top of page
Keresés

Mihez vonzódsz és miért

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Észrevettük, hogy az emberek hajlamosak vonzódni ahhoz, ami a leggyakrabban felkínált rezgésüket tükrözi. A következőt értjük ez alatt. Ha sok dühötök van, akkor természetes módon vonzódtok más dühös emberekhez. Nagyobb valószínűséggel hallgattok olyan talk-show-t, amelynek házigazdája egy dühös ember. Nagyobb valószínűséggel hallgattok olyan zenét, amely a hangzásban, a dalszövegekben, sőt még abban is, ahogy a zenészek a hangszereiken játszanak, haragot fejez ki.


Ugyanez igaz minden rezgésre; nem csak azt vonzzátok magatokhoz, amit rezegtettek, hanem azt is, ami megfelel a rezgéseteknek, mert az megerősít benneteket. A legtöbb ember azt szeretné, ha az érzései érvényesülnének. A legtöbb ember még csak álmodni sem tud arról, hogy túllépjen azon az uralkodó rezgésen, amit felkínál.


Nos, a felébredt lélekhez hozzátartozik, hogy felismerje, ha valami nem tűnik helyesnek. Amint rácsatlakoztok arra a feltétel nélküli szeretetre, ami valójában vagytok, nagyobb valószínűséggel veszitek észre, ha valami nem az, és sokkal inkább törődtök azzal, hogy hogyan érzitek magatokat, mint azzal, hogy valamit jól csináljatok, vagy hogy a megfelelő információval vagy perspektívával rendelkezzetek.


Amikor felébredt lélekként megérzed, hogy valami nincs rendben benned, nagyobb valószínűséggel teszel valamit a diszharmónia ellen, amit annak igazsága között érzel, aki vagy, és a rezgés között, amit ideiglenesen valamiféle igazságként élvezel. Neked kell eldöntened, hogy mit rezegtetsz, de először is fel kell ismerned, hogy egyáltalán rezgést kínálsz.


Nos, az átlagember általában akkor döbben rá, hogy valójában rezgést kínál, amikor mélypontra kerül. A körülöttük lévő körülmények annyira szörnyűvé válnak, hogy nem tehetnek mást, mint hogy tudatára ébrednek annak, hogy mit rezgettek mindvégig. De a mi javaslatunk az, hogy ne hagyjátok, hogy idáig eljusson a dolog. Az a javaslatunk, hogy hangolódjatok rá a feltétel nélküli szeretet érzésére, amely a szívetek középpontjában létezik, hogy érzékenyebbé váljatok a szorongásra, a félelemre, a dühre és a kétségbeesésre, ami körülöttetek van.


Nem mindegy, hogy hová helyezitek a figyelmeteket. Tehát kérdezzétek meg magatoktól, hogy miért fordítjátok a figyelmeteket valamire, ami nem esik jól nektek, amikor ráfókuszáltok. Mit gondoltok, mit nyerhettek ezzel, és mi a valóság? Ezeket a kérdéseket egy éber ember valószínűleg felteszi magának, és mi csupán azt javasoljuk, hogy gyakrabban tegye ezt meg, hogy gyakrabban ellenőrizze, hogyan érzi magát, és hogy az érzéseit helyezze az igaza vagy a megfelelő információ birtoklása fölé.


Az információ korában éltek, és ez nagyon csábító. De remélhetőle