top of page
Keresés

Minden pillanatban megkapsz mindent, amire szükséged van

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Hatékonyságunk van azzal, amit ezen a csatornán keresztül ide hozunk. Sokkal többet tudunk átadni nektek, mint a kimondott szavak gazdaságossága. Mindig is szükség van arra, hogy az elmétekkel foglalkozzatok, de mi elérünk titeket, és energetikailag sokkal többet juttatunk a mezőtökbe, ahogy figyelmeteket arra fordítjátok, amit kaptok. Ez egy dinamikus folyamat, ahogy azt sokan közületek észrevették. Tudjuk, hogy mit kértek, és azt is tudjuk, hogy a felsőbb énetek mit szeretne, hogy halljatok. De függetlenül attól, hogy mit éreztek azzal kapcsolatban, amit kaptok, és amit képesek vagytok érzékelni, sokkal többet kaptok energetikai szinten, mint amit elmétek el tudna képzelni.


Ez nem csak a 9. dimenziós Arkturiai Tanácsra és az üzenetekre igaz, amelyeket ezen a csatornán keresztül közvetítünk. Ez a környezetetekre is igaz. Minden, ami az életetekben van, és minden, ami nem az életetekben van, gondosan lett kiválasztva, hogy a legnagyobb lehetőséget biztosítsa számotokra a növekedésre és a fejlődésre. Annak minden részlete, amit most tapasztaltok, valamilyen módon jelentős. Tehát te, mint a felsőbb éned, pontosan azt szállítod az egódnak, amire szükséged van, és néha még vissza is tartasz valamit, amit szeretnél, annak érdekében, hogy tovább haladj a spirituális fejlődésedben.


Nos, ez nagyon frusztráló lehet azok számára, akik már évek, vagy akár évtizedek óta vágyakoznak, de szeretnénk biztosítani, hogy minden alkalommal, amikor vágytok valamire, megidézitek az energiát, hogy megteremtsétek azt. Ezután elérhetővé válik számotokra, és abban a pillan