top of page
Keresés

A Plejádiak üzenete, 2022 január

Christine Day csatornázása


Szeretett társaink üdvözlünk benneteket,


A változás szelei egy új energetikai arénát horgonyoztak le földi síkotokon, egy magasabb dimenziós játéktér vált nyilvánvalóvá. Ez a történés a lehetőségek kibővült tárházát teremtette meg mindannyiótok számára, hogy gyorsabb ütemben fejlődhessetek a megvilágosodási folyamatotokban.


A végzet mozgásba lendült, ahogy a következő, 2022-es időkeretbe léptetek. Ez a ti pillanatotok, hogy tudatos döntések sorozatát hozzátok meg a javatokra, ami arra hivatott, hogy visszalökjön benneteket eredeti természetetekhez és lehetővé tegye, hogy a szentségetek az életetek tudatos előterében legyen.


Az Újév idején a Földön az egész energetikai dinamika eltolódott, mivel számos magasabb tudatosságú valóságtér újra megnyílt és lehorgonyzott a bolygón. A tudatossági fény kiterjedt hálózata lakja a földi síkot. Ezzel egyidejűleg metamorfikus változáson mentetek keresztül, ahogy e valóságterekből származó közösségi fény tiszta formája kölcsönhatásba lépett agyi szinapszisaitokon, agysejtjeiteken, tobozmirigyeteken keresztül, és a Szívsejtjeiteken keresztül összekovácsolódott. Ti a valóságban ennek a mélységesen kiterjedt közösségi hálózatnak a természetes kiterjesztése vagytok, ami most a Földön létezik, a ti egyedi isteni fényetek ennek a közösségi hálózatnak egy lényeges összetevője.


Ezek a magasabb valóságterek mindig is léteztek a Földön, és most először válnak teljesen hozzáférhetővé számotokra. Ezek a szent frekvenciák aktív kölcsönhatásban vannak