top of page
Keresés

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY " ISTEN ÁLTAL VEZETETT EMBERI LÉNNYÉ" VÁLJ? **2022. DECEMBER

BÖLCSESSÉG TANÍTÁSOK MIHÁLY ARKANGYALTÓL

Ronna Vezane csatornĂĄzĂĄsa


A FÖLD EVOLÚCIÓJA <> AZ ELSƐTƐL A NEGYEDIK DIMENZIÓIG


A NAPRENDSZER EVOLÚCIÓJA <> ÖTÖDIK ÉS KÖZÉPSƐ HATODIK DIMENZIÓ


A GALAXIS EVOLÚCIÓJA <> HATODIK ÉS KÖZÉPSƐ-HETEDIK DIMENZIÓ


Szeretett mesterek, az EMBERSÉG ELÉRI A FELNƐTT KORT. Atya/Anya IstenĂŒnk legnagyobb vĂĄgya, hogy "LĂ©nyĂŒk" minden aspektusa visszatĂ©rjen az ÖnmesterrĂ© vĂĄlĂĄshoz, hogy Ă©lvezhessĂ©k a szeretetet, bĂ©kĂ©t, örömöt Ă©s bƑsĂ©get, ami minden LĂ©lek Isteni szĂŒletĂ©si joga. A FĂ©ny nagy LĂ©nyeitƑl mindig elĂ©rhetƑ lesz a segĂ­tsĂ©g, Ă©s az angyali birodalom mindig vĂĄlaszol a hĂ­vĂĄsokra vagy a segĂ­tsĂ©gkĂ©rĂ©sekre. Vannak azonban megvĂĄltoztathatatlan Egyetemes TörvĂ©nyek, amelyeket be kell tartani, Ă©s minden embernek magĂĄnak kell eldöntenie, hogy melyik utat követi: a FĂ©ny vagy az ĂĄrnyak ĂștjĂĄt.


Ti, a CsillagMagok, akik kiegyensĂșlyoztĂĄtok Ă©s harmonizĂĄltĂĄtok nĂ©gy alsĂł testrendszeretek rezgĂ©smintĂĄit, hogy LĂ©lekdalotok a Negyedik DimenziĂł Negyedik alsĂ­kjĂĄra Ă©s magasabbra rezonĂĄljon, most kezdtek hozzĂĄfĂ©rni a JÖVƐ ARANYKORÁNAK MAGASABB FERENCENCIÁJÚ SUGARAIHOZ. Van egy Ășj Isteni Tervrajz erre az Al-Univerzumra Ă©s minden egyes emberre, aki kĂ©szen ĂĄll arra, hogy felöltse a sokszĂ­nƱ ragyogĂł köpenyt - a FĂ©ny kifinomult aurikus mezejĂ©t -, ami jelzi a kĂ©szsĂ©get az Új Kor erĂ©nyeinek, tulajdonsĂĄgainak, tehetsĂ©geinek, kĂ©pessĂ©geinek Ă©s aspektusainak befogadĂĄsĂĄra. Ezek a csodĂĄs ajĂĄndĂ©kok a TeremtƑ FĂ©ny Adamantin rĂ©szecskĂ©iben vannak beprogramozva, Ă©s most mĂĄr elĂ©rhetƑek azok szĂĄmĂĄra, akik elĂ©rtĂ©k az ÖnmestersĂ©g szĂŒksĂ©ges szintjĂ©t.


A TeremtƑ FĂ©ny Adamantin RĂ©szecskĂ©i a TeremtƑ TudatossĂĄg teljes FacettĂĄi, amelyek kĂ©szen ĂĄllnak arra, hogy aktivĂĄlĂłdjanak, programozĂłdjanak Ă©s megnyilvĂĄnuljanak Ășj, korlĂĄtlan kreatĂ­v törekvĂ©sekben. Egy Ășj teremtƑ projekt minden egyes soron következƑ tervĂ©nek elindĂ­tĂĄsakor az Adamantin RĂ©szecskĂ©kbe kĂłdoljĂĄk az adott terv Isteni TervrajzĂĄt. Ezeket az Adamantin RĂ©szecskĂ©ket azutĂĄn a LegfelsƑbb TeremtƑtƑl parancsot kapott Atya/Anya Isten korlĂĄtlan potenciĂĄllal rendelkezƑ nagy Sugarakban kĂŒldi ki az anyagi birodalmakban megnyilvĂĄnulĂł Ășj projekthez. Az Isteni Atya Mag gondolatait, amelyeket aztĂĄn az Isteni Anya Kozmikus MĂ©hĂ©bƑl sugĂĄroznak ki, ESZENCIA GÉNEK nĂ©ven ismerjĂŒk.


EgyĂ©ni hologramokkal rendelkeztek a DNS szerkezetetekben, amelyek tartalmazzĂĄk az összes Ƒsi szĂĄrmazĂĄsotokat Ă©s tapasztalatotokat a multidimenziĂłkban, amelyeket valaha is megtapasztaltatok a sok Korszakon keresztĂŒl. Ti, a CsillagMagok, most a felkĂ©szĂŒlĂ©s olyan ĂĄllapotĂĄban vagytok, amely kondicionĂĄlja jelenlegi nĂ©gy testi rendszereteket, hogy befogadjĂĄtok a megfelelƑ, finomĂ­tott Esszencia GÉNEKET, az Ășj Isteni KĂŒldetĂ©setekkel egyĂŒtt. Az erƑteljes, magasabb frekvenciĂĄjĂș Sugarak, amelyek most a Földet Ă©s az emberisĂ©get bombĂĄzzĂĄk, az Új Aranykor Isteni TervrajzĂĄnak TeremtƑ Esszencia Sejtjeit tartalmazzĂĄk. Ezeket a sugarakat az Elohimok Ă©s az arkangyali birodalom nagy ragyogĂł edĂ©nyein keresztĂŒl sugĂĄrozzĂĄk szĂ©t a Földön Ă©s az emberisĂ©g felĂ©. Ezek a rezgĂ©si frekvenciĂĄk minden dimenziĂł minden alsĂ­kjĂĄn megfelelƑen le vannak fokozva. Ha ez nem Ă­gy lenne, akkor minden anyagi megnyilvĂĄnulĂĄs, beleĂ©rtve az emberisĂ©get is, elĂ©gne a Szent TƱz Energia ElektromĂĄgneses erejĂ©tƑl/intenzitĂĄsĂĄtĂłl.


A SZENT FEHÉR KOZMIKUS TĆ°Znek, az Adamantin RĂ©szecskĂ©knek, amelyeket felĂ©bredt Ön-mesterkĂ©nt magatokhoz mĂĄgneseztek, folyamatosan keringeniĂŒk kell. Csak egy bizonyos mennyisĂ©get - azt, ami minden egyes LĂ©lek szĂĄmĂĄra megfelelƑ ahhoz, hogy a MegvilĂĄgosodĂĄs jelenlegi szintjĂ©n integrĂĄlĂłdjon - lehet a fizikai edĂ©nyben tĂĄrolni; az egyenleget SUGÁRZÁS ĂștjĂĄn ki kell bocsĂĄtani a formĂĄk vilĂĄgĂĄba. A LegfelsƑbb TeremtƑ vĂ©gtelen, meghatĂĄrozhatatlan EsszenciĂĄlis ErƑbƑl ĂĄll, amely annyira elsöprƑ, hogy el sem tudjĂĄtok kĂ©pzelni a nagysĂĄgĂĄt. Ez a csodĂĄlatos EsszenciĂĄlis ErƑ a TeremtĂ©s minden dimenziĂłs szintjĂ©n belĂŒl csökken, hogy ti, a Csillagmag tĂĄrsteremtƑk, igĂ©nyt tarthassatok e csodĂĄlatos, potenciĂĄlis erƑre önmagatoknak.


A rĂ©gi szabĂĄlyozĂĄsok, irĂĄnyelvek, valamint sok jĂłl bevĂĄlt intĂ©zmĂ©ny Ă©s nĂ©hĂĄny vallĂĄsi szervezet mĂĄr nem az emberek legjobb Ă©rdekeit tartja szem elƑtt; ezĂ©rt sokan az Ășt szĂ©lĂ©re kerĂŒlnek. Szinte minden faji, kulturĂĄlis, tĂĄrsadalmi Ă©s politikai hatĂĄr szĂ©ttöredezĂ©se a Harmadik/Negyedik dimenziĂłs paradigmĂĄn belĂŒl összeomlik vagy megkĂ©rdƑjelezƑdik. Az emberisĂ©g tudatossĂĄga emelkedƑben van, Ă©s semmi sem ĂĄllĂ­thatja meg az elƑretörƑ lendĂŒletet. Mindenkinek követnie kell a kiterjesztett tudatossĂĄg ĂĄramlĂĄsĂĄt, vagy a tehetetlensĂ©g Ă©s a kĂĄosz csapdĂĄjĂĄba kell esnie. EzĂ©rt van az, hogy a tömegek - azok, akik mĂ©g mindig az illĂșziĂłban Ă©s a kiegyensĂșlyozatlan Harmadik Ă©s alacsonyabb Negyedik DimenziĂł rezgĂ©si frekvenciĂĄiban ragadtak - Ășgy Ă©rzik, mintha eltĂ©vedtek volna. Semmi sem mƱködik Ășgy, mint a mĂșltban, Ă©s Ășgy tƱnik, nincs remĂ©ny a jövƑre nĂ©zve.


SzerencsĂ©re egyre több ember Ă©bred rĂĄ a befelĂ© fordulĂĄs folyamatĂĄra, hogy fokozott öntudatra Ă©bredjen, ami vĂ©gsƑ soron az Isteni elĂ©gedetlensĂ©g energiĂĄin keresztĂŒl a magasabb LĂ©lek-tudatossĂĄg irĂĄnti vĂĄgyhoz vezet. A Földön minden kulturĂĄlis csoport, minden faj Ă©s minden orszĂĄg irĂĄnyt vagy egy magasabb filozĂłfiai utat keres, amelyet követhet. Ez a jelensĂ©g annak köszönhetƑ, hogy az Isteni TudatossĂĄg HĂ©t Sugara a Földetek szĂĄmĂĄra, amely a Halak KorĂĄnak Isteni TervĂ©t tartalmazta, mostanra teljesen visszavonult, Ă©s helyĂ©be a VĂ­zöntƑ Kor magasabb frekvenciĂĄjĂș, finomabb galaktikus tudatossĂĄg tizenkĂ©t Sugara lĂ©pett.


A felĂ©bredĂ©s kezdeti szakaszĂĄban, mielƑtt egy jelentƑs LĂ©lekegyesĂ­tĂ©s vĂ©gbemegy az emberben, a szabad akarat Isteni ajĂĄndĂ©ka miatt, nem lehet beavatkozĂĄs a magasabb birodalmak rĂ©szĂ©rƑl, amely vĂ©gĂŒl nagy Ă©s terhes következmĂ©nyekkel jĂĄrĂł ajĂĄndĂ©kkĂĄ vĂĄlt. Amikor azonban egy szemĂ©ly elĂ©r egy olyan energetikai alĂĄĂ­rĂĄst, amely rezonĂĄl a Negyedik DimenziĂł közepĂ©nek magasabb frekvenciĂĄival Ă©s feljebb, Ă©s kĂ©szen ĂĄll annak a megerƑsĂ­tĂ©sĂ©re, hogy: "Legyen meg a Te akaratod. A legnagyobb jĂłt Ă©s a legmagasabb eredmĂ©nyt kĂ©rem mindenki szĂĄmĂĄra". Ez az Ƒszinte megerƑsĂ­tĂ©s összehangolja a szemĂ©lyes akaratot a FelsƑbb Én AkaratĂĄval Ă©s a Föld Ășj Isteni TervrajzĂĄval. Ennek eredmĂ©nyekĂ©ppen a FĂ©ny mĂĄgikus Ăștja kezd kibontakozni az ötödik dimenziĂłs, Szent HĂĄromsĂĄggal valĂł visszakapcsolĂłdĂĄshoz a szemĂ©ly szemĂ©lyes Szeretet/FĂ©ny/LĂ©t oszlopĂĄn keresztĂŒl.


Ez a FĂ©ny ÖsvĂ©nye, amelyet gyakran az Élet FolyĂłjĂĄnak neveznek, egy hiteles Esszencia TudatossĂĄghoz vezet, ahol minden szemĂ©ly, aki elĂ©ri a tudatossĂĄg szĂŒksĂ©ges szintjĂ©t, elkezdi megkapni a sajĂĄt kĂłdolt kristĂĄlyos Mag-Atomjainak kĂŒlönleges rĂ©szĂ©t az Ășj galaktikus vagy szubuniverzĂĄlis Isteni TervrajzĂĄhoz Ă©s KĂŒldetĂ©sĂ©hez. Ezek az Ășj EmlĂ©k Mag Atomok tartalmazni fogjĂĄk a fejlett bölcsessĂ©get, tehetsĂ©geket, tulajdonsĂĄgokat Ă©s minƑsĂ©geket is, amelyek szĂŒksĂ©gesek ahhoz, hogy a jövƑ Ășj, kiterjesztett Arany GalaxisĂĄnak korai szakaszĂĄban, a teremtĂ©si folyamat rĂ©sztvevƑjĂ©nek minƑsĂŒljenek.


Az evolĂșciĂł folyamata vĂĄltozik - az egĂ©sz emberisĂ©g testi felĂ©pĂ­tĂ©se fokozatosan finomodik Ă©s korszerƱsödik. ÚtmutatĂĄst Ă©s utasĂ­tĂĄsokat kapnak majd azok, akik rĂĄhangolĂłdtak a Szent SzĂ­vĂŒkre Ă©s a Szent ElmĂ©re, Ă©s akik szemĂ©lyes akaratukat az Isteni Akarat irĂĄnyĂ­tĂĄsa alĂĄ helyeztĂ©k.


Eddig a tömegek a fĂĄtyolos, illuzĂłrikus tudatossĂĄg vilĂĄgĂĄban Ă©ltek, Ă©s most olyan jövƑ elĂ© nĂ©znek, amely olyan, mint egy hajĂł, amelyet kormĂĄnylapĂĄt nĂ©lkĂŒl dobtak a viharos tengerre. Ez azĂ©rt van, mert az Ɛsi ÉleterƑ energia, amely az elmĂșlt korszakban az egĂ©sz emberisĂ©g szĂĄmĂĄra elĂ©rhetƑ volt, mĂĄr nem töltƑdik fel a nagy potenciĂĄllal rendelkezƑ Isteni Magvakkal a rĂ©gi Isteni TervrajzbĂłl erre az AlvilĂĄgegyetemre vonatkozĂłan. A tömegek tovĂĄbbra is megkapjĂĄk azokat a rezgĂ©smintĂĄkat, amelyekre szĂŒksĂ©gĂŒk van a status quo fenntartĂĄsĂĄhoz. És biztosĂ­tunk benneteket, hogy Atya/Anya IstenĂŒnk Ă©s a FĂ©ny LĂ©nyeinek szeretetteljes energiĂĄja mindig elĂ©rhetƑ lesz az emberisĂ©g szĂĄmĂĄra; azonban ahhoz, hogy rĂĄcsatlakozhassanak az Ășj Isteni Tervrajzra, amely minden egyes LĂ©lekre vĂĄr, legalĂĄbb a FĂ©ny közĂ©psƑ-negyedik dimenziĂłs frekvenciĂĄira kell rĂĄhangolĂłdni.


Minden emberi lĂ©ny több szĂĄz potenciĂĄlis szemĂ©lyisĂ©gjegyet tartalmaz, amelyek a nĂ©gy testrendszerĂ©nek (fizikai, mentĂĄlis, Ă©rzelmi Ă©s Ă©teri) genetikai struktĂșrĂĄjĂĄban vannak elraktĂĄrozva. Minden egyes emberen mĂșlik, hogy eldöntse, mely szemĂ©lyisĂ©gjegyeket fejleszti ki Ă©s mutatja meg a kĂŒlvilĂĄgnak. MinĂ©l gyorsabban semlegesĂ­titek vagy harmonizĂĄljĂĄtok negatĂ­v szemĂ©lyisĂ©gvonĂĄsaitokat, annĂĄl gyorsabban fog elƑbukkanni isteni potenciĂĄlotok vagy mester-Ă©netek. Csak ekkor fogtok hozzĂĄfĂ©rni teljes potenciĂĄlotokhoz, mint tĂĄrsalkotĂł mester a lĂ©tezĂ©s fizikai sĂ­kjain belĂŒl.


BolygĂłtok most közvetlenĂŒl a TejĂștrendszer galaxisĂĄn belĂŒl a Nagy Központi Nap szĂ­vmagjĂĄhoz csatlakozik. A TeremtƑ FĂ©ny Ășj kozmikus hullĂĄmai nagy ajĂĄndĂ©kot jelentenek a Föld bolygĂł felĂ©bredt Lelkeinek. BĂĄr ezek a kifinomult, magasabb frekvenciĂĄjĂș sugarak nem sugĂĄrozĂłdnak le közvetlenĂŒl az alacsonyabb, negyedik Ă©s harmadik aldimenziĂłs szintekre, a FĂ©ny ĂĄtalakulĂł frekvenciĂĄi fokozatosan beszƱrƑdnek Ă©s hatĂĄssal lesznek mindenkire Ă©s mindenre a Földön Ă©s a Földön belĂŒl.


A földi tudĂłsok bejelentettĂ©k, hogy egy hidrogĂ©nfal-gĂĄtat fedeztek fel e naprendszer peremĂ©n. Ezek a FĂ©ny membrĂĄnjai, amelyekrƑl mĂĄr beszĂ©ltĂŒnk a mĂșltban. A tudomĂĄny Ă©s a spiritualitĂĄs szĂĄmos mĂșltbeli konceptuĂĄlis tanĂ­tĂĄst Ă©s elmĂ©letet igazol Ă©s egyesĂ­t, ahogy egyre több emberi LĂ©ny csapolja meg a Szent Elme erƑforrĂĄsait.


A Galaktikus KözĂ©pponttal valĂł összehangolĂłdĂĄsĂĄnak Ă©s a Galaxis Nagy Központi NapjĂĄval valĂł összehangolĂłdĂĄsĂĄnak eredmĂ©nyekĂ©ppen a Föld a frekvenciamintĂĄinak - a LĂ©lek DalĂĄnak - az emelĂ©sĂ©nek a folyamatĂĄban van, hogy visszatĂ©rhessen a Szent BolygĂł stĂĄtuszĂĄba. Ez az AlvilĂĄgegyetem szintĂ©n rezgĂ©sfrekvencia-emelkedĂ©sen megy keresztĂŒl annak eredmĂ©nyekĂ©nt, hogy a TeremtƑ FĂ©ny Adamantin rĂ©szecskĂ©ivel bombĂĄzzĂĄk az univerzĂĄlis Atya/Anya IstenĂŒnkön keresztĂŒl.


A TejĂșt-galaxis szintĂ©n tizenkĂ©t szektorra van osztva, ahogyan az Univerzum is szubuniverzĂĄlis szektorokra van osztva. A Galaxison belĂŒl minden szektornak van egy irĂĄnyĂ­tĂł Tizenkettek Ă©s HuszonnĂ©gyek TanĂĄcsa; sok kisebb FĂ©nytanĂĄccsal, amelyek felĂŒgyelik Ă©s segĂ­tik az "emberisĂ©g többszintƱ frekvenciĂĄjĂș, csoportjait". RemĂ©lhetƑleg jobban megĂ©rtitek a 12-es Ă©s a 144-es szĂĄmok fontossĂĄgĂĄt, mert ezek a szĂĄmok a TeremtĂ©s szĂĄmos aspektusĂĄra vonatkoznak ebben az AlvilĂĄgegyetemben.


TudatossĂĄgotok kĂłdolĂĄsĂĄt folyamatosan mĂłdosĂ­tjĂĄk pozitĂ­v vagy negatĂ­v gondolataitok, szĂĄndĂ©kaitok Ă©s tetteitek. A tolerancia, a jĂłindulat, az alĂĄzat Ă©s a tĂŒrelem prĂłbatĂ©telei elƑtt ĂĄlltok, Ă©s kulturĂĄlis nĂ©zeteitek is megkĂ©rdƑjelezƑdnek. Minden egyes nap a Mag gondolatok, amelyek ezeknek az aspektusoknak a negatĂ­v frekvenciamintĂĄit tartalmazzĂĄk, elsorvadnak Ă©s eltƱnnek, amikor abbahagyjĂĄtok az energia tĂĄplĂĄlĂĄsĂĄt.


MegtanĂ­tottunk benneteket arra, hogy "Ă©lƑ meditĂĄciĂłvĂĄ" vĂĄljatok, amivel kĂ©pesek vagytok hatĂ©konyan mƱködni földi környezetetekben, miközben fenntartjĂĄtok a kiegyensĂșlyozott Alfa tudatĂĄllapotot. A következƑ lĂ©pĂ©s az, hogy törekedjetek arra, hogy az öröm, az egyĂŒttĂ©rzĂ©s Ă©s a hĂĄla ĂĄllandĂł ĂĄllapotĂĄban Ă©ljetek, ezĂĄltal "Ă©lƑ imĂĄvĂĄ" vĂĄlva: az Isteni Szeretetet/FĂ©nyt sugĂĄrzĂł dinamikus erƑtĂ©rrĂ©. Ahogy egyre gyakorlottabb tĂĄrsalkotĂłkkĂĄ vĂĄltok a földi sĂ­kon, folyamatosan figyelemmel kell kĂ­sĂ©rnetek energiamintĂĄitokat, Ă©s törekednetek kell azok fejlesztĂ©sĂ©re. Fenntartott harmĂłniĂĄra Ă©s kifinomult isteni kifejezĂ©sre kell törekednetek. Fel kell szabadĂ­tanotok a bennetek lĂ©vƑ Szent TƱz erejĂ©t, amely a legtöbbeteknĂ©l sok ezer Ă©ven ĂĄt szunnyadt.


Arra kell törekednetek, hogy energiĂĄtokat az Ă©letetek azon terĂŒleteire irĂĄnyĂ­tsĂĄtok Ă©s összpontosĂ­tsĂĄtok, amelyeken vĂĄltoztatni szeretnĂ©tek. AzĂĄltal, hogy lĂ©trehozzĂĄtok Ă©s folyamatosan fejlesztitek az Élet TeremtƑ KerekĂ©t, elĂŒltetitek a fĂłkuszĂĄlt vĂĄltozĂĄs magvait, Ă©s el fogtok jutni a TeremtĂ©s Szent TĂŒzĂ©hez, ami ahhoz szĂŒksĂ©ges, hogy manifesztĂĄljĂĄtok azt, amit elkĂ©pzeltetek. A fƑ cĂ©lodnak az kell legyen, hogy ÖnmesterrĂ© vĂĄlj, amĂ­g a fizikai edĂ©nyben vagy. Amikor törekvĂ©seitek az egĂ©sz emberisĂ©g legmagasabb rendƱ javĂĄra irĂĄnyulnak, kĂŒlönleges felmentĂ©st kaptok, Ă©s a TeremtƑ FĂ©ny nagyobb mennyisĂ©ge vĂĄlik elĂ©rhetƑvĂ© szĂĄmotokra.


KĂ©pzeljĂ©tek el, kedveseim, milyen Ă©rzĂ©s lenne, ha korlĂĄtlanul hozzĂĄfĂ©rhetnĂ©tek az Isteni TeremtƑ EsszenciĂĄhoz. KĂ©pzeljĂ©tek el magatokat egy hatalmas energiaörvĂ©nykĂ©nt, amely lĂŒktet az erƑtƑl, hatalmas fĂ©nyes szĂ­nƱ sugarakat bocsĂĄt ki, energiahullĂĄmokat sugĂĄroz, Ă©s megteremt bĂĄrmit Ă©s mindent, amit a LĂ©lek Énetek el tud kĂ©pzelni. ÉrzĂ©keljĂ©tek, hogyan Ă©reznĂ©tek magatokat, ahogy az ĂĄltalatok kivetĂ­tett energiĂĄk örvĂ©nylenek Ă©s megszilĂĄrdulnak, ahogy a struktĂșra Ă©s a forma felismerhetƑvĂ©, gyönyörƱvĂ© Ă©s mĂ©rhetetlenĂŒl egyedivĂ© vĂĄlik - a ti teremtĂ©setek - a gondolataitok, a szeretet, az Ă©rzelmek Ă©s az ihletett kĂ©pzelet ereje ĂĄltal. Arra törekszĂŒnk, hogy segĂ­tsĂŒnk nektek megĂ©rteni, miĂ©rt vagytok ti Ă©s a Föld olyan fontosak ezekben a kaotikus idƑkben a bolygĂłtokon. Ebben a galaktikus tapasztalatban a Föld az a hely, ahol lennetek kell a fajok evolĂșciĂłjĂĄnak Ă©s ennek az AlvilĂĄgegyetemnek a terjeszkedĂ©sĂ©nek ebben a rendkĂ­vĂŒli idƑszakĂĄban.


ÉpĂ­tsĂ©tek fel a lĂĄtĂĄsotokat, bĂĄtor Ă©s hƱsĂ©ges tĂĄrsaim. KezdjĂ©tek a sajĂĄt Szent SzĂ­v központotokban Ă©s követeljĂ©tek vissza azt az erƑt Ă©s nagyszerƱsĂ©get, ami az Isteni öröksĂ©getek. EzutĂĄn kezdjĂ©tek el ezt az erƑt Ă©s tökĂ©letessĂ©get kisugĂĄrozni fizikai edĂ©nyetekbe Ă©s kifelĂ© a vilĂĄgotokba: a kapcsolatotokba, a munkahelyetekre, a közössĂ©getekbe, az orszĂĄgotokba Ă©s a vilĂĄgba. EngedjĂ©tek meg mindannak, ami mĂĄr nem szolgĂĄl benneteket, hogy folytassa a korlĂĄtok ĂștjĂĄt, vagy csatlakozzon hozzĂĄtok a korlĂĄtlan lehetƑsĂ©gek magasabb frekvenciĂĄinak birodalmĂĄban a transzmutĂĄciĂł folyamatĂĄn keresztĂŒl. A FĂ©ny felĂ© vezetƑ Ășt Ă©s a sötĂ©tsĂ©g felĂ© vezetƑ Ășt most egy hatĂĄrozott elvĂĄlĂĄsi ponthoz Ă©rkezett. KĂ©nytelenek vagytok egyszer s mindenkorra szembenĂ©zni az Én visszamaradt ĂĄrnyĂ©kaival - az összes egyensĂșlytalansĂĄggal Ă©s korlĂĄtozĂĄssal, amelyek visszatartanak benneteket a teljes felhatalmazĂĄson alapulĂł önmegvalĂłsĂ­tĂĄstĂłl.


ÖnmesterrĂ© vĂĄlni nem a fĂ©lĂ©nk vagy gyenge szĂ­vƱeknek valĂł, kedveseim. FogadjĂĄtok el FĂ©nykardomat, amely AtyaistenĂŒnk ISTENI AKARATEREJÉVEL van kĂłdolva, Ă©s fogadjĂĄtok el a szeretett IstenanyĂĄtĂłl a SZERETET/FÉNY ragyogĂł KELYHÉT, miközben bĂĄtran haladunk elƑre az Ășj KOR hajnalĂĄn. Mindig közel vagyok, hogy vezesselek, irĂĄnyĂ­tsalak, inspirĂĄljalak Ă©s megvĂ©djelek benneteket. Én vagyok MihĂĄly arkangyal.

0 hozzĂĄszĂłlĂĄs

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerƱsítésének szentelem ebben az erƑteljes evolúciós idƑszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvrƑl, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

​

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik Ƒket.

​

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

​

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

​

Kryon a közvetítések hitelességérƑl

bottom of page