top of page
Keresés

A lépcsőfokok a Mennyországba vezető lépcsőn

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Mi abban élünk, amit ti a Mennyországnak tekintetek. A mi birodalmunk, a mi dimenziónk mennyei ahhoz képest, amit ti ott a Földön éltek. Ez nem A Mennyország; nem ez az egyetlen Mennyország, de rendelkezik ezzel a minőséggel és ezzel a látszattal, és képesek lennétek megtenni mindazt, amit egy mennyei birodalomban képzeletben megtehetnétek. Azt a fajta boldogságot, amit egy mennyei birodalomban tapasztalhattok, időnként megtapasztaljátok a Földön, és ezért nektek magatoknak kell eldöntenetek, hogy mi az, ami abba a létállapotba juttat benneteket, ahol úgy érzitek, hogy valójában a Mennyországotok saját változatában vagytok, és a lehető leggyakrabban oda juttatjátok magatokat.


És ez hedonista vagy önző cselekedetnek tűnhet, de tartsátok szem előtt a következőket. Amikor hozzáfértek ahhoz a frekvenciához, amely szükséges ahhoz, hogy úgy érezzétek, hogy a Mennyországot tapasztaljátok meg a Földön, akkor szó szerint a Mennyországot hozzátok a Földre. Mindenki más számára elérhetőbbé teszitek, mert leföldelitek ezeket a magasabb frekvenciájú energiákat a testetekbe, a bolygótokba, a rácsrendszeretekbe, és ezért mindenki elkényeztetheti magát. Példát mutattok másoknak is, és meghívjátok őket, hogy csatlakozzanak hozzátok abban a mennyei élményben, amiben ti részesültök. Megmutatjátok másoknak, hogy mi lehetséges, és ez fontos, mert ha az emberek csak körülnéznek és látják, hogy mások szenvednek, akkor nem tudják, hogy van egy másik lehetőség is a számukra.

És végül, amikor abba a mennyei dimenzióba helyezitek magatokat, amelyet magatoknak faragtatok, akkor meg akarjátok majd tanítani másoknak, hogyan kell ezt csinálni. Még ha csak egy emberről van is szó, az is valami. Ez még mindig a titok megosztása, amit felfedeztetek magatokban, és ez még mindig titok a legtöbbek számára, ez az igazság, hogy lehetőségetek van arra, hogy bármilyen frekvencián rezegjetek, amit csak választottatok, és aztán abban a rezgésben éljetek. Ez még mindig idegen fogalom sokak számára, és mások nevetnének a gondolatán, de ha te és a hozzád hasonlók következetesen demonstráljátok azt az igazságot, hogy szándékosan fel tudtok ajánlani egy rezgést, és meg tudjátok élni annak a rezgésnek a tükröződését a tapasztalataitokban, akkor mások elkezdik majd észrevenni és csodálkozni, hogy mi az, amit csináltok.


Fontos, hogy az emberek felismerjék, hogy több erő van bennük, mint gondolnák, és ti vagytok az úttörők. Ti vagytok azok, akik ott vannak az élvonalban, akiknek megvan az a képességük, hogy megmutassák másoknak, mi lehetséges, mi van bennük, és mi az, amiért mindannyian törekedtek. A Mennyországot a Földre hozni egy valódi cél. A két birodalom összeolvadása elkerülhetetlen, de ezt szándékosan megtehetitek, és megtehetitek most, és nem kell megvárnotok, hogy bármi is történjen rajtatok kívül, hogy megadjátok magatoknak ezt a fajta tapasztalatot. Bizonyos mértékig most is megteszitek, mert mi egy mennyei rezgést vetítünk ki nektek, és ahogy ezt az adást fogadjátok, egyesültök ezzel az energiával, és a valóságotok részévé teszitek az itt és mostban.

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page