top of page
Keresés

Ki irányítja az 5. dimenzióba vezető utat?

∞A 12D Teremtők, egy nem-fizikai kollektív tudatosság, Daniel Scranton közvetítésével.

"Mi itt vagyunk nektek. Mi vagyunk a Teremtők. Nemfizikai lények tizenkettedik dimenziós kollektívája vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

 


Tudjuk, hogy mennyit növekedtetek már ott a földi tapasztalataitok során, és tudjuk, hogy még sok mindent meg kell tapasztalnotok a növekedésetekkel kapcsolatban. Szeretnénk biztosítani benneteket arról, hogy a növekedésetek elkerülhetetlen, és szeretnénk megszabadítani benneteket attól a gondolattól, elképzeléstől, hiedelemtől, hogy a növekedéseteknek nehéznek, keménynek és szenvedéssel telinek kell lennie. Néha visszatekinthettek egy eseményre, nevezzük azt traumának az életetekben, és azt mondhatjátok: "Látom, hogyan fejlődtem abból az élményből". És amikor ezt teszitek, akkor az eseményeknek ez az átformálása szolgál benneteket. Azonban nem akarjátok aztán azt az elvárást kialakítani, hogy szenvednetek kell ahhoz, hogy növekedjetek.

 

Ugyanilyen könnyen növekedhettek egy örömteli élményen keresztül is. Lehet egy olyan életet megváltoztató tapasztalatotok, ami nagyon pozitív és jó érzésű, és bárki, aki azzal a feltételezéssel operál, hogy a növekedésnek fájdalmasnak kell lennie, az ezt az elképzelést a kollektív tudatosságból veszi át, mert ez egy széles körben elterjedt hiedelem az emberek között. Most eljutottatok arra a pontra, ahol megvizsgálhattok minden hiedelmet annak érdekében, hogy jobban megértsétek a valóságotok teremtését, és amikor ezt megteszitek, felismerhetitek, hogy sok olyan módja van a növekedésnek és a terjeszkedésnek, ami nem jár fájdalommal és szenvedéssel.

 

Talán most visszatekinthettek az életetekre, és feljegyezhetitek mindazokat az alkalmakat, amikor egy örömteli eseményen vagy egy izgalmas körülménysorozaton keresztül növekedtetek. Gyönyörű lehetőségek jönnek az utatokba, és akkor megragadjátok őket, és fejlődtök belőlük. Valójában ugrásszerűen fejlődtök, miközben alszotok és az asztrálsíkon utazgattok. Amikor tehát azt mondjuk nektek, hogy ott a Földön még nagyon sokat kell növekednetek, kérlek, ezt ne úgy értelmezzétek, hogy egyik borzalmas tapasztalat után a másik borzalmas tapasztalat fog megtörténni veletek.

 

Szívesen látunk benneteket, hogy örömteli utazást teremtsetek az ötödik dimenzióba, és gyakran bátorítunk is erre, amikor az asztrálsíkon találkozunk veletek. Örömmel bátorítunk benneteket erre most is, hogy az ébrenléti állapotban is a figyelmetek a miénk, és arra bátorítunk benneteket, hogy higgyetek magatokban, mint a valóságotok teremtőiben. Senki sem választja ki helyettetek az ötödik dimenzióba vezető utatok hátralévő részét.

 

Mi vagyunk a Teremtők, és nagyon szeretünk titeket."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page