top of page
Keresés

Manifesztáld vágyaidat gyorsabban, mint valaha

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Képesek vagytok vágyaitok azonnalibb megvalósítására, mint az emberi történelem során valaha is. Arra törekedtek, hogy ott, a Földanyán megtapasztaljátok azokat a változásokat, amelyeket meg akartok tapasztalni, de a legtöbben közületek valaki mást kerestek, hogy hozza el azokat a változásokat, amelyekre vágytok. És ezért hívunk fel mindannyiótokat, mint a felébredt kollektívát, hogy tegyétek próbára, amit mondunk. Bizonyítsátok be magatoknak és másoknak, hogy az időeltolódás aközött, hogy egy vágyatokat az univerzális tudatosságba juttatjátok, és hogy a megnyilvánulás visszajön hozzátok, rövidebb, mint valaha.


Nem csak az energiák mozognak gyorsabban a világotokban, mint valaha, de erősebbek, magabiztosabbak és tapasztaltabbak is vagytok, mint valaha is voltatok. Új manifesztációs képességeiteket magatoknak kell megtapasztalnotok, és azt javasoljuk, hogy kezdjétek valami aprósággal, valami olyannal, aminek a manifesztációjában könnyen elhihetitek, hogy viszonylag gyorsan manifesztálódik. És aztán folytassátok az építkezést. Nyúljatok egyre nagyobb és nagyobb megnyilvánulásokhoz, és meg fogjátok látni, hogy igaz, amit mondunk. Képesek lesztek arra is, hogy tanítsatok és irányítsatok másokat, akik arra törekedtek, hogy felerősítsék manifesztációs képességeiket.


A sok ok közül az egyik, amiért ez a tökéletes idő a manifesztációs készségetek csiszolására, az az, hogy sokan közületek az elmúlt hónapokban kevesebb cselekvésre kényszerültek. Minél kevesebbet cselekszel, annál több energiád marad a valóságod megteremtésére. Minél nagyobb bizalmat mutatsz a valóságod megteremtésének képességére, annál kevésbé érzed úgy, hogy cselekedned kell. És így most itt az ideje, hogy kihasználjátok a Földön jelenlévő összes energiát, valamint az összes személyes energiát, amit azért gyűjtöttetek össze, hogy megmutassátok magatoknak, milyen hatalmasak és varázslatosak vagytok teremtő lényekként.


Bármiről és mindenről beszélünk, amit valaha is meg akartatok valósítani, ezért kérlek, ne feltételezzétek, hogy valamit nem fogtok tudni megvalósítani, csak azért, mert eddig még nem tudtátok megvalósítani. Furcsa és csodálatos időket éltek, és ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy felfedezzétek újonnan felfedezett manifesztációs képességeiteket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page