top of page
Keresés

Tudatalatti programozásod feloldása

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Szabad akaratunkkal élve felfedeztük a tudatalattitokat és azt, hogy mit tartalmaz, ami visszatarthat benneteket attól, hogy azok legyetek, akik valójában lenni akartok a világban. Felfedezésünk során észrevettük, hogy az emberek tudatalatti elméjében sok közös téma van. Közös témátok az, hogy egyedül érzitek magatokat, és azt gondoljátok, hogy végül mindenki elhagy benneteket.


Most lehet, hogy nem vagytok tudatában ennek a hiedelemnek, de ettől lesz ez tudatalatti. Ez nem a társadalmi programozásból származik. Ez a múltbeli élettapasztalatokból származik. Mindannyian átéltétek már azt a tapasztalatot, hogy magatokra maradtatok, és senki sem volt körülöttetek emberi formában, aki segített volna, támogatott volna és szeretett volna benneteket.


Most, amikor felismeritek, hogy ezt a tudatalatti hiedelmet tartjátok, akkor kezdhettek el tenni valamit ellene. Először is meg kell győznötök magatokat arról, hogy soha nem lehettek egyedül, még akkor sem, ha mindenki más emberi és állati formában elhagy benneteket. Tehát érezned kell a szellemi vezetőidet. Érezd azoknak a csodálatos lényeknek a jelenlétét, akik neked szentelték magukat, mert ők mindig ott vannak körülötted. Mindig számíthattok rájuk.


Ezután fel akarjátok ismerni, hogy egyénként milyen erősek vagytok. Meg akarod mutatni magadnak, hogy a rezgésed erejével