top of page
Keresés

Kiszolgáltatottá váltál... Vedd vissza a hatalmadat

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Már nagyon régóta lenyűgöz bennünket a hajlandóságotok, hogy ebben a szabad akaratú univerzumban átadjátok a hatalmatokat. Nem kell odaadnotok az erőtöket senkinek vagy semminek, és bizonyosan nem kell odaadnotok az erőtöket semmilyen csoportnak, de azt látjuk, hogy sok egyén megteszi ezt, és aztán dühös lesz arra, aminek odaadta az erejét, mintha nem lett volna választása. Mindig van választásotok, és mi azért vagyunk itt, hogy arra bátorítsunk benneteket, hogy eltereljétek a figyelmeteket arról, amiről azt hiszitek, hogy felelős a hatalom hiányáért, a szabadság hiányáért, az öröm hiányáért.


Arra kérünk benneteket, hogy helyezzétek vissza a figyelmeteket arra, ami erőssé tesz benneteket, mint Forrásenergia Lényeket. Az erőtök nem a spirituális ajándékaitokból és képességeitekből ered. Hanem abból a képességetekből ered, hogy megválaszthatjátok, hogyan fogtok rezegni, ahelyett, hogy hagynátok, hogy valaki vagy valami más diktálja, hogyan kell éreznetek. Az, hogy egy emberi lény hogyan érez, gyakran rejtély az őt körülvevő emberek számára, és ez a rejtély általában azért van, mert úgy tűnik, hogy az illető életkörülményei egyáltalán nem felelősek azért, amit érez.


Azt akarjátok, hogy az érzések logikusak legyenek, mert az elmétek azt akarja, hogy mindennek legyen értelme és kiszámítható legyen, de a legnagyobb hatalmatok az érzés képességetek, és ez a képesség sokkal erősebb, mint a gondolataitok, szavaitok és tetteitek. De titeket arra képeztek ki, sőt sokan azt mondanák, hogy programoztak, hogy a gondolatokra, szavakra és tettekre fixálódjatok. Ez az, ami mindennél jobban elvette a hatalmatokat. A társadalmi programozás miatt elszakadtatok attól, hogy mit éreztek.


Az iskolában nem tanítják nektek a feltétel nélküli szeretetet, pedig ez a legnagyobb szupererő, amivel rendelkeztek, mert ha bármivel szemben képesek vagytok szeretetben lenni, akkor abban a teljes tudatállapotban lehettek, hogy ti vagytok a Forrásenergia, és a Forrásenergia minden. Amikor minden vagy, akkor hatalmas vagy, és mégis, újra és újra azt látjuk, hogy az emberek húznak egy vonalat a homokba, és azt mondják: "Én nem az vagyok". Valójában azt mondják: "Nem vagyok minden; nem vagyok a Forrás".


És ha azt választjátok, hogy nem vagytok Forrás, akkor azt választjátok, hogy elvesztitek a hatalmatokat. A következőt ajánljuk. Fedezzétek fel az életetek megélése által, hogy mit szerettek, és tegyétek azt a dolgot. Koncentráljatok arra a dologra, vagy szeressétek azt a személyt, és koncentráljatok arra a személyre. Legyetek szeretet, és az univerzum minden ereje mögöttetek áll. Legyetek ítélkezők, és akkor talán ötven százalékát használjátok annak, aki emberi lényként vagytok. Nagyon, nagyon messze vagytok a Forrásenergia erejétől, amikor ítélkeztek. Hallgassatok a szívetekre, kövessétek azt, és hagyjátok, hogy kitáguljon, hogy megmutassa, milyen nagy, gyönyörű és szeretetteljes, hogy időről időre bepillantást nyerhessetek abba az erőbe, amelyet hús-vér Forrásenergia-lényként magatokban hordoztok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page