top of page
Keresés

Minden pillanatban megkapsz mindent, amire szükséged van

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Hatékonyságunk van azzal, amit ezen a csatornán keresztül ide hozunk. Sokkal többet tudunk átadni nektek, mint a kimondott szavak gazdaságossága. Mindig is szükség van arra, hogy az elmétekkel foglalkozzatok, de mi elérünk titeket, és energetikailag sokkal többet juttatunk a mezőtökbe, ahogy figyelmeteket arra fordítjátok, amit kaptok. Ez egy dinamikus folyamat, ahogy azt sokan közületek észrevették. Tudjuk, hogy mit kértek, és azt is tudjuk, hogy a felsőbb énetek mit szeretne, hogy halljatok. De függetlenül attól, hogy mit éreztek azzal kapcsolatban, amit kaptok, és amit képesek vagytok érzékelni, sokkal többet kaptok energetikai szinten, mint amit elmétek el tudna képzelni.


Ez nem csak a 9. dimenziós Arkturiai Tanácsra és az üzenetekre igaz, amelyeket ezen a csatornán keresztül közvetítünk. Ez a környezetetekre is igaz. Minden, ami az életetekben van, és minden, ami nem az életetekben van, gondosan lett kiválasztva, hogy a legnagyobb lehetőséget biztosítsa számotokra a növekedésre és a fejlődésre. Annak minden részlete, amit most tapasztaltok, valamilyen módon jelentős. Tehát te, mint a felsőbb éned, pontosan azt szállítod az egódnak, amire szükséged van, és néha még vissza is tartasz valamit, amit szeretnél, annak érdekében, hogy tovább haladj a spirituális fejlődésedben.


Nos, ez nagyon frusztráló lehet azok számára, akik már évek, vagy akár évtizedek óta vágyakoznak, de szeretnénk biztosítani, hogy minden alkalommal, amikor vágytok valamire, megidézitek az energiát, hogy megteremtsétek azt. Ezután elérhetővé válik számotokra, és abban a pillanatban, amikor elengeditek és beengeditek, megtapasztaljátok az összes szorongás és vágyakozás ellentétét, amit az alatt az idő alatt tapasztaltatok, amíg arra vágytatok, hogy az a dolog, az a tapasztalat vagy az a személy az életetekbe jöjjön.


Meginvitálunk benneteket, hogy fogadjátok el a gondolatot, hogy sokkal többet kaphattok, ha kevesebbet gondolkodtok és többet éreztek. Arra kérünk benneteket, hogy kapcsoljátok ki a gyorsan mozgó elméteket, és térjetek be a testetekbe és az érzéseitekbe. Nyújtsátok ki a tudatosságotokat most azonnal, és érezzétek, hogy mi áll rendelkezésetekre. Garantáljuk nektek, hogy nem fogtok csalódni. Tudjuk, hogy sokkal több van számotokra, ahogy továbbra is tanuljátok, hogyan fogadjatok, és arra kérünk benneteket, hogy kezdjétek el felfedezni, hogy mi mást kaphattok még, miközben ezt a csatornázást olvassátok, hallgatjátok vagy nézitek.


Teljes mértékben tudjuk, hogy mit kértek, és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy vezetőitekkel és felsőbb énetekkel együttműködve átadjuk nektek, amit kértetek, és amire szükségetek van ahhoz, hogy folytassátok ezt az utazást, amelyen a felsőbb énetekké válás és az ötödik dimenzió megtapasztalása felé tartotok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page