top of page
Keresés

A lépcsőfokok a Mennyországba vezető lépcsőn

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Mi abban élünk, amit ti a Mennyországnak tekintetek. A mi birodalmunk, a mi dimenziónk mennyei ahhoz képest, amit ti ott a Földön éltek. Ez nem A Mennyország; nem ez az egyetlen Mennyország, de rendelkezik ezzel a minőséggel és ezzel a látszattal, és képesek lennétek megtenni mindazt, amit egy mennyei birodalomban képzeletben megtehetnétek. Azt a fajta boldogságot, amit egy mennyei birodalomban tapasztalhattok, időnként megtapasztaljátok a Földön, és ezért nektek magatoknak kell eldöntenetek, hogy mi az, ami abba a létállapotba juttat benneteket, ahol úgy érzitek, hogy valójában a Mennyországotok saját változatában vagytok, és a lehető leggyakrabban oda juttatjátok magatokat.


És ez hedonista vagy önző cselekedetnek tűnhet, de tartsátok szem előtt a következőket. Amikor hozzáfértek ahhoz a frekvenciához, amely szükséges ahhoz, hogy úgy érezzétek, hogy a Mennyországot tapasztaljátok meg a Földön, akkor szó szerint a Mennyországot hozzátok a Földre. Mindenki más számára elérhetőbbé teszitek, mert leföldelitek ezeket a magasabb frekvenciájú energiákat a testetekbe, a bolygótokba, a rácsrendszeretekbe, és ezért mindenki elkényeztetheti magát. Példát mutattok másoknak is, és meghívjátok őket, hogy csatlakozzanak hozzátok abban a mennyei élményben, amiben ti részesültök. Megmutatjátok másoknak, hogy mi lehetséges, és ez fontos, mert ha az emberek csak körülnéznek és látják, hogy mások szenvednek, akkor nem tudják, hogy van egy másik lehetőség is a számukra.

És végül, amikor abba a mennyei dimenzióba helyezitek magatokat, amelyet magatoknak faragtatok, akkor meg akarjátok majd tanítani másoknak, hogyan kell ezt