top of page
Keresés

AZ ISTENNŐ : A TEREMTŐ NŐI ASPEKTUSA **2022. OKTÓBER

BÖLCSESSÉG TANÍTÁSOK MIHÁLY ARKANGYALTÓL

Ronna Vezane által közvetítve


Szeretett mesterek, a Teremtő Nőies tulajdonságai vagy az Istennői Energia a legdominánsabb Erő a Földön a Korok Nagy Változásának idején. Az Istennő azért van itt, hogy kezdeményezze a harmóniához való visszatérést; egyensúly és harmónia minden dologban, kezdve Atya/Anya Istenünk kiegyensúlyozott energiáival, tulajdonságaival, tulajdonságaival és erényeivel.


A középső út a holografikus gondolatformán belül, valamint a polaritás és a dualitás struktúrája egyre nyilvánvalóbbá válik. A Teremtés sokféle Arca egyre mélyebben halad az újraegyesítés folyamatában. Ez minden szinten nyilvánvaló az egész univerzumban és különösen a Föld bolygón. A "Korszakváltás" egyik legfontosabb aspektusa az Isteni Istennő visszatérése és Atya/Anya Istenünk férfias és nőies tulajdonságainak és attribútumainak újraegyesítése. Az Univerzum milliónyi rezgés- és frekvenciamintából áll, amelyek mindegyike a Legfelsőbb Teremtő szívéből/elméjéből származik. Minden, ami valaha is volt vagy valaha is lesz, a MINDEN-AMI-VAN Mag-esszenciájában van elraktározva. Amikor a Legfelsőbb Teremtő felkavarta és előhozta a vágyat, hogy a megnyilvánulás teremtő dinamikáján keresztül többet tapasztaljon meg ÖNMAGÁBÓL, az első elkülönülés és individualizált megnyilvánulás a férfias/nőies, a pozitív/negatív; vagy az ellentétek rezgései voltak, amit polaritásnak nevezünk.


Az Atya/Anya energiák újra összejöttek, ami egy égető vagy robbanó erőteret hozott létre, és ezáltal létrehozta a fiú és leány Fehér Tűz Emlék Mag Atomokat (vagy a Nap aspektusokat). Ez a Szent Hármas, a háromszög, az ezoterikus tanítások szent hármasa. Az Atya/Anya Teremtő energiák tizenkét nagy Lénnyé tágultak ki a mi szubuniverzumunkban. Naprendszerünk a hetes harmonikára rezonál; most azonban a tizenkettes galaktikus harmonikára való visszatérés folyamatában van.


A legerősebb erő az Omniverzumban a SZERETETERŐ, amely a Teremtő női vagy ISTENNŐ energiájának esszenciáján keresztül sugárzik. Először a Teremtő férfias Esszenciája hozza ki az új teremtés "MAGJAIT" az elméjében, ami egy Isteni Tervrajzot eredményez, amely aztán a SZERETETMAG vagy az Istennői Esszencia érzelmi természete által kerül beburkolásra. Ezáltal egy csodálatos és nagyszerű folyamat indul el, amely a legnagyobb képzeleteteket felülmúló alkotásokat eredményez. Ti, emberek, egyike vagytok ezeknek a csodálatos teremtéseknek.


Eljött egy csodálatos idő, egy olyan idő, amelyre már régóta vártunk. Igen, ti is vártátok ennek az áldott eseménynek az érkezését, még ha nem is tudtátok, hogy mi az. Sok ezer éven át Istenre, mint Atyára összpontosítottatok, és arra törekedtetek, hogy megtestesítsétek az ő uralkodó erényeit és tulajdonságait: a hatalmat, az akaratot, a bölcsességet, az igazságot és a vitézséget. Most itt az ideje, hogy az Istennő, a ti Istenanyátok, szeretetének, együttérzésének, kreativitásának és bölcsességének teljességét sugározza szét ebben az Alvilágegyetemben. A Teremtés minden aspektusát megérinti és érinti ez a csodálatos ajándék.


Épp olyan biztosan, ahogyan ti is a világra jöttetek anyátok méhének bölcső melegéből, úgy mi mindannyian Szellemként törtünk ki Isteni Édesanyánk méhéből. Atya Istenünk Isteni Elme Esszenciájából a teremtés Fehér Tűzmag Atommagjai jöttek létre, amelyek Istenanyánk Lényének szívközpontjába/magjába - a Kozmikus Méhbe - sugárzódtak ki. Aztán az ő egyesített vágyuk révén sugároztak ki bennünket az individualizált tudatosságba - olyan nagy és összetett spirituális kifejeződésekbe, amelyek olyan nagy és összetett változatosságúak, hogy felfoghatatlanok.


Az elmúlt évek során elmagyaráztuk nektek, hogy a kozmikus tudatosság sugarai hogyan változtatták a színüket és a frekvenciájukat az egyes gyökérfajok és al-gyökérfajok korszakai/időszakai során - hogyan nőtt vagy csökkent az erejük az új Isteni Tervrajztól függően, attól függően, hogy mire volt szükség az adott időben, vagy hogy mit kellett megtapasztalni és integrálni az emberiségnek a sok Korszakon keresztül történő áthaladásának egy bizonyos korszakában.


Hallottatok már az Arany Sugárról is, amely Atyaistenünk sugárzását, erényeit és tulajdonságait képviseli és hordozza; és az Ezüst Sugárról, amely Istenanyánk reflektív erényeit sugározza. Most elmondjuk nektek, hogy ez az Ezüst Sugár csak egy parányi Arca az ő lenyűgöző erejének és sugárzásának. Az új energiát, amely most a Földre és az emberiségre árad, nevezték már Platina Sugárnak, Gyémánt Sugárnak és Kristályos Sugárnak, de mindegy, hogy minek nevezitek, nem tudja leírni ennek a csodálatos ajándéknak a nagyszerűségét, amelyet az egész Teremtésnek adnak.


Ez a ti Istenanyátok tökéletes szeretetének emléke, amelyet a régiek "Szentlélek"-ként írtak le, és amelyre vágytatok és kerestetek e sok korszakon keresztül, drágáim. Egy hely fájt a szívközpontotokban - amit semmi és senki nem tudott betölteni a fizikai megnyilvánulásban. Eljött az idő, hogy ezt a helyet az ő feltétel nélküli szeretetével, együttérzésével, erejével és tisztaságával töltsétek meg túláradóan - csak annyit kell tennetek, hogy eltávolítjátok a szigetelést a szívetek/lelketek belső zuga - a Szent Szívetek - körül, és megengeditek, hogy az Ő sugárzása belépjen.


Hallom a suttogást az elmétekben, szeretteim: "De vajon méltó vagyok-e rá?". Azt mondjuk mindannyiótoknak, igen, méltóak vagytok rá - fenntartások és kivételek nélkül. Igen, az Univerzális Törvények érvényesülnek itt is, mint mindenben, törvények, amelyek a rezgési frekvenciátokon keresztül fogják meghatározni, hogy mennyi energiát vagytok képesek integrálni ebből az energiából. De kivétel nélkül mindenki számára elérhető, és végül, egy Fehér Tűz Mag Atom ebből a ritka szeretetitalból minden szívben, és a Teremtés minden sarkában és aspektusában fel fog gyulladni. Nem is lehet másképp, mert mindig is ott volt, azonban minden alkalommal, amikor mélyebbre süllyedtetek a tudatosság anyagi síkjainak sűrűségébe, sugárzása csökkent.


Látjátok, itt az ideje az újraegyesítésnek minden szinten, a legmagasabbtól a legalacsonyabbig; ezért a Teremtő Anya tulajdonságai, aspektusai és erényei lesznek a domináns erő ebben az Alvilágegyetemben, amíg az Isteni Férfias és Nőies Természetetek közötti egyensúlyt újra el nem éritek. DNS-etekbe kódolva van az Isteni szeretet, együttérzés és kreativitás, valamint az erő, hatalom és a teremtés akarata, melyeket spirituális szüleink adtak át minden érző Lénynek. Ez létfontosságú összetevője az Egységtudatosság újbóli elérésének.


Arra összpontosítottunk, és megpróbáltuk megmagyarázni, hogy miért tapasztaljátok oly sokan közületek a szorongást, a kellemetlenséget és a bizonytalanságot, máskor pedig a nagy öröm, a csoda és a várakozás érzése árad belőletek. Egyesek ezt a Fénymunkások szindrómájának nevezik, és ez egy megfelelő elnevezés. Ismétlem, fel sem tudjátok fogni, hogy mi történik veletek és a Földetekkel, valamint ezzel az Alvilágegyetemmel és az egész Univerzummal.


Mutálódtok, ahogy a DNS-szálaitok kibogozódnak és aktiválódnak, és az agyatok lassan finomodik és frissül. Kozmikus származásotokhoz is visszakapcsolódtok, ahogy az idő fonalán haladva visszatértek abba az időbe, amikor elváltatok az Ötödik dimenziós Szent Háromságotoktól, és megkezdtétek utazásotokat az anyagiság Negyedik/Harmadik dimenziós birodalmainak sűrűségébe.


Képzeljétek el a Fényoszlopot, amivé gerincoszlopotok vált vagy válik, és lássátok, ahogyan lefelé halad a Föld kristályos magjába. Ezután figyeld meg a kiterjesztett érzést, amit érzel, ahogyan a koronacsakrádból kinyúlik, amíg össze nem kapcsolódik az Ötödik dimenziós Szent Háromságoddal. Most képzeljétek el, hogy más kisebb sugarak is vízszintesen kivetülnek a Fényoszlopotokból, ahogy megérintik és egyesülnek a fizikai megtestesülésben lévő egyéni Lelkekkel - a Lélek/csillagcsaládotokkal itt a Földön, veletek együtt.


Ezek az energia kivetülések nem ugyanazok, mint amiket a múltban, a Háromdimenziós kifejeződésben másoknak nyújtottatok. Azok a kivetítések olyan kötődések voltak, amelyek célja az energia irányítása, birtoklása vagy elszívása volt. A Fénysugarak, amelyeket most kivetítetek, a feltétel nélküli szeretet, az együttérzés és az egység erényeit hordozzák.


Figyeljétek meg az általatok kivetített energia-sugarakat, amelyek a részeitek, és az általatok visszanyert kisugárzást, amint összekapcsolódnak a tudatosság földi síkjain lévő Lélekcsaládotokkal, valamint a mesterekkel, angyali lényekkel és azokkal, akikkel nagy rokonságban álltok. Igen, lássátok, ahogy Fénysugaratok összekapcsolódik és összeolvad az én energiámmal és a többi szeretett arkangyaléval, valamint minden nagy Lényével, akit ismertek és felismertek, és még olyanokkal is, akikre nem emlékeztek.


Eljön majd az idő, amikor készen álltok arra, hogy teljes tudatosságban beleolvadjatok Atya/Anya Istenünk szívközpontjába ebben az Alvilágegyetemben. Ez a távoli jövőben fog bekövetkezni, de biztosítunk benneteket, hogy meg fog történni. Egyelőre engedjétek meg magatoknak, hogy hozzászokjatok a gondolathoz, hogy a Fény többdimenziós Lényeivé váltok.


Kivetítitek esszenciátokat, azt az egyedi Lényt, akivé váltatok, a magasabb belső dimenziók birodalmaiba, valamint a naprendszerbe és a galaxisba. A saját egyéni utatokat követitek hazafelé - visszautazva a múlton keresztül a dicsőséges jövőtök felé.


Szeretteim, amikor valaki negatívan beszél egy közelgő vagy megjósolt eseményről, miért nem adtok neki egy másik nézőpontot, egy másik lehetőséget vagy valószínű jövőt? Kérjétek meg őket, hogy segítsenek nekünk a legmagasabb végeredményt manifesztálni, hogy ezt a Fénybe való átmenetet örömmel, könnyedén és kegyelemmel élhessétek meg. Ez az arany lehetőségek időszaka - ne hagyjátok ki az ajándékokat, amelyeket felajánlunk nektek. Tudjátok, hogy veletek vagyok, miközben terjeszkedtek a Fénybe, és visszaszerzitek jogos helyeteket, mint Isten Anyánk/Atyánk szeretett gyermeke. Én Vagyok Mihály arkangyal.



AZ INSPIRÁCIÓ GYÖNGYSZEMEI:


<><> AHOGY HALADTOK A MEGVILÁGOSODÁS ÚTJÁN, A KAPCSOLATAITOK MEGVÁLTOZNAK, GYAKRAN DRÁMAIAN. TÖBBÉ MÁR NEM AZ ÉRZELMI KÖTŐDÉSEN FOGNAK ALAPULNI. TÖBBÉ NEM PRÓBÁLJÁTOK MAJD ÉRZELMILEG MANIPULÁLNI AZ EMBEREKET, ÉS NEM ENGEDITEK MAJD, HOGY AZ EMBEREK MANIPULÁLJANAK TITEKET. MEGSZŰNTÖK AZ ALACSONYABB DIMENZIÓS VALÓSÁG ÉRZELMI ZSINÓRJÁT, TOLÓ-HÚZÓ TÁNCÁT JÁTSZANI. A SZÍVCSAKRA LESZ A DOMINÁNS ERŐ A TELJES SPEKTRUMÚ CSAKRARENDSZER KÖZÖTT. HARMONIKUS ENERGIÁBÓL ÁLLÓ EGYSÉGES ERŐTÉR LÉTREHOZÁSÁNAK FOLYAMATÁBAN VAGYTOK.


<><> MINDEN OLYAN LÉLEK A FÖLDÖN, AKI VÁGYAT ÉREZ ARRA, HOGY KOMOLYAN IMÁDKOZZON ISTENHEZ, VAGY SZERETŐ ENERGIÁT KÜLDJÖN MÁSOKNAK, AUTOMATIKUSAN LELKÉNEK EGY ASPEKTUSÁT KÜLDI AZ ÖTÖDIK DIMENZIÓS ÉTERI VILÁGPIRAMISBA. EZ MINDEN LÉLEK GYŰJTŐHELYE. NEVEZHETNÉNK ÉGI KATEDRÁLISNAK IS - EGY HELY, AHOL AZ ATYA/ANYAISTENNEL, A NAGY FÉNYLÉNYEKKEL ÉS AZ ANGYALI ERŐKKEL LEHET KOMMUNIKÁLNI. SZINTE MINDEN FÖLDI LÉLEKNEK VANNAK OLYAN PILLANATAI, AMIKOR TISZTA, FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETET ÉREZ VAGY SUGÁROZ VALAKINEK. EZ A "SZERETET-SZIKRA" AZ ADOTT SZEMÉLY ÉTERI MÁSOLATÁVÁ VÁLIK, ÉS A VILÁGPIRAMISBAN FOGLAL HELYET.


<><> A VILÁGPIRAMIS A LÉLEK-ÉNÜNK KÖZÉPSŐ ÁLLOMÁSA. JÓTETTEINKET A VILÁGPIRAMISON BELÜL A FÉNY KINCSTÁRÁNAK RAKTÁRÁBAN TÁROLJUK. MINDEN ÉVBEN SZÜRETELIK A JÓTETTEKET, ÉS SZERETETTELJES GONDOLATAINK ÉS TETTEINK MINDEN ÉVBEN FELNAGYÍTÓDNAK ÉS OTT TÁROLÓDNAK. A NAGYOBB RÉSZ ÖSSZEOLVAD A TEREMTŐ FÉNNYEL, HOGY AZ EGÉSZ EMBERISÉG SZÁMÁRA A LEGNAGYOBB JÓT TEREMTSE MEG. KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKAINKAT ÉS ISTENI ADOMÁNYAINKAT ASZERINT KAPJUK, HOGY MIVEL JÁRULTUNK HOZZÁ A FÉNY RAKTÁRÁHOZ.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page