top of page
Keresés

Kiszolgáltatottá váltál... Vedd vissza a hatalmadat

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Már nagyon régóta lenyűgöz bennünket a hajlandóságotok, hogy ebben a szabad akaratú univerzumban átadjátok a hatalmatokat. Nem kell odaadnotok az erőtöket senkinek vagy semminek, és bizonyosan nem kell odaadnotok az erőtöket semmilyen csoportnak, de azt látjuk, hogy sok egyén megteszi ezt, és aztán dühös lesz arra, aminek odaadta az erejét, mintha nem lett volna választása. Mindig van választásotok, és mi azért vagyunk itt, hogy arra bátorítsunk benneteket, hogy eltereljétek a figyelmeteket arról, amiről azt hiszitek, hogy felelős a hatalom hiányáért, a szabadság hiányáért, az öröm hiányáért.


Arra kérünk benneteket, hogy helyezzétek vissza a figyelmeteket arra, ami erőssé tesz benneteket, mint Forrásenergia Lényeket. Az erőtök nem a spirituális ajándékaitokból és képességeitekből ered. Hanem abból a képességetekből ered, hogy megválaszthatjátok, hogyan fogtok rezegni, ahelyett, hogy hagynátok, hogy valaki vagy valami más diktálja, hogyan kell éreznetek. Az, hogy egy emberi lény hogyan érez, gyakran rejtély az őt körülvevő emberek számára, és ez a rejtély általában azért van, mert úgy tűnik, hogy az illető életkörülményei egyáltalán nem felelősek azért, amit érez.


Azt akarjátok, hogy az érzések logikusak legyenek, mert az elmétek azt akarja, hogy mindennek legyen értelme és kiszámítható legyen, de a legnagyobb hatalmatok az érzés képességetek, és ez a képesség sokkal erősebb, mint a gondolataitok, szavaitok és tetteitek. De titeket arra képeztek ki, sőt sokan azt mondanák, hogy programoztak, hogy a gondolatokra, szavakra és tettekre fixálódjatok. Ez az, ami mindennél jobban elvette a hatalmatokat. A társadalmi programozás miatt elszakadtatok attól, hogy mit éreztek.