top of page
Keresés

Miről szól a spirituális evolúció

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Már jó ideje érdekel bennünket az a mód, ahogyan mindannyian szociálisan érintkeztek egymással, mert ez sokat elárul arról, hogy kik vagytok egyénként. Akik vagytok egymással, azok vagytok önmagatokkal is. Ha egy másik személy vagy mindenki elől rejtegetitek önmagatok bizonyos aspektusait, akkor nagy valószínűséggel magatok elől is rejtegettek valamit. Tagadjátok egy fontos aspektusotokat.


Nos, ez olyasvalami, ami egyre inkább megnyilvánul, mivel az emberek csak az életük pozitív aspektusait mutatják meg a közösségi médiában. Ez azonban már a közösségi média korszaka előtt is így volt. Amikor az emberek a Facebook és az Instagram létezése előtt arról beszéltek, hogy mi történik az életükben és a családjukban, általában csak a jó részeket mondták el, a többit pedig kihagyták. Most persze vannak kivételek, és mindig is voltak.


Vannak emberek, akik olyannyira kapcsolatban vannak azzal, hogy kik is ők valójában, hogy szeretik megosztani önmaguk minden aspektusát, és ez mindig is így volt. De amikor megfigyelünk benneteket, azt látjuk, hogy mit tesz a többségetek, és a többségetek visszatartja azt, amit szégyell magával kapcsolatban. És ha nem vagytok hajlandóak bevallani a barátaitoknak, munkatársaitoknak, családtagjaitoknak, sőt, még idegeneknek sem, hogy például fájdalmatok van, akkor nagy valószínűséggel nem kezelitek ezt a fájdalmat egészséges módon.