top of page
Keresés

Manifesztáld vágyaidat gyorsabban, mint valaha

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Képesek vagytok vágyaitok azonnalibb megvalósítására, mint az emberi történelem során valaha is. Arra törekedtek, hogy ott, a Földanyán megtapasztaljátok azokat a változásokat, amelyeket meg akartok tapasztalni, de a legtöbben közületek valaki mást kerestek, hogy hozza el azokat a változásokat, amelyekre vágytok. És ezért hívunk fel mindannyiótokat, mint a felébredt kollektívát, hogy tegyétek próbára, amit mondunk. Bizonyítsátok be magatoknak és másoknak, hogy az időeltolódás aközött, hogy egy vágyatokat az univerzális tudatosságba juttatjátok, és hogy a megnyilvánulás visszajön hozzátok, rövidebb, mint valaha.


Nem csak az energiák mozognak gyorsabban a világotokban, mint valaha, de erősebbek, magabiztosabbak és tapasztaltabbak is vagytok, mint valaha is voltatok. Új manifesztációs képességeiteket magatoknak kell megtapasztalnotok, és azt javasoljuk, hogy kezdjétek valami aprósággal, valami olyannal, aminek a manifesztációjában könnyen elhihetitek, hogy viszonylag gyorsan manifesztálódik. És aztán folytassátok az építkezést. Nyúljatok egyre nagyobb és nagyobb megnyilvánulásokhoz, és meg fogjátok látni, hogy igaz, amit mondunk. Képesek lesztek arra is, hogy tanítsatok és irányítsatok másokat, akik arra törekedtek, hogy felerősítsék manifesztációs képességeiket.


A sok ok közül az egyik, amiért ez a tökéletes idő a manifesztációs készségetek csiszolására, az az, hogy sokan közületek az elmúlt hónapokban kevesebb cselekvésre kényszerültek. Minél kevesebbet cselekszel, annál több energiád marad a valóságod megteremtésére. Minél nagyobb bizalmat mutatsz a valóságod megteremtésének képességére, annál kevésbé