagatokkal való újrakapcsolódásotok, a saját felsőbb én-tudatosságotok helyreállításában. Arra is hivatottak, hogy lehetővé tegyék számotokra, hogy belépjetek a bolygónkon belül létező alternatív valóságterekbe és kifelé a többdimenziós Univerzális frekvenciavonalakba.


Itt az idő, hogy előrelépjetek és elfoglaljátok a helyeteket a fény e szent arénájában, amely mindig is létezett. A kiterjedt energetikai eltolódások e sorozatán keresztül megtapasztalhatjátok érzékeitek elbillenését, ahol az irányításon kívüliség erőteljes érzését érezhetitek. Tudjátok, hogy szent érzékeitek újra megnyílnak, kristályos szerkezetetek egy erősebb elektromos áramot szül, amely az agysejtjeiteken és a tobozmirigyeteken keresztül lüktet. Gyors transzmutációs folyamaton mentek keresztül.


Az elkövetkező hónapokban, ahogy a Föld magasabb frekvenciájú forgásba kerül, folyamatos kiigazításokra kerül sor, ahogy a bolygó még jobban összekapcsolódik az Univerzális tudatossággal. Tudjátok, hogy a bolygó ennek a naptári évnek a vége felé stabilizálódik ennek az Univerzális tudatossági rácsnak az energiájához. Addig is az átmenet ezen szakaszában a folyamatos elengedésre kell majd összpontosítanotok, ahogy beléptek a metamorfózis ezen magasabb szakaszába. Ti és a bolygó egyszerre mentek keresztül ezen a gyors változáson.


Ezen a változó energetikai színtéren keresztül, nektek, mint egyénnek, hatalmas lehetőségeitek vannak arra, hogy változtatásokat hajtsatok végre az életetekben azáltal, hogy tudatosan kapcsolódtok belső erőtökhöz. Tudatos választáson keresztül megvan a hatalmatok, hogy elengedjétek és elindítsátok a változásokat az életetekben. Soha nem volt még ilyen jó alkalom arra, hogy kihasználjátok azokat az energetikai váltásokat, amelyek arra irányulnak, hogy támogassák az általatok elindított változásokat.


"Te vagy az, akire vártál!" Ahelyett, hogy változást akarnátok, ami az egótok elméjének párbeszéde, tudatosan haladhattok előre, hogy változást teremtsetek magatoknak. A valódi változást a Szívetek útján történő tudatos választási cselekvés lehorgonyzásán keresztül teremtitek meg, ami elindítja a személyes erő hullámát az életeteken keresztül, ami megteremti a változást.


Ez a folyamat bennetek megváltoztatja a dinamikát, amikor elkezditek becsatornázni a szent természeteteket, hogy gyakorlati változásokat hozzatok létre a mindennapi életetekben. Fokozatos lépésekben kezdhetitek el, kisebb változtatásokkal az életetekben. Ezáltal megváltoztatjátok a korlátok és a hiány régi körforgását, lebontjátok az önszabotáló ciklusokat és a bennetek lévő régi hiedelemrendszereket. A sűrűség régi burkainak természetes levedlése fog bekövetkezni, ahogy úgy döntötök, hogy visszaveszitek a hatalmatokat, és a Szíveteken keresztül dolgoztok, hogy megteremtsétek a változó dinamikát az életetekben, bármilyen kicsi is legyen az.



Ez a cselekedetetek forradalmasítja az életeteket azáltal, hogy egyszerűen visszaveszitek a hatalmatokat, mint társ-teremtők. A bolygótok összes új energetikai profilja támogatja ezeket a változásokat bennetek. Ez az önindítás ideje, megteremtve azt, amire ebben a helyzetben vágytok magatoknak. Teremtők vagytok, engedjetek el és engedjétek meg magatoknak, hogy a Szíveteken keresztül aktiválódjatok, teremtsetek és kapjatok!



FOLYAMAT A VÁLTOZÁS ELINDÍTÁSÁHOZ:


Ami a folyamat során lényeges, hogy megbizonyosodj arról, hogy teljesen összehangolódtál a Szíveden keresztül, miközben tudatosan mozgásba hozod azokat a változásokat, amelyeket most szeretnél az életedben.


Igazodj a Szívedhez. Úgy igazodj, hogy mindkét tenyeredet a felső mellkasodra tartod. Szánj időt arra, hogy érezd a kezed melegét vagy a tenyerek nyomását a mellkasodon. Tartsd ott a tudatosságodat. Teljes figyelmed eltávolodik az egó elmédtől (a fejedtől), minden figyelmed a fizikai kapcsolatot érzi a Szív tereden.

Vegyél egy Tudatos lélegzetet, és helyezd, mint egy lágy szelet, oda, ahol érzed, hogy a fizikai kezek a Szívedhez kapcsolódnak. Hozd be a tudatos lélegzetet két-három alkalommal.

A légzés lehetővé teszi, hogy a tudatosságod tovább nyíljon ott, ahol fizikailag a Szívet tartod. Vegyél egy újabb Tudatos lélegzetet a térben, amit érzékelsz vagy érzel, és engedj el a térben.

Helyezd a hangot, ANNN... (arn) a Szív teredben, csináld ezt annyiszor, ahányszor csak érzed. Ez a hang mélyebben összeköt a Szíveddel, a hang úgy működik, mint egy ajtó kulcsa. Érezd, lásd vagy érzékeld, ahogy egy ajtó kinyílik a Szívedben.

Ha már a Szívedben vagy, tudatosan válaszd azt a változást, amit az életedben szeretnél. Ezt úgy teremted meg, hogy ennek gondolatát a Szívedbe helyezed. Csak egy változtatási elemet válasszatok ki. Miközben elhelyezed a gondolatot a kívánt változtató elemről, helyezz egy tudatos lélegzetet a gondolat lényegébe, és engedd el...


Minden egyes alkalommal, amikor a Szívedben dolgozol, mély változások mennek végbe a teljes rezgéskészletedben. A régi illúziók kezdenek lehullani rólad, és egy önfelszabadító folyamat indul meg az életedben és az egész életedben. Ezt a folyamatot naponta aktiválhatod, ha szeretnéd.


Tanúi vagyunk annak, ahogy a változásnak ezen a következő fázisán keresztülmentek. Tudjátok, hogy egy nagyobb mozgalom részei vagytok a szeretet ezen egyetemes birodalmán belül.


Tanúi vagyunk nektek a szeretetben.


Áldás,

A Plejádiak

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page