top of page
Keresés

A változások a világban, amelyek eljönnek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.

Nagyon is tudatában vagyunk azoknak a változásoknak, amelyek ott a Földön történnek, és amelyek még nem mutatkoznak meg a fizikai valóságotokban és a valóság fizikai megtapasztalásában. Tudjuk, hogy a változások, amelyek mindannyiótokban végbementek, nem tükröződnek vissza azonnal abban a tükörben, ami a rajtatok kívüli univerzum, és tudjuk, hogy ez arra késztetheti az embert, hogy kételkedjen abban, hogy az általa tapasztalt változások valóban valósak-e. Azt szeretnénk, ha mindenekelőtt az érzéseidben és a valóság belső megtapasztalásában tudnál bízni. Ezért lesznek olyan időszakok, amikor jobb, ha nem önmagatokon kívül keresitek a bizonyítékot, amit kerestek.


Mi annak a ténynek a bizonyítékáról beszélünk, hogy változást értetek el önmagatokban. Ez most egyike azoknak az időszakoknak, amikor az szolgál benneteket sokkal jobban, ha csak befelé figyeltek, arra, hogy mit éreztek, és hogyan érezhetitek, hogy már váltottatok. A rezgésetek megváltoztatásáról beszélünk, arról, hogy az elme-központúságból a szív-központúság felé mozdultok el, és hogy a teljesen egóban levésből elmozdultok a Felsőbb Énetekkel való eggyé válás felé. Az ilyen típusú, belsőleg bekövetkező eltolódások hatására más külső valóságot tapasztaltok, de még mindig olyan időszakban éltek, amikor időbe telik, amíg ez a tükröződés megjelenik, és ezért türelmesnek kell lennetek. Türelmesnek kell lennetek annyi mindennel kapcsolatban ott a Földön.


Türelmesnek kell lennetek önmagatokkal, egymással, a tudatossági váltással. Különösen türelmesnek kell lennetek, amikor a megnyilvánulásról van szó. A türelmetlenség csak annyit jelent az univerzumnak, hogy nem hiszitek el, hogy eljön, és ha nem hiszitek el, hogy valami eljön, akkor kevésbé valószínű, hogy eljön. Mit tehettek tehát ezzel a világotokkal, amely nem változik elég gyorsan ahhoz, hogy lépést tartson veletek? És hogyan tudjátok úgy élni az életeteket, hogy minden folyamatban lévő manifesztációtok tovább tart, mint szeretnétek? Azzal dolgoztok, ami éppen előttetek van. Azt teszitek, amit a pillanatban tudtok, és kreatívak lesztek. A lehető legtöbbet hozzátok ki abból a lapból, amit éppen kaptatok, és felismeritek, hogy minden, amit szeretnétek látni odakint, az idézőjeles "való világban&