top of page
Keresés

A Plejádiak üzenete, 2021 november

Christine Day csatornázásában


Szeretettel köszöntünk benneteket,

Ahogy közeledtek az év vége felé, számos fátyol kezd felemelkedni, elkezdik felfedni számotokra az Igazságot egy másik szinten. Ez a mozgásban lévő sorsotok része, mivel kinyilatkoztatások és áldások érkeznek vissza hozzátok, amelyek saját egyedi isteni összetevőitek magasabb szintű megértéséhez és összehangolásához vezetnek benneteket. Az a felhívás, hogy gyorsuljatok bele a felépülésetek e szent pillanataiba, és követeljétek vissza örökségeteket. Minden a kezetekben van, ahogy újabb lépést tesztek előre a többdimenziós építőelemek megteremtésével a Szívetekben.

Ahogy közeledtek az idei ciklus befejezéséhez, folyékony energia hullámai érkeznek, amelyek erőteljes fényerőket hordoznak, amelyek belépnek a Földre. Ezek a fényerők úgy vannak megtervezve, hogy október, november és december hónapok során terjeszkedjenek és épüljenek. A Föld Mágneses Magjának mágneses frekvenciáján belül elmozdulást hoznak létre, és a fény magasabb rezonanciáját hozzák létre, hogy a Mágneses Magból kifelé pulzáljon a Föld síkján. Egy kiterjesztett folyékony energetikai mintázat keletkezik a Mágneses Magból egy táguló fényspirál formájában.

Egy elektromos eltolódás aktiválódik a Föld mágneses magjában, nyílásokat hoz létre, új örvények sorozatát alkotva az egész bolygón. Ez nem egy új környezet, ami most kovácsolódik, ezek a többdimenziós struktúrák mindig is léteztek minden idők folyamán. Ezek a történések a tiszta fényfrekvenciás tudatosság feltámadása, amely a Földön keletkezik. Szakrális geometriai minták formájában jelen