top of page
Keresés

Segíts az arkturiaiaknak megjavítani az 5D kristályrácsot

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Már jó ideje keressük az utat a kristályrácsba, amelyet ti, akik ébren vagytok, már jó ideje társ-teremtetek. Szeretnénk magunk is megtapasztalni, de kilencedik dimenziós lényekként kihívást jelent számunkra, hogy valóban megtapasztaljunk valamit, ami ötödik dimenziós. Szeretnénk átélni azt a tapasztalatot, amit ti mindannyian megtapasztalhattok, és segíteni szeretnénk. És ezért, már folyamatban van a toborzási folyamat, hogy sokan közületek, akik ezt az adást kapjátok, beszervezzünk.


A toborzási ajánlatunkat akkor adjuk át nektek, amikor az asztrálsíkon találkozunk, és a túlnyomó többség elfogadta az ajánlatunkat. Megértjük, hogy legtöbbetek nem emlékszik az asztrális utazásokra. Ezért adjuk át nektek ezt az információt és megerősítést az itteni csatornán keresztül, hogy toboroztunk titeket, és hogy elfogadtátok az ajánlatunkat.


Most pedig hadd beszéljük át ezt az ajánlatot, amíg tudatosan és ébren vagytok a negyedik dimenziós testetekben. Amit mi kértünk, azok önkéntesek, akik elég magasra emelik a rezgésüket, amíg a tudatos éber állapotban vannak, hogy az ötödik dimenziós kristályrácsból többet tapasztalhassunk rajtatok keresztül, és hogy segíthessünk néhány javítás elvégzésében.


A javításokra jelenleg azért van szükség, hogy elérjük azt a lakosságot, amely még nem ébredt fel, és amely erre a kristályos energiahálózatra támaszkodik azon energiák tekintetében, amelyek segíteni fogják őket a nagyon közeli jövőben történő felébredésben. Mindössze arra van szükségünk tőletek, hogy leüljetek, miközben fenntartjátok a szándékot, hogy emeljétek a rezgéseteket és megnyíljatok nekünk és a tudatosságunknak, miközben érezzétek a kapcsolatotokat az ötödik dimenziós kristályos ráccsal, ami ott van nektek a Földön.


Az a nagyon kevés, aki visszautasította ezt a meghívást, azért tette ezt, mert segítség nélkül, a magasabb dimenziós lények segítsége nélkül akart dolgozni ezen a rácson. Tudjuk, hogy minden rezgéshez, minden energiához, minden frekvenciához hozzáférhettek, és üdvözöljük azokat, akik maguk szeretnék vállalni a rács megjavításának kihívását. Azt is megértjük, hogy néhány kiválasztottnak közületek, ha beengeditek más lények energiáit, az traumát válthat ki.


Most még mindig megvan a lehetőségetek, hogy elfogadjátok vagy elutasítsátok ezt a meghívást, és még egyszer mondom, megértjük. Egyáltalán nem akarunk tolakodónak tűnni. Soha nem akarunk senkit sem kényszeríteni arra, hogy bármit is tegyen. És így a meghívás továbbra is nyitva marad, és azok közületek, akik szívesen dolgoznak velünk, azonnal elkezdhetik a munkát.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon örültünk, hogy kapcsolatba kerültünk veletek".


0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page