top of page
Keresés

A Plejádiak üzenete, 2022 január

Christine Day csatornázása


Szeretett társaink üdvözlünk benneteket,


A változás szelei egy új energetikai arénát horgonyoztak le földi síkotokon, egy magasabb dimenziós játéktér vált nyilvánvalóvá. Ez a történés a lehetőségek kibővült tárházát teremtette meg mindannyiótok számára, hogy gyorsabb ütemben fejlődhessetek a megvilágosodási folyamatotokban.


A végzet mozgásba lendült, ahogy a következő, 2022-es időkeretbe léptetek. Ez a ti pillanatotok, hogy tudatos döntések sorozatát hozzátok meg a javatokra, ami arra hivatott, hogy visszalökjön benneteket eredeti természetetekhez és lehetővé tegye, hogy a szentségetek az életetek tudatos előterében legyen.


Az Újév idején a Földön az egész energetikai dinamika eltolódott, mivel számos magasabb tudatosságú valóságtér újra megnyílt és lehorgonyzott a bolygón. A tudatossági fény kiterjedt hálózata lakja a földi síkot. Ezzel egyidejűleg metamorfikus változáson mentetek keresztül, ahogy e valóságterekből származó közösségi fény tiszta formája kölcsönhatásba lépett agyi szinapszisaitokon, agysejtjeiteken, tobozmirigyeteken keresztül, és a Szívsejtjeiteken keresztül összekovácsolódott. Ti a valóságban ennek a mélységesen kiterjedt közösségi hálózatnak a természetes kiterjesztése vagytok, ami most a Földön létezik, a ti egyedi isteni fényetek ennek a közösségi hálózatnak egy lényeges összetevője.


Ezek a magasabb valóságterek mindig is léteztek a Földön, és most először válnak teljesen hozzáférhetővé számotokra. Ezek a szent frekvenciák aktív kölcsönhatásban vannak, és rajtatok keresztül kapcsolódnak be. Ezek a valóságterek a feltétel nélküli szeretet 5. dimenziós kifejeződéséből származnak, és a Föld új frekvenciájának egy részét alkotják. Ezek a multidimenzionális terek automatikusan elkezdtek újra összehangolni benneteket a Szívetek szent tudatosságával, ez egy kiterjedt tudatállapot, ami a Felsőbb Énetek egy aspektusa.


Ehhez a tudatossági hálózathoz igazodhattok a Szíveteken keresztül, és elkezdhettek aktívan visszatérni a helyetekre ezekben a magasabb alternatív valóságterekben. Mindig is ott léteztetek. Elkezdhetitek aktívan választani, hogy visszavezessétek magatokat az egyedi helyetekre, és elindíthatjátok Felsőbb Énetek önmegvalósítási folyamatát.


Egy teljesen más időkeretbe léptetek a Földön, ahol az energetika inkább az Igazság valóságán alapul, mint az illúzión. A Szívednek megváltozott szerepet kell játszania az életedben, mivel a 2022-es forduló idején automatikusan igazodik ehhez a tágas környezethez. Most azt kell választanotok, hogy tudatosan igazodjatok a Szívetekben annak érdekében, hogy megnyíljatok a bennetek lévő kiterjedés esszenciája felé. A fény energiája lehetővé teszi számotokra, hogy minden eddiginél mélyebb újraegyesülési élményben legyen részetek. Visszatérés lesz a kapcsolat egy teljesebb aspektusához a Szíveteken belüli egységen keresztül, mint amit korábban tapasztaltatok.


A magasabb frekvenciájú aréna a Földön a létezés egy folyékonyabb állapotát hozta létre bennetek. Ez a folyékonyság lehetővé teszi számotokra, hogy egy új áramlással lépjetek kapcsolatba az életetekben, ami támogat benneteket abban, hogy könnyedén és nagyon változatos nézőpontból navigálhassatok a mindennapjaitokban. A Szívetek bevonása a lehetőségek új kapuit fogja megnyitni az életetekben. Kiterjedt fluiditásotok természetes módon igazít benneteket ennek a magasabb tudatossági hálózatnak az áramlatába, amely lehorgonyzott a Földön.


Fizikai és energetikai rendszeretek ezzel a folyékony fénnyel működik, ami elektromos természetű. Ez a folyékony fény lehetővé teszi számotokra, hogy teljesebben kapcsolódjatok be Szívetek többdimenziós felépítésébe. Lehetővé teszi számotokra, hogy érzékeléseteket az illúzión túlra helyezzétek és elkezdjetek részt venni tudatosságotok magasabb ciklusában. Az érzékeléseteknek ez az eltolódása egy természetes esemény, egy evolúció, ami a Föld ezen új energetikai arénáján keresztül nyilvánul meg bennetek.


Az elkövetkező hónapokban elkezdhetitek forradalmasítani az életeteket a kiterjedt Szíveteken belüli szövetség természetes kiépítésén keresztül. Megválaszthatjátok, hogy milyen tapasztalatokat szeretnétek az életetekben, egy elmélyülő megértésen keresztül, amit a Szívetek kölcsönhatásán keresztül kaptok. Az út szélesre tárva, és ez így is marad.

A Szíved a kapu a teremtési energiádhoz, a megismeréshez és a tudáshoz. Ezen a változó energetikai arénán keresztül a Földön a Szíveteken keresztül történő visszakapcsolódásotok tudatos választási cselekedetei manifesztálódni fognak, a változás közvetlen megtapasztalásába kerülve a mindennapi életetekben.

Többdimenziós áldásaitok arra várnak, hogy visszakapjátok azokat a tudatosan választott cselekedeteiteken keresztül, hogy megnyíljatok a Szíveteken keresztül a befogadásra. Ez egyszerűen egy sorsszerű idő az átalakuláshoz és az Igazság átalakító megértéséhez, hogy feltáruljon előttetek. Ez egy visszatérés, semmi új, egyszerűen csak újraszabályozás, újrakapcsolódás, újraegyesülés szent természetetek aspektusaival, Felsőbb Énetekkel.


Emlékezzetek a korábban elhangzott szavakra: "Te vagy az, akire vártál". Ti vagytok a tapasztalataitok Mesterei. Ti vagytok az egyetlenek, akik változást teremthetnek a saját életetekben, ti vagytok felelősek a saját teremtésetekért. Nézzetek körül, vegyétek szemügyre az életeteket úgy, ahogy most van, és tudjátok, hogy ez a jelenlegi tapasztalat tökéletes tanulási folyamat volt számotokra.


Most van itt az ideje a változásnak azáltal, hogy először is igényt tartasz életed teremtésére, tiszteled ezt az életed teremtését! Vállalj teljes felelősséget azért, amit megteremtettél, és tudd, hogy bármikor megváltoztathatod ezt a teremtést, amikor készen állsz rá.


Mennyit vagy hajlandó elfogadni magadnak? A Szíved ajtaján belül van a teremtésed eleme, és választhatod, hogy megnyílsz, hogy befogadd a Szíved vágyát! A Hálózati tudatosságon keresztül, ami most aktív a földi síkon, a képességed, hogy összehangolódj és működj a többdimenziós Szíved potenciálján belül, teljesen önmegvalósíthatóvá válhat.


Mi, a Plejádiak, a Spirituális birodalmakkal együtt dolgozunk, és egy Univerzális csapat részei vagyunk, hogy támogassuk az emberiséget a Föld bolygó tudatosságának ezen átmeneti változása során. Mi tartjuk az energetikát az egész bolygótokon, és támogatjuk az egyéneket, miközben átmeneteiteken keresztülhaladtok. Azonban ti és csak a fizikai testben lévők képesek ténylegesen végrehajtani azokat a váltásokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a bolygótok a tudatosság teljes átmenetébe lépjen.

Ti, mindannyian egyénileg birtokoltátok az erőt, hogy megteremtsétek a bolygó fényegyensúlyának fenntartásához szükséges elmozdulásokat, és hogy kikovácsoljátok az utat az emberiség tudatosságának változásához. A Szíveteken keresztül hazatérő tudatos választásotok révén újra összehangolódtok az erőtök lényegével. Közösen megteremthetitek a változásokat, hogy a fátylak végül feloldódjanak a bolygón. Szívetek erejének összekovácsolása, egyesülése révén eltoljátok a fény egyensúlyát, és a fátylak felemelkednek. Ez az, aminek az elérésében előre megállapodtatok, ez a közös küldetésetek része!


Ami lényeges, hogy ne az illúzióra és a bolygótokon zajló drámára összpontosítsatok. Ez csak a régi elkülönülés lejátszódása, ami végső soron nem avatkozhat bele a Föld sorsába. Sikeresek lesztek a dimenziós tudatossági változásokkal kapcsolatos küldetésetek teljesítésében a Földön.


Elengedhetitek és ünnepelhetitek a Háló csodálatos tiszta fénytudatosságát, ami egy áramló, lüktető életerő tudatosság. Ne az illúzióra, a drámára fókuszáljatok, inkább kapcsolódjatok pillanatok alatt a Szívetekhez, és egyszerűen engedjétek meg, hogy egy összehangolódás foglalja el a helyeteket az Igazság szent Hálózatában. Ez a kibontakozási folyamat lépésről lépésre, pillanatról pillanatra történő kapcsolódás a Szívedhez. A változás folyamata nem arról szól, hogy megpróbáljátok elérni a tökéletességet, inkább arról, hogy az általatok választott pillanatok halmozódó sorozatát hozzátok létre, a Szívetekkel való összehangolódást. Ez az "önmagad újjászületésének" cselekvése.


Továbbra is a szeretet és az igazság tükrözött platformját tartjuk az Univerzum többi részével együtt. Ehhez a platformhoz igazodhattok a Szíveteken keresztül. A "VAGYOK" szavak lehorgonyozzák többdimenziós lényetek igazságát, a szent Egység egy aspektusa vagytok. Érezzétek, lássátok vagy érzékeljétek azt a frekvenciát, amely megnyílik, amikor ezeket a szavakat használjátok, és lehorgonyozzátok őket a Szívetekbe.


Folytassátok az elengedést, és válasszátok az önmagatokhoz való igazodást a Szívetekben. Ti vagytok a Szívetek. Szeretteink, térjetek haza önmagatokhoz a Szíveteken keresztül.


A csendben, a fényben tartunk benneteket.


Áldás,


A Plejádiak

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page