top of page
Keresés

Segíts az arkturiaiaknak megjavítani az 5D kristályrácsot

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Már jó ideje keressük az utat a kristályrácsba, amelyet ti, akik ébren vagytok, már jó ideje társ-teremtetek. Szeretnénk magunk is megtapasztalni, de kilencedik dimenziós lényekként kihívást jelent számunkra, hogy valóban megtapasztaljunk valamit, ami ötödik dimenziós. Szeretnénk átélni azt a tapasztalatot, amit ti mindannyian megtapasztalhattok, és segíteni szeretnénk. És ezért, már folyamatban van a toborzási folyamat, hogy sokan közületek, akik ezt az adást kapjátok, beszervezzünk.


A toborzási ajánlatunkat akkor adjuk át nektek, amikor az asztrálsíkon találkozunk, és a túlnyomó többség elfogadta az ajánlatunkat. Megértjük, hogy legtöbbetek nem emlékszik az asztrális utazásokra. Ezért adjuk át nektek ezt az információt és megerősítést az itteni csatornán keresztül, hogy toboroztunk titeket, és hogy elfogadtátok az ajánlatunkat.


Most pedig hadd beszéljük át ezt az ajánlatot, amíg tudatosan és ébren vagytok a negyedik dimenziós testetekben. Amit mi kértünk, azok önkéntesek, akik elég magasra emelik a rezgésüket, amíg a tudatos éber állapotban vannak, hogy az ötödik dimenziós kristályrácsból többet tapasztalhassunk rajtatok keresztül, és hogy segíthessünk néhány javítás elvégzésében.