top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.09.04.

Marilyn Raffaele által csatornázva


Üdvözöljük kedves olvasóinkat.

A dolgok a Földön gyorsan változnak, és soha nem fognak visszatérni pontosan olyanra, mint amilyenek voltak, még akkor sem, ha sokan továbbra is türelmesen várják, hogy ez megtörténjen. A külső mindig a belső tükörképe, és mivel a kollektív tudatosság oly sok új módon változott és változik tovább, a külső kifejeződései nem tehetnek mást, minthogy különböznek a múlttól.


A "régi napok és módszerek" úgy tűntek, hogy a legtöbb ember számára jól működnek, és ez az oka annak, hogy továbbra is annyi nosztalgia van a korábbi idők iránt, de a dolgok csak azért tűntek így, mert a többség teljesen tudatában maradt a negatív és sötét tevékenységeknek, amelyek a színfalak mögött zajlanak szerte a világon. A világ többnyire harmonikusnak és boldognak tűnt, és a többség ezt el is hitte, mert a hatalmi pozícióban lévők azt mondták nekik, hogy a dolgok úgy vannak, ahogyan azoknak lenniük kell.


Az internet előtti időkben a többség többnyire nem hallott arról, hogy valahol több százan éhen haltak, vagy hogy gyógyítható betegségben szenvedők haltak meg, mert nem engedhették meg maguknak az orvost, vagy hogy következetesen kegyetlenedtek a társadalom nagy csoportjaival pusztán azért, mert nem a megfelelő színű volt a bőrük. Általában a legtöbben tisztában voltak azzal, hogy sötét és baljóslatú tevékenységek százai zajlanak az orruk előtt, és gyakran a hatalmi pozícióban lévők teljes tudatában.


A magas rezonanciájú energiák, amelyek jelenleg áthatolnak a Földön, számos rejtett napirendet kényszerítenek a napvilágra, és a többség végre érdeklődik, hogy halljon róluk. Úgy tűnik, mintha minden rosszabbodna, de nem rosszabbodik, egyszerűen csak arról van szó, hogy az emberek végre tudatára ébrednek e tevékenységek indáinak, amelyek mindent és mindenkit elértek és befolyásoltak, és idővel még olyan szabályokat, törvényeket és társadalmi normákat is eredményeztek, amelyek igazolták ezeket.


A mértéktelen hazafiság hamis és káros, és erősen tükrözi a szétválasztó tudatosságot. A világ elérkezett egy olyan pontra, ahol el kell kezdenie felismerni, hogy minden ember, nem csak az "én hazám" emberei Isten kifejeződései. A szabad akarat feljogosít minden embert a saját meggyőződésére, de a személyes meggyőződését másokra erőltetni, különösen Isten nevében, az ego önigazoló tevékenysége, hogy "az én meggyőződésem az egyetlen helyes meggyőződés" - a szétválasztó tudatosság a legjobb formájában.


Azok, akik továbbra is azt várják, hogy mások hozzák meg helyettük a döntéseket, "ébresztő hívásokat" fognak kapni, olyan tapasztalatokat, amelyek arra kényszerítik őket, hogy saját maguk gondolkodjanak, és ne hagyatkozzanak tovább a gazdagok és híresek, politikusok, vallási vezetők, orvosok és ügyvédek, valamint vezérigazgatók hitére - sokan közülük olyan mértékben hisznek saját önfontosságukban, hogy szerintük az ő útjuk az egyetlen helyes út, tekintet nélkül mások ötleteire, véleményére, kérdéseire és aggodalmaira.


Ez az, amiről a felemelkedés és az EGYség megvalósítása szól, és ez az oka a világ jelenlegi káoszos állapotának. A világ kollektív tudata fokozatosan megnyílik az EGYség felé, köszönhetően a ti munkátoknak, akik kifejezetten azért jöttetek, hogy ezt a fejlett tudatállapototok tudatosságán keresztül megtegyétek.


A változás az egész világon nagy ellenállásba ütközik, mert sokan nem akarják a változást. A régi módszerek nagyon jól szolgáltak egyeseket, és bármilyen változás azt jelentené, hogy az ő aljas terveik és módszereik, amelyekkel mások kárára meg nem érdemelt bőséget biztosítanak maguknak, eltűnnének. Mások egyszerűen csak belefáradtak, és tudatlanságukban azt hiszik, hogy minden rendben lenne, ha a dolgok visszatérnének a régi kerékvágásba.


Az egység tudatossága csendes és szelíd, és nem jelenti azt, hogy mindig lesz külső aktivitás. Legtöbbetek már elérte ezt a tudatállapotot, különben nem olvasnátok, sőt nem is értenétek meg ezeket az üzeneteket. Az egyszerű törődés, az együttérzés és a bizalom megadása azoknak, akiket a harmadik dimenziós mércék szerint "kevesebbnek" tartanak, automatikusan az EGYség tudatosságát tükrözi.


Az Egység energiái áttörik az elkülönülés nehéz függönyét, amely évezredek óta körülveszi a Földet. Az emberek a "jótevő" tevékenységektől, ahol úgy látják magukat, mint akik mások felett állnak és elkülönülnek azoktól, akiknek "jót tesznek", a testvéreik szolgálatának érzése felé mozdulnak el.


Nem ítéljük el a "jótékonykodást", mert ez az első lépés, amely az egység mélyebb érzéséhez vezet. A szolgálat önmagában és önmagától is gyorsan változik, ahogy a tudatosság megnyílik a szolgálat magasabb szintjei felé, ahol az, aki szolgál, elkezd belelátni azok lelkébe, akiket szolgál. Ez nem is lehet másképp, mert az elkülönülés harmadik dimenziós energiahálózata széttöredezik, mivel csak a benne való hit támogatja, élteti vagy tartja fenn.


Vannak, akik a jogosultság és az áldozattá válás tudatosságát tartják fenn, és ahelyett, hogy gondolkodnának és tennének magukért, amennyire csak tudnak, egyszerűen azt várják, hogy mások tegyenek meg mindent helyettük. Legyetek tudatában ennek, és bízzatok az intuíciótokban, hogy az vezet benneteket abban, hogy kire és mire van valóban szükségetek, nem pedig arra, amit csak akartok.


Káosz uralkodik ebben az időszakban. A régiek nem akarják maguk mögött hagyni azt, amiben jól érzik magukat, mert ez lett a biztonságuk, a felhatalmazásuk érzése, sőt még az önbecsülésük is, mert mivel még nincsenek tudatában annak, hogy kik is ők valójában, ez lehetővé teszi számukra, hogy "jobbnak" érezzék magukat másoknál. Semmi sem véletlenszerű. Tudjátok, hogy nem a harmadik dimenziós elmék irányítják a műsort, még ha azt is hiszik, hogy ők azok.


Ha kételkedtek abban, hogy ti is azok közé a felébredettek közé tartoztok, akikről beszélünk, nézzetek vissza az életetekre, és ismerjétek fel, hogy soha nem rezonáltatok teljes mértékben sok mindenre abból, ami a harmadik dimenziós hitrendszert alkotja. Sokan közületek nagyon keményen próbáltatok beilleszkedni, gyakran olyan tevékenységeket folytattatok és olyan háromdimenziós protokollokat követtetek, amelyek valójában nem rezonáltak veletek, egyszerűen azért, hogy a család és a barátok elfogadjanak benneteket, különösen a tinédzserkorban.


Soha nem voltatok hajlamosak másokat verbálisan vagy fizikailag megtámadni, bár némelyikőtök időnként ilyen helyzetbe kerülhetett. Lehet, hogy furcsának, kívülállónak tartottátok magatokat, aki kívülről nézi a dolgokat, és azon tűnődtetek, hogy miért. Egyszerűen a tudatállapototok nem volt összhangban a körülöttetek lévők által fontosnak tartott eszmék, szabályok, hiedelmek többségével, de fiatalon ezt nem értettétek.


Csak egyetlen Isteni Tudatosság van, amely önmagát és minden tulajdonságát megnyilvánítja minden létezőben - minden életformában. Más életformák nem úgy viselkednek, mint az emberek, mert nem erre rendeltettek. Ők az Isteni Elmében az Isteni Ideát képviselik az adott életformájuk számára. Isten nem korlátozta Önmagát arra, hogy Önmagát csak emberként formálja meg, és az a hit, hogy az ember Isten teremtésének csúcsa minden más teremtés felett, ismét csak hamis és nagyon háromdimenziós.


Mivel Isten minden, ami van, honnan származhatna egy ember, vagy miből formálódhatna, ha csak egy anyag van? Vigyétek az egység személyes felismerését új szintre. Kezdjétek el a világot nem annyira úgy látni, mint egy bolygót, tele emberekkel, akik nem tudják, hogy kik ők, hanem úgy, hogy átlátjátok a hiedelmeket, amelyeket magukról tartanak, és megismeritek az igazságot róluk és értük.


Nem azért jöttetek, hogy háromdimenziós tevékenységekkel változtassátok meg a világot, bár ezekre időnként szükség lehet. Amikor híreket néztek, embereket láttok vásárlás közben, vagy barátokkal vagytok, mondjátok magatoknak: "Felismerlek téged, Isteni tudatosság a megnyilvánulásban". Ez egy másodperc alatt megtehető, és hamarosan automatikusan megnyilvánuló tudatállapotoddá válik. Ez nem azt jelenti, hogy elfogadod vagy magadévá teszed mások háromdimenziós cselekedeteit és hiedelmeit, hanem azt, hogy átlátsz rajtuk.


Ha valakinek szüksége van egy kis időre a börtönben, hát legyen. Ha valaki a drogok vagy az alkohol miatt pofára esik, hát legyen, mert minden dolog mögött ott van a választás, amely több száz életre nyúlik vissza, és akár a választott tanulási folyamat része is lehet. Nem az a feladatotok, hogy mindenkit megmentsetek a háromdimenziós döntéseitől, még akkor sem, ha a megoldások nyilvánvalóan egyértelműek számotokra. Tartsátok készenlétben a kezeteket, hogy megragadjátok azt a kezet, amelyik talán valami magasabb és jobb után nyúl, de ne kényszerítsetek senkit arra, hogy elhagyja a választott alkotásait. Tartsátok tudatosságotokban az igazság Fényét, mindig felismerve ugyanezt a Fényt minden emberben, akivel találkoztok, akiről hallotok vagy akit személyesen ismertek. Ez a munka.


Csak Egyetlen mindenütt jelenlévő, mindenható, mindentudó Isteni Tudatosság van, amely végtelen formában és változatosságban és végtelen formaként és változatosságként nyilvánul meg. Kérdezd meg magadtól: "Tényleg elhiszem ezt?"


Mi vagyunk az Arkturian Csoport.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page