top of page
Keresés

Miről szól a spirituális evolúció

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Már jó ideje érdekel bennünket az a mód, ahogyan mindannyian szociálisan érintkeztek egymással, mert ez sokat elárul arról, hogy kik vagytok egyénként. Akik vagytok egymással, azok vagytok önmagatokkal is. Ha egy másik személy vagy mindenki elől rejtegetitek önmagatok bizonyos aspektusait, akkor nagy valószínűséggel magatok elől is rejtegettek valamit. Tagadjátok egy fontos aspektusotokat.


Nos, ez olyasvalami, ami egyre inkább megnyilvánul, mivel az emberek csak az életük pozitív aspektusait mutatják meg a közösségi médiában. Ez azonban már a közösségi média korszaka előtt is így volt. Amikor az emberek a Facebook és az Instagram létezése előtt arról beszéltek, hogy mi történik az életükben és a családjukban, általában csak a jó részeket mondták el, a többit pedig kihagyták. Most persze vannak kivételek, és mindig is voltak.


Vannak emberek, akik olyannyira kapcsolatban vannak azzal, hogy kik is ők valójában, hogy szeretik megosztani önmaguk minden aspektusát, és ez mindig is így volt. De amikor megfigyelünk benneteket, azt látjuk, hogy mit tesz a többségetek, és a többségetek visszatartja azt, amit szégyell magával kapcsolatban. És ha nem vagytok hajlandóak bevallani a barátaitoknak, munkatársaitoknak, családtagjaitoknak, sőt, még idegeneknek sem, hogy például fájdalmatok van, akkor nagy valószínűséggel nem kezelitek ezt a fájdalmat egészséges módon.


És ezért itt az ideje, hogy megkérdezzétek magatokat, hogy őszinték vagytok-e azzal kapcsolatban, hogy kik vagytok és hogyan érzitek magatokat, és arról beszélünk, hogy legyetek őszinték magatokkal ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Ez az, ahol el akarjátok kezdeni. A belső párbeszédetekkel akarjátok kezdeni. Azzal akarjátok kezdeni, hogy észreveszitek, hogyan érzitek magatokat, és mit tesztek ez ügyben, és az önvizsgálat ezen időszaka alatt talán jó ötlet lenne, ha távol maradnátok minden közösségi médiaplatformtól. Mert ha csak a legjobbat látod abból, amit mindenki más él, és ugyanakkor megpróbálsz szembenézni a démonaiddal, a legsötétebb óráiddal, az sokkal nagyobb kihívást jelenthet. Sőt, egészen biztosak vagyunk benne, hogy az lesz.


Amikor készen állsz arra, hogy mélyen magadba áss, szükséged van arra az időre, hogy magadban érezd az érzéseidet, megvizsgáld a gondolataidat, és eldöntsd, hogy az a személy, akit a világnak mutatsz, az az -e, aki valójában lenni szeretnél. Amikor ezt a munkát elvégzed, felszabadítod magad. Szabad lehetsz, hogy az légy, aki valójában vagy, de nem várhatod el előbb a társadalomtól, hogy engedélyt adjon neked, mert a legtöbb esetben nem fog. Először el kell döntened, hogy tökéletes vagy úgy, ahogy vagy, minden problémáddal együtt.


És ha ezt a változatodat tudod bemutatni az egész világnak, akkor kezdhetsz el őszintén és hitelesen viszonyulni más emberekhez. Akkor kezdhetsz el igazi barátságokat, igazi kapcsolatokat kialakítani. Akkor kezdődhet a gyógyulás a családtagokkal és másokkal, és ez az, amiről a spirituális fejlődés szól.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page