top of page
Keresés

Tudatalatti programozásod feloldása

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Szabad akaratunkkal élve felfedeztük a tudatalattitokat és azt, hogy mit tartalmaz, ami visszatarthat benneteket attól, hogy azok legyetek, akik valójában lenni akartok a világban. Felfedezésünk során észrevettük, hogy az emberek tudatalatti elméjében sok közös téma van. Közös témátok az, hogy egyedül érzitek magatokat, és azt gondoljátok, hogy végül mindenki elhagy benneteket.


Most lehet, hogy nem vagytok tudatában ennek a hiedelemnek, de ettől lesz ez tudatalatti. Ez nem a társadalmi programozásból származik. Ez a múltbeli élettapasztalatokból származik. Mindannyian átéltétek már azt a tapasztalatot, hogy magatokra maradtatok, és senki sem volt körülöttetek emberi formában, aki segített volna, támogatott volna és szeretett volna benneteket.


Most, amikor felismeritek, hogy ezt a tudatalatti hiedelmet tartjátok, akkor kezdhettek el tenni valamit ellene. Először is meg kell győznötök magatokat arról, hogy soha nem lehettek egyedül, még akkor sem, ha mindenki más emberi és állati formában elhagy benneteket. Tehát érezned kell a szellemi vezetőidet. Érezd azoknak a csodálatos lényeknek a jelenlétét, akik neked szentelték magukat, mert ők mindig ott vannak körülötted. Mindig számíthattok rájuk.


Ezután fel akarjátok ismerni, hogy egyénként milyen erősek vagytok. Meg akarod mutatni magadnak, hogy a rezgésed erejével nagyon sok mindent meg tudsz teremteni. Tehát azt kell tenned, hogy adj magadnak valamit, amiről elhiszed, hogy lehetséges megteremtened magadnak, majd találd meg a rezgésedet, hogy átélhesd ezt a tapasztalatot, és demonstráld magadnak, hogy még ha teljesen magadra is maradnál, akkor is rendelkeznél a szellemi vezetőiddel és a képességeddel, hogy megteremtsd a valóságodat.

Ezután azt szeretnénk, ha demonstrálnátok magatoknak, hogy nem számít, milyen messze van valaki, akkor is elérhetitek azt a személyt, ha befelé mentek. Még annak a valakinek a jelenlétét is érezhetitek, aki már elhunyt, és érezhetitek annak a személynek a tudatosságát, amikor a tudatosságotokkal a szívetek terébe mentek, és felismeritek, hogy soha nem tudtok különválni attól az egyéntől, aki oly sokat jelentett nektek az életetekben.


Most, miután meggyőzted az elmédet, hogy ehhez a tudatalatti hiedelemhez nem kell továbbra is ragaszkodnod, elvégezheted azt a munkát, hogy hozzáférj azoknak az életeknek az emlékeihez, vagy akár azoknak az élményeknek az emlékeihez ebben az életben, ahol elhagytak téged, és feldolgozhatod a gyászodat azáltal, hogy a most pillanatában érzed azt. Ezáltal el fogod engedni, és nem lesz szükséged arra, hogy bármilyen tudatos vagy tudatalatti gondolatot táplálj arról, hogy bárki elhagyott volna téged, még a halálában sem.


Ez egy kiváló pillanat lenne az evolúciótokban arra, hogy megszabaduljatok ettől a tudatalatti hiedelemtől, majd tudatosan aktiváljátok azt, amelyik felismeri, hogy hatalmatokban áll megteremteni azt a valóságot, amit meg akartok tapasztalni, és ha ez a valóság számos szeretett személyt foglal magában körülöttetek, akkor ezt bizonyosan meg is kaphatjátok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page