top of page
Keresés

Mihez vonzódsz és miért

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Észrevettük, hogy az emberek hajlamosak vonzódni ahhoz, ami a leggyakrabban felkínált rezgésüket tükrözi. A következőt értjük ez alatt. Ha sok dühötök van, akkor természetes módon vonzódtok más dühös emberekhez. Nagyobb valószínűséggel hallgattok olyan talk-show-t, amelynek házigazdája egy dühös ember. Nagyobb valószínűséggel hallgattok olyan zenét, amely a hangzásban, a dalszövegekben, sőt még abban is, ahogy a zenészek a hangszereiken játszanak, haragot fejez ki.


Ugyanez igaz minden rezgésre; nem csak azt vonzzátok magatokhoz, amit rezegtettek, hanem azt is, ami megfelel a rezgéseteknek, mert az megerősít benneteket. A legtöbb ember azt szeretné, ha az érzései érvényesülnének. A legtöbb ember még csak álmodni sem tud arról, hogy túllépjen azon az uralkodó rezgésen, amit felkínál.


Nos, a felébredt lélekhez hozzátartozik, hogy felismerje, ha valami nem tűnik helyesnek. Amint rácsatlakoztok arra a feltétel nélküli szeretetre, ami valójában vagytok, nagyobb valószínűséggel veszitek észre, ha valami nem az, és sokkal inkább törődtök azzal, hogy hogyan érzitek magatokat, mint azzal, hogy valamit jól csináljatok, vagy hogy a megfelelő információval vagy perspektívával rendelkezzetek.


Amikor felébredt lélekként megérzed, hogy valami nincs rendben benned, nagyobb valószínűséggel teszel valamit a diszharmónia ellen, amit annak igazsága között érzel, aki vagy, és a rezgés között, amit ideiglenesen valamiféle igazságként élvezel. Neked kell eldöntened, hogy mit rezegtetsz, de először is fel kell ismerned, hogy egyáltalán rezgést kínálsz.


Nos, az átlagember általában akkor döbben rá, hogy valójában rezgést kínál, amikor mélypontra kerül. A körülöttük lévő körülmények annyira szörnyűvé válnak, hogy nem tehetnek mást, mint hogy tudatára ébrednek annak, hogy mit rezgettek mindvégig. De a mi javaslatunk az, hogy ne hagyjátok, hogy idáig eljusson a dolog. Az a javaslatunk, hogy hangolódjatok rá a feltétel nélküli szeretet érzésére, amely a szívetek középpontjában létezik, hogy érzékenyebbé váljatok a szorongásra, a félelemre, a dühre és a kétségbeesésre, ami körülöttetek van.


Nem mindegy, hogy hová helyezitek a figyelmeteket. Tehát kérdezzétek meg magatoktól, hogy miért fordítjátok a figyelmeteket valamire, ami nem esik jól nektek, amikor ráfókuszáltok. Mit gondoltok, mit nyerhettek ezzel, és mi a valóság? Ezeket a kérdéseket egy éber ember valószínűleg felteszi magának, és mi csupán azt javasoljuk, hogy gyakrabban tegye ezt meg, hogy gyakrabban ellenőrizze, hogyan érzi magát, és hogy az érzéseit helyezze az igaza vagy a megfelelő információ birtoklása fölé.


Az információ korában éltek, és ez nagyon csábító. De remélhetőleg azok közületek, akik elég éberek ahhoz, hogy befogadják ezeket az adásokat, felismerik, hogy nincs szükségük valaki más valóságverziójára ahhoz, hogy jó polgárai legyenek a világnak. Valójában azt javasoljuk, hogy olyan valóságot teremtsetek, amely megfelel annak a rezgésnek, amelyet szeretnétek, hogy az uralkodó rezgés legyen bennetek. És ezt úgy tegyétek, hogy összpontosítotok, szándékoltok és törődtök azzal, hogy hogyan érzitek magatokat. Hagyjátok, hogy az univerzumon belüli erők elvégezzék a továbbiakat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page