top of page
Keresés

A változások a világban, amelyek eljönnek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.

Nagyon is tudatában vagyunk azoknak a változásoknak, amelyek ott a Földön történnek, és amelyek még nem mutatkoznak meg a fizikai valóságotokban és a valóság fizikai megtapasztalásában. Tudjuk, hogy a változások, amelyek mindannyiótokban végbementek, nem tükröződnek vissza azonnal abban a tükörben, ami a rajtatok kívüli univerzum, és tudjuk, hogy ez arra késztetheti az embert, hogy kételkedjen abban, hogy az általa tapasztalt változások valóban valósak-e. Azt szeretnénk, ha mindenekelőtt az érzéseidben és a valóság belső megtapasztalásában tudnál bízni. Ezért lesznek olyan időszakok, amikor jobb, ha nem önmagatokon kívül keresitek a bizonyítékot, amit kerestek.


Mi annak a ténynek a bizonyítékáról beszélünk, hogy változást értetek el önmagatokban. Ez most egyike azoknak az időszakoknak, amikor az szolgál benneteket sokkal jobban, ha csak befelé figyeltek, arra, hogy mit éreztek, és hogyan érezhetitek, hogy már váltottatok. A rezgésetek megváltoztatásáról beszélünk, arról, hogy az elme-központúságból a szív-központúság felé mozdultok el, és hogy a teljesen egóban levésből elmozdultok a Felsőbb Énetekkel való eggyé válás felé. Az ilyen típusú, belsőleg bekövetkező eltolódások hatására más külső valóságot tapasztaltok, de még mindig olyan időszakban éltek, amikor időbe telik, amíg ez a tükröződés megjelenik, és ezért türelmesnek kell lennetek. Türelmesnek kell lennetek annyi mindennel kapcsolatban ott a Földön.


Türelmesnek kell lennetek önmagatokkal, egymással, a tudatossági váltással. Különösen türelmesnek kell lennetek, amikor a megnyilvánulásról van szó. A türelmetlenség csak annyit jelent az univerzumnak, hogy nem hiszitek el, hogy eljön, és ha nem hiszitek el, hogy valami eljön, akkor kevésbé valószínű, hogy eljön. Mit tehettek tehát ezzel a világotokkal, amely nem változik elég gyorsan ahhoz, hogy lépést tartson veletek? És hogyan tudjátok úgy élni az életeteket, hogy minden folyamatban lévő manifesztációtok tovább tart, mint szeretnétek? Azzal dolgoztok, ami éppen előttetek van. Azt teszitek, amit a pillanatban tudtok, és kreatívak lesztek. A lehető legtöbbet hozzátok ki abból a lapból, amit éppen kaptatok, és felismeritek, hogy minden, amit szeretnétek látni odakint, az idézőjeles "való világban", már amúgy is bennetek van.


Akkor miért is várnátok? Miért várnátok arra, hogy valami megjelenjen a tapasztalatotokban, hogy örömöt érezhessetek, amikor az öröm egy gomb, amit a saját csakrarendszeretekben nyomhattok meg? Miért várnátok arra, hogy a Föld bolygón mindenhol béke legyen, mielőtt eldöntenétek, hogy békét akartok. Békét akartok érezni és békét sugározni, mert a béke jó érzés. Tehát nem nézhetsz csak úgy önmagadon kívülre, miután tíz napon át folyamatosan a békéről meditáltál, hogy elvárod, hogy azt lásd, hogy az egész világon most béke van.


A békét magatokban őrzitek, mert eldöntöttétek, hogy ezt akarjátok érezni, és így akarjátok érezni magatokat. És akkor legyetek türelmesek. Hiszen ha mindent csak azért tesztek, mert azt várjátok, hogy amit tesztek, annak hatása lesz a rajtatok kívüli világra, akkor nem az örömért teszitek, amit tesztek.


És ha nem az örömötöket követitek, akkor feltételes módban éltek, ami nem szolgál benneteket. Ezért tudnotok kell, és bíznotok kell abban, hogy azt a hatást gyakoroljátok, amit szeretnétek, és türelmesnek kell lennetek. És amíg türelmesek vagytok, menjetek és éljétek az életeteket. Érezzétek jól magatokat; fedezzétek fel az élet minden olyan aspektusát, amely most a rendelkezésetekre áll, és nem fogtok csalódni. A Forrás nagykövetei lesztek, amiért valójában ott vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page