top of page
Keresés

A Plejádiak üzenete, 2023. április

Christine Day közvetítése


Szeretettel köszöntünk benneteket,


A fátylakon túl, ebben a rezidens Univerzumban a szeretet többdimenziós formáinak tiszta frekvenciái léteznek, amelyeket az Isteni Erő Trónja testesít meg. Ezeken a szent tereken belül a múlt, jelen és jövő tervrajzai mind egy egységes frekvencián léteznek.



Itt az ideje, hogy megnyíljatok és hozzáférjetek a párhuzamos valóságok mélyebb megértéséhez. Igen, ez alapvető fontosságú számotokra, hogy elkezdjétek megérteni a dinamikát, ami ezekben a párhuzamos valóságokban létezik. A Tervrajzok végtelen sorozata létezik, amelyek mind összeolvadnak, együtt alkotnak, egyetlen szinergiát alkotva. Ezek a szinergiák mind formálják és folyamatosan teremtik az Igazság alapjait az alternatív valóság tereken belül. Tudatotok magasabb aspektusai jelenleg egyedi szerepeket játszanak ezekben a szent terekben. Ezek a Felsőbb Énetek részei egyidejűleg kölcsönhatásba lépnek a szent szívetek terén keresztül, hogy támogassák a jelenlegi átmeneti átalakulási folyamatotokat, amely energetikai rendszeretekben aktiválódik. Egyedülálló és lényeges részei vagytok ennek a többdimenziós univerzális szeretetrendszernek.


A változás szelei ezekből a rendszerekből erednek és átvonulnak a földi síkotokon, minden pillanatban a fény folyamatos változó áradatát teremtve a Földön belül. Ezek az áramlatok a fény tiszta áramlatait közvetítik közvetlenül a Földet körülölelő energetikai hálóban. A fénynek ez a tiszta rezgése közvetlenül a bolygó Mágneses magján keresztül igazodik. Ezek a multidimenzionális áramlatok a szeretet erőteljes rezgéseit hordozzák, amelyek az Isteni Erőtérből származnak.


A szeretet e ragyogó tudatossága természetes kiterjedést hoz létre a Mag pulzusán belül. Az "impulzus" a belső magból sugárzik ki a földi síkon keresztül, szívverésként működve. Az impulzus közvetlenül kölcsönhatásba lép a bolygó összes szent helyével, visszaváltoztatva a helyek integritását eredeti, érintetlen lenyomatukba.


Ez az áramlás egyidejűleg belép minden olyan emberi lény Szívébe, aki készen áll a szeretet e tiszta sugárzásának befogadására, ami minden egyes szívsejtben aktiválja a szunnyadó jeladót. Mintha egy tiszta fúzió zajlana le a sejtekben, amely meggyújtja a lángot a test minden sejtjében, elindítva egy további transzmutációs folyamatot az egész testben.


Ezek a lángok által generált szálak kifejezetten arra szolgálnak, hogy felébresszenek benneteket egy emlékezésbe, hogy újra a tudatosság olyan állapotába igazítsanak vissza benneteket, amely túlmutat a harmadik dimenziós illúzión. Lehetővé téve számotokra, hogy önállósuljatok vissza egy másik tudatossági birodalomba, ahol mindig is léteztetek. Ez az a hely, ahol a Felsőbb Énetek várja a visszakapcsolódást a tudatosságotok aktív aspektusával most.


A szeretetnek ez a bolygóra áramló ereje tiszta gyógyító frekvenciát hoz az emberiség Szívébe, hogy lehetővé tegye a szent kovácsolás új formáját a szent Szív újbóli megnyitására. A szent Szívetek többdimenziós, és ez a rezgés/impulzus arra szolgál, hogy lehetővé tegye egy magasabb potenciál megvalósulását bennetek, hogy visszaálljon azokban közületek, akik a felébredt úton vannak.


Lehetővé válik számotokra, hogy újra összehangolódjatok Felsőbb Énetek eredeti találkozási pontjához ezekben az alternatív valóságállapotokban. Így a kristályos struktúrátok, amely a Szívetekben, a Tüdőtökben, a Pajzsmirigyetekben, a keresztcsontotokban, a gerincfolyadékotokban, az agyi szinapszisban, az agysejtekben és a tobozmirigyben van, elkezd teljesen megvilágosodni, bekapcsolódni. A kristályos szerkezetetek lehetővé teszi számotokra, hogy teljes mértékben megtestesítsétek a magasabb én fényének lényegét. Ebben az életben a sorsotok része, hogy teljes mértékben megtestesítsétek magasabb rendű fényeteket a fizikai testetekben. Ez az esemény előre el van rendelve, hogy ennek az inkarnációnak a frekvencia-idővonalán belül történjen meg.


Kristályos szerkezetetek egy többdimenziós forma, amely testetek sejtjei közötti terekben található, és arra lett tervezve, hogy támogasson benneteket abban, hogy visszanyerjétek szent természetetek természetes újrarendeződését. Most a nagy metamorfikus változás fordulópontjánál álltok. Tudatosan választhatjátok, hogy befogadjátok ezeket a szent áramlásokat, amelyek mozgásba hozzák kristályos szerkezetetek megvilágosodását. Mint egy villanykapcsoló bekapcsolása, a kristályos struktúrán belüli összes vezeték készen áll arra, hogy bekapcsolódjon, önmegvalósítva most.


A Szívetek a legerősebb eszköz, amely összehangol benneteket a tisztánlátáshoz, a bőséghez való korlátlan hozzáféréshez, és amely a vezérlőfényetek, az iránytűtök. Nyíljatok meg, hogy a Szívetek eszközén keresztül fogadjátok be bőséges potenciálotok kiterjedését. Nyúljatok előre a tudatosságotokkal a Szívetek terében, és igazodjatok újra a varázslatos változáshoz az életetek elemeiben ebben a pillanatban.


A "VAGYOK" szavak újrateremtik a Szívetek természetes újrarendeződését. Ezek a szavak, "VAGYOK", a szent Szíved birtoklásának természetes örökségének igazságát mondják ki, és a szavak kulcsként nyitják ki az ajtót, újra hozzáférést biztosítva nektek a Szívetekhez. Válasszátok, hogy aktiváljátok és birtokba veszitek a Szíveteket, a szent eszközötöket.


Az egész univerzális kontingens tartja a helyén az energetikai platformokat, hogy megtehessétek az ugrást, és megengedjétek, hogy a felébredés e következő lépései megtörténjenek bennetek. Nincs új formula a változásra. Az elengedés és az önmagatok új színterére való belépés csak egy pillanatot vesz igénybe. Ha úgy döntötök, hogy beléptek a valóság azon birodalmaiba, amelyek az illúzión túl léteznek itt a Földön, az olyan, mintha egy fátylat választanátok szét, és belépnétek egy magasabb időkontinuumba. Mintha az egyik szobából egy másikba lépnétek.


FOLYAMAT: A VÁLTÁS MEGTÖRTÉNTÉHEZ:


Érints meg a Szívedet (a mellkasod felső részén), mindkét tenyeredet fizikailag tedd a Szívedre. Vidd a tudatosságodat oda, ahol érzed a kezed melegét, nyomását a testedre, és vegyél tudatos lélegzetet, mint egy lágy szellő a Szívedben. Vegyél még egy lélegzetet és engedd el.

Érezd, lásd vagy érezd a Szíved terét. Nyisd meg tudatosságodat tovább, vegyél újabb tudatos lélegzetet és engedd el.

Helyezd a szavakat, VAGYOK, abba a térbe, amit látsz, érzékelsz vagy érzel. Szívsejtjeid reagálnak, akár látod, akár érzed ezt, lehet finom vagy erős.

Helyezd el újra a szavakat, VAGYOK... nyisd meg a tudatosságodat még jobban a válaszra. Igényeld a szíved terét, engedd meg tudatosságodnak, hogy kitöltse azt a teret, amit érzékelsz vagy érzel. Ismételd meg ezt még legalább háromszor.

A fény áramlásához fogsz igazodni azáltal, hogy behozod a szent hangot, ARNNN... ARNNN... ARNNN... ARNNN... közvetlenül a Szív teredben... érezd, lásd vagy érzékeld a fény megnyílását, az áramlás beáramlását.

Lassan, finoman távolítsátok el a kezeiteket a fizikai mellkasotoktól, és érezzétek, hogy a fátyol felemelkedik a Szívből. Menjetek be az ajtóba, amit láttok, éreztek vagy érzékeltek.

Helyezzétek tudatosságotokat a térbe, hozzátok a hangotokat, ARNNNNNN..... A térbe, lásd vagy érezd az áramló fényt.... Nyisd meg tudatosságodat a tágasságba, amit látsz vagy érzel, és engedd el magad a térben. Engedd el magad...

Horgonyozd le a szavaidat: 'VAGYOK'.... Csináld ezt háromszor.

Lassan, gyengéden vidd vissza a kezed a fizikai mellkasodhoz, mozgasd a tudatosságodat a fizikai kapcsolaton belül. Vegyél egy tudatos lélegzetet és engedd el magad a Szívedbe.


Dolgozzatok ezzel a fenti folyamattal naponta. Minden alkalommal engedd meg magadnak, hogy megnyisd a tudatosságodat, és válaszd az elengedést...


Mi, a Plejádiak támogatni fogunk benneteket ebben a kibontakozási folyamatban, ha szólítotok minket, és engedélyt adtok nekünk, hogy veletek dolgozzunk ebben a folyamatban. A mi szerepünk az, hogy egy stabil energetikai platformot tartsunk számotokra, hogy elindíthassátok magatokat. Nem fogunk belépni az energetikai mezőtökbe vagy testetekbe; egyszerűen csak fenntartjuk a teret számotokra az önindításhoz.


Tiszteljük a szabad akaratotok utazását, és üdvözöljük a bátorságotokat, ahogy a következő szakaszba léptek.


Tanúitok vagyunk a szeretetben.


Áldás,


A Plejádiak

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page