top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.09.04.

Marilyn Raffaele által csatornázva


Üdvözöljük kedves olvasóinkat.

A dolgok a Földön gyorsan változnak, és soha nem fognak visszatérni pontosan olyanra, mint amilyenek voltak, még akkor sem, ha sokan továbbra is türelmesen várják, hogy ez megtörténjen. A külső mindig a belső tükörképe, és mivel a kollektív tudatosság oly sok új módon változott és változik tovább, a külső kifejeződései nem tehetnek mást, minthogy különböznek a múlttól.


A "régi napok és módszerek" úgy tűntek, hogy a legtöbb ember számára jól működnek, és ez az oka annak, hogy továbbra is annyi nosztalgia van a korábbi idők iránt, de a dolgok csak azért tűntek így, mert a többség teljesen tudatában maradt a negatív és sötét tevékenységeknek, amelyek a színfalak mögött zajlanak szerte a világon. A világ többnyire harmonikusnak és boldognak tűnt, és a többség ezt el is hitte, mert a hatalmi pozícióban lévők azt mondták nekik, hogy a dolgok úgy vannak, ahogyan azoknak lenniük kell.


Az internet előtti időkben a többség többnyire nem hallott arról, hogy valahol több százan éhen haltak, vagy hogy gyógyítható betegségben szenvedők haltak meg, mert nem engedhették meg maguknak az orvost, vagy hogy következetesen kegyetlenedtek a társadalom nagy csoportjaival pusztán azért, mert nem a megfelelő színű volt a bőrük. Általában a legtöbben tisztában voltak azzal, hogy sötét és baljóslatú tevékenységek százai zajlanak az orruk előtt, és gyakran a hatalmi pozícióban lévők teljes tudatában.


A magas rezonanciájú energiák, amelyek jelenleg áthatolnak a Földön, számos rejtett napirendet kényszerítenek a napvilágra, és a többség végre érdeklődik, hogy halljon róluk. Úgy tűnik, mintha minden rosszabbodna, de nem rosszabbodik, egyszerűen csak arról van szó, hogy az emberek végre tudatára ébrednek e tevékenységek indáinak, amelyek mindent és mindenkit elértek és befolyásoltak, és idővel még olyan szabályokat, törvényeket és társadalmi normákat is eredményeztek, amelyek igazolták ezeket.


A mértéktelen hazafiság hamis és káros, és erősen tükrözi a szétválasztó tudatosságot. A világ elérkezett egy olyan pontra, ahol el kell kezdenie felismerni, hogy minden ember, nem csak az "én hazám" emberei Isten kifejeződései. A szabad akarat feljogosít minden embert a saját meggyőződésére, de a személyes meggyőződését másokra erőltetni, különösen Isten nevében, az ego önigazoló tevékenysége, hogy "az én meggyőződésem az egyetlen helyes meggyőződés" - a szétválasztó tudatosság a legjobb formájában.


Azok, akik továbbra is azt várják, hogy mások hozzák meg helyettük a döntéseket, "ébresztő hívásokat" fognak kapni, olyan tapasztalatokat, amelyek arra kényszerítik őket, hogy saját maguk gondolkodjanak, és ne hagyatkozzanak tovább a gazdagok és híresek, politikusok, vallási vezetők, orvosok és ügyvédek, valamint vezérigazgatók hitére - sokan közülük olyan mértékben hisznek saját önfontosságukban, hogy szerintük az ő útjuk az egyetlen helyes út, tekintet nélkül mások ötleteire, véleményére, kérdéseire és aggodalmaira.