top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

A Plejádiak üzenete, 2022. augusztus

Chistine Day csatornázása


Szeretettel köszöntünk benneteket,


Az Univerzumon belül a csillagrendszerek másképp igazodnak a jelentősen megváltozott energetikai Földhöz. Ezek a csillagrendszerek elmozdították a fátylakat, amelyek életek óta a helyükön voltak, és a csillagok bonyolult mintázatában összefonódó szent misztériumok feltárulnak az emberiség előtt. Azok számára, akiknek nyitott Szíve van, a Szívsejtek tartják a tudást a felébredt frekvenciákról ezekben a szent konfigurációkban. Arra hívunk benneteket, hogy nyíljatok meg az éjszakai égbolt felé, és engedjétek meg, hogy ez a leleplezés megajándékozzon benneteket.

A Föld a sorsszerű átmenet következő erőteljes szakaszába lép. A mágneses magból származó rezgéskiterjesztés ismét eltolódik, ami egy magasabb rezonanciájú szövetséget hoz létre a földi sík és e rezidens Univerzum között. Az Egyetemes Isten tudatosságnak lehetővé vált, hogy összehangolódjon bolygótok szent struktúráin belül, ami a bolygó történetében először egy megerősödő és alapvető többdimenziós energetikai kapcsolatot hoz létre a Földdel.


A Föld most energetikailag összekapcsolódik az Univerzum többi részével, ami lehetővé teszi a bolygón belüli tudatosság gyors átalakulási folyamatát. Ez a bekötés nem jelent semmiféle korlátozást, inkább a Földet körülvevő fény indítóállványaként működik. Azok közületek, akik ébren vannak, észreveszik majd a fény egy visszatérő áramlását, ami a Szívrendszeretekbe sugárzik. Mint az óceán hullámai, soha véget nem érő hullámok áramlanak belétek. A fénytudatosság ezen hullámai a fizikai testetekbe fognak költözni, kimosva a régi sűrűséget a rendszeretekből és a belső felszabadulás egy másik formájába mozdítva benneteket.


A Mágneses Mag rezgésváltásából eredően egy sor erőteljes, újraszerkesztett, többdimenziós fénysáv van, amelyek újra megnyílnak a bolygó összes örvényén keresztül. Ezek az új frekvenciák most itt vannak, hogy támogassanak benneteket az újrakapcsolódás következő lépésében, és arra lettek tervezve, hogy elindítsák bennetek a személyes újjászületést. Itt az ideje, hogy megszabaduljatok a mélyen gyökerező régi illúzióitoktól, amelyekhez életek óta ragaszkodtok. Ezek az illúziók az idők során a rendszeretekben kovácsolódtak, és az igazság egyfajta kiforgatását hozták létre.


Az energiák a bolygón tovább épülnek. Van egy lendület, amely egyre gyorsul, és a naptári évetek végéhez közeledve eléri a csúcspontját. Ez a lendület hatással lesz a 3. dimenziós életetekre, további felfordulást és váratlan, megmagyarázhatatlan eseményeket teremtve. Értékelnetek kell, hogy a nagy változás közeleg, (és meg kell értenetek, hogy) a világotok és ti is képesek vagytok arra, hogy ennek a közelgő nagy intenzitású örvénynek a középpontjába helyezzétek magatokat.


A Szívetekben való lehorgonyzás által, az örvény közepén létező csendben tudtok maradni, zavartalanul, érintetlenül ettől a közelgő 3. dimenziós felfordulástól. A Szívetek az egyetlen hiteles referenciapontotok az Igazsághoz. Tudjátok, hogy a Szívetek a vezető fényetek, mint egy iránytű, amely hazafelé irányít benneteket. Maradjatok csendben a Szívetekben, és képzeljétek újra az életeteket a Szívetek perspektívájából. Itt az ideje, hogy összehangolódjatok a saját erőtökkel, a Szívetekből fakadó teremtési energiával, és elkezdjétek aktívan, tudatosan használni a teremtési energiátokat az életetekben.


Itt az ideje, hogy birtokba vegyétek a Szívetekben rátok váró valódi erőtöket. Hatalmad lényeges összetevője a teremtési energiád, amely a Szíved vágyának természetes befogadói állapotába hoz téged. Magadba kell nézned, és fel kell tenned magadnak ezeket a kérdéseket. Mit vagy hajlandó megengedni magadnak, hogy befogadj? Mennyi örömöt, bőséget érdemelsz az életedben? Mikor szenvedtél már eleget?


A szenvedés akkor keletkezik, amikor az egó elme hibásan érzékeli és félreérti az életed egy helyzetét, azt akarja, hogy valami másképp legyen. Mindannyian megválaszthatjátok azt a pillanatot, amikor elengeditek a szenvedést. Azzal, hogy igényt tartotok az életetek teremtésére, úgy, ahogyan az ebben a pillanatban van, az elfogadás pillanatába léptek. A tudatos választás helyéről elkezdhetitek megteremteni azokat a változásokat, amelyekre most szükségetek van az életetekben.


Meg kell vizsgálnotok azokat a régi hiedelemrendszereket, amelyeket még mindig működtettek a mindennapi életetekben. Ez az időszak a bőség befogadásáról és a "tökéletesen tökéletlen" mivoltod egyedi emberi aspektusának ünnepléséről szól. Lépések, pillanatok megtétele, emberi éned minden aspektusának megbecsülése és önmagad szeretettel, együttérzéssel és türelemmel való kezelése. Eljutni ahhoz az Igazsághoz, hogy soha nem arra voltatok teremtve, hogy tökéletes módon működjetek ebben az emberi életben. Tisztelni az utazásotokat, az utatokat ebben az életben, és elismerni a bátorságot, ami ahhoz kellett, hogy itt legyetek, és átéljétek ezt az emberi tapasztalatot!


Ebben az energetikai környezetben a Tudatos légzés ereje erősebb eszközzé vált, mint valaha. Ezek a magasabb rezonanciafrekvenciák most aktívan elérhetőek számotokra, ha úgy döntötök, hogy használjátok őket. A Tudatos lélegzetvétel útján lehetővé válik számotokra, hogy magasabb rezonanciájú fényetek egy másik aspektusát is hasznosítani tudjátok. Amint tudatosan lélegzel, automatikusan felgyorsul a leválás. A fizikai testetekben tartott régi hitrendszerek régi, elhasználódott héjai lehullhatnak. És ezzel egyidejűleg megtörténik a magasabb rezonanciájú fényetekhez való igazodás, amely készen áll arra, hogy újra visszakerüljön belétek. Ez a magasabb rezonanciájú fény ezután elérhetővé válik számotokra, hogy használjátok, hogy megteremtsétek a mindennapi életetekben.


A Tudatos lélegzetvétel a szájba vett, majd a szájból kiengedett lélegzetvétel, amelyet körülbelül óránként egyszer kell aktiválni, nem helyettesíti a normál légzési ciklust. Ahogy tudatosan úgy döntesz, hogy veszel egy Tudatos lélegzetet, a napod során azt mondod: "Igen, hajlandó vagyok elengedni, megengedni a leválást, és igen, hajlandó vagyok befogadni a magasabb rezonanciájú fényemet". Itt az ideje, hogy elindítsd az átalakulásod folyamatát, hogy másképp válassz, és hogy a változás ezen hullámait mozgásba hozd az egész életedben. A Tudatos lélegzetvétel az önmegerősítésed egyik eleme!


Semmit sem kell megváltoztatnod emberi énedben ahhoz, hogy most megvilágosodj. A felébredési folyamatod lényeges következő lépése, hogy kibővítsd vagy elkezdj szövetséget kezdeményezni a Galaktikus közösséggel. Mindegyikőtöknek van egy Csillag öröksége a természetes felépítésében. Az Univerzum gyermekei vagytok, itt az ideje, hogy visszatérjetek eredeti gyökereitekhez, a bolygón kívüli származási családotokhoz.


Ez a Csillag aspektusotok egy magasabb evolúciós utat tartogat számotokra, és ahogy újra összehangolódtok a gyökereitekkel, elkezditek megtestesíteni ezt a magasabb, felébredt részeteket a tudatosságotokban. Egy természetes összeolvadás fog végbemenni bennetek. Van egy feltétel nélküli szeretet, ami minden Csillag-örökségi családban létezik. A Szeretetnek ez az összetevője támogatni tud benneteket azzal, hogy erőteljesen felismerjétek, hogy mi az Igazság és hogyan tudtok az illúzión túl egy teljesen más tapasztalatot szerezni a 3. dimenziós életetekről itt a Földön. Ez a Szeretet fenntart benneteket, táplálja és megerősíti fizikai rendszereteket, és lehetővé teszi számotokra, hogy minden szinten kiteljesedjetek.


Mi, a Plejádiak a Galaktikus közösség részei vagyunk, ebben a helyzetben nagyobb szerepet játszunk a bolygón. Egy univerzális csapatként kifejezetten azért vagyunk itt, hogy támogassuk azokat közületek, akik készen állnak arra, hogy visszalépjenek eredeti örökségükhöz, ez a sorsotok egyik aspektusa. Arra vagytok hivatottak, hogy az Egyetemes család részeként játsszátok a szerepeteket. Itt az ideje, hogy kiépítsétek kapcsolataitokat az Egyetemes közösségen belül. Itt az ideje, hogy felismerjétek és újra összehangolódjatok Csillagcsaládotokkal, a származási családotokkal. A mi szerepünk az, hogy egy alapvető megértést hozzunk nektek és a közösségeiteknek a saját erőtök megerősítése érdekében, hogy helyreállítsátok a személyes Csillaghálózat családotokhoz való visszakapcsolódást. Azért vagyunk itt, hogy támogassunk benneteket a Szívetekben lévő Csillag frekvenciátok felébredésében. Itt az idő, hogy egy másik szinten gyarapodjatok, már vártatok a belső ébredésnek erre a következő fázisára.


Tudjátok, hogy ennek az Univerzális csapatnak a része vagytok. Nem vagytok kívülállói ennek a szent tudatossági összehangolódásnak az Univerzumon belül. Mindig is a közösségünk részei voltatok, soha nem voltatok különállóak. Ez egy visszatérés számotokra, egy tudatos visszatérés, hogy elfoglaljátok a teljes szerepeteket, mert energetikailag soha nem voltatok külön az Isteni tudatosság közösségi állapotától az Univerzumunkon belül, ez a kapcsolat szent módon kovácsolódott a Szívsejtjeitekben.


A fény minden birodalma, az Angyalok, a Fénylények és a Mesterek egy erőteljes fényplatformot tartanak körülöttetek az átmenetetek e következő szakaszában. Nektek kell kezdeményeznetek ezt a következő lépést, mert szabad akaratotok van. Szívetekben megvan a teljes képességetek arra, hogy előre lépjetek, hogy követeljétek természetes születési jogotokat, hogy bőségben legyetek és teljes mértékben játsszátok a szerepeteket, pillanatról pillanatra.


Tudjátok, hogy az átmenet ezen szakaszában megtartanak és támogatnak benneteket. Ne felejtsetek el elhaladni az illúzió mellett, engedjétek el a drámát, és merítsetek bölcsességet a Szívetekből.


Áldás,


A Plejádiak

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page