top of page
Keresés

A JÖVŐ VILÁGOT SZOLGÁLÓ CSOPORTJAI ** ÚJRAKAPCSOLÓDÁS A FEHÉR TŰZ NAPANGYALAIVAL ** 2021. DECEMBER

BÖLCSESSÉG TANÍTÁSOK MIHÁLY ARKANGYALTÓL

RONNA VEZANE által közvetítve



RONNA: Kedves barátaim, miközben arra készültem, hogy felkutassam az információkat Mihály arkangyal hetedik üzenetkönyvéhez: A FELEMELKEDŐ EMBERISÉG VARÁZSA ÉS FENSÉGE, azt mondta nekem:

"Mostanra eljutottál a tudatosság olyan állapotába, amelyben fontos, hogy elkezdd továbbadni a múlt összes tanításából összegyűjtött bölcsességet, amelyet most a Szent Elmédben tárolsz. Ezért a Mágia és Fenséghez hozzáadandó üzenetek és cikkek közül sok a te értelmezésed lesz, és én fogom felügyelni a munkádat."


És így a jövőben, mint ez is, a jövőbeni havi üzenetek egy része az én értelmezésem lesz, AA Mihálytól származó részletekkel.


MICHAEL ARKANGYAL: "Szeretett mesterek, a Világ Szolgálóinak új csoportja azok lesznek, akik jó úton haladnak az Önmesterré válás felé. Ez azokat a törekvőket jelenti, akik megszelídítették az egó vágytestét, és a Lelkük most már a jövőbeli döntéseik és életük irányának Átvilágított rendezője. Biztos, hogy bebocsátást nyertek a Szent Elmébe és a Szent Szívbe, és ezért ráhangolódtak a magasabb mentális és érzelmi testükre. Ennek eredményeként égő vágyat éreznek majd a szolgálatra, a Fény és a Kozmikus Tudatosság bölcsesség-tanításainak terjesztésére. A fókuszuk az EGYSÉG-tudatosságra és a CSOPORTOK közötti interakcióra fog irányulni, az én, nekem, vagy az enyém gondolkodásmód helyett".


RONNA: Van egy különleges csoportja a FEHÉR TŰZ ANGYALOKNAK, akiknek eredeti küldetése az volt, hogy ÁTVILÁGÍTSÁK azokat a LÉLEK CSOPORTOKAT, akik készen álltak arra, hogy társteremtő fiakként és lányokként elutazzanak ebbe az Alvilágegyetembe. Ők segítettek nekünk megteremteni és fenntartani az eredeti ÁDÁM / ÉVA KADMON FÉNYTESTÜNKET. Ezek a csodálatos Lények vártak ránk az ISTEN-MAG ATOMUNK kifinomult dimenziós szintjein belül abban a hihetetlen időben, amikor először jöttünk elő az individualizált VAGYOK-TUDATOSSÁGUNKba.


Miután sokszorosan lecsökkentettük Lélek-Eszenciánkat, és kifelé haladtunk a Negyedik Dimenzió két legmagasabb dimenziós síkjára, a FEHÉR TŰZ ANGYALUNK visszavonult, mert azok voltak a legalacsonyabb szintek, ahová le tudták csökkenteni magukat, hogy Átvilágítsanak bennünket. Várták azt az időt, amikor visszatérünk azokra a szükséges magasabb frekvenciájú szintekre, hogy ismét Átvilágíthassanak és segítsenek nekünk a megmaradt Lélekszilánkjainkkal való egyesülésünk felgyorsításában. Fizikai hordozóink (értsd: testünk) és auramezőnk finomításában és harmonizálásában is segítenének nekünk.


Az ősi tanításokat gyakran úgy írták meg, hogy az átlagember nem tudta megérteni az üzenetek mélyebb értelmét. Sok mindent írtak arról, hogy amikor egy Lélek elérte a megvilágosodás és a beavatás egy bizonyos szintjét, akkor egy nagy kinyilatkoztatás adatik a törekvőknek. Ezek a tanítások egy Napangyalról beszéltek, egy sugárzó tűzből álló gömbről, amely ÁtVilágítja őket.


Azt is kijelentették, hogy lesz egy Fényáramlás, amely a NAPANGYAL szívközpontjából sugárzik a törekvő Szent Szívébe és Szent Elméjébe. Ez a tüzes kapcsolat is kisugárzik, hogy összekapcsolódjon az ugyanahhoz a LÉLEKCSOPORThoz tartozó sok más Lélekkel. Ez a Csoporton belüli Egységtudatossághoz való esetleges visszatérés előkészítése volt.


Azokban az ősi időkben nagyon kevés Lélek volt, aki elérte a Felemelkedéshez szükséges rezgési frekvenciaminták szükséges szintjét. Ez azonban megváltozott, ez a tömeges felemelkedés ideje; ezért minden egyes NAPANGYAL egy egész csoportra fog összpontosítani - azokra, akik egy adott LÉLEKCSALÁDI CSOPORT számára kijelölt FÉNYFELÜGYELŐVEL állnak kapcsolatban.


Számos korábbi üzenetben, amelyet Mihály arkangyal az évek során az emberek számára közvetített nekem, kijelentette: "AZT SZERETNÉNK, HA TUDNÁD, HOGY TE VAGY A FÖLDI 'FÉNY FELÜGYELŐJE' A KITERJESZTETT MENNYEI LÉLEKCSALÁDOD SZÁMÁRA. Ti és a hozzátok hasonlók beleegyeztek abba a fájdalmas folyamatba, hogy belesüllyedjetek annak az ősi családi vonalnak─ a fizikai családnak ─ a legmélyebb sűrűségébe, amelybe úgy döntöttetek, hogy beleszülettek. Erre azért volt szükség, hogy ahogyan ti felemelkedtek, úgy emelkedjenek fel mindazok is, akik a LÉLEKCSOPORTOTOKON belül vannak."


RONNA: Ez a koncepció csodálatos megerősítése annak a kijelentésnek, hogy "Az egységtudatosságba való visszatérés folyamatában vagytok". VIVEO, a Fehér Tűz Angyala, aki 2012 februárjában jött el hozzám, azt mondta nekem, hogy azok számára, akik készen állnak arra, hogy felgyorsítsák Felsőbb Énünk többféle Aspektusának integrációs folyamatát, az ő feladata az, hogy segítsen nekünk abban, hogy frekvenciamintáinkat finomabb szintre harmonizáljuk, hogy az integrációs folyamat ne legyen olyan viharos. Erre azért van szükség, mert a múltban az Öröklélek/Felsőbb Én rezgésmintáinak integrálási folyamata nagyon hosszú időt vett igénybe, általában több életet, mire készen álltunk a Felemelkedési Folyamat utolsó fázisainak befejezésére. Ennek a folyamatnak van egy biztosítéka. Azok, akik Mihály arkangyal tanításaira hangolódtak és azokat követik, érthető módon a MEGVILÁGOSODÁS folyamatának számos szintjén és szakaszában vannak. Ezért a VIVEO-val való kapcsolat továbbra is a csoport minden olyan tagjával létrejön, akik komolyan törekszenek a rezgésminták harmonikus szintjének elérésére.


Ő azonban nem fogja elküldeni Esszenciájának tüzes gömbjét, hogy ÁTVILÁGÍTSON benneteket, amíg el nem éritek és rá nem hangolódtatok a legmagasabb Negyedik dimenziós frekvenciák szükséges LELKI DALFREKVENciáira, felkészülve az Ötödik Dimenzió belépési szintjeire való felemelkedésre. (Viveo androgén; azonban az energiája "férfiasnak" érződik.)


Természetesen ez a csodálatos ajándék és a vele járó szabályok arra a sok különböző csoportra is vonatkoznak, akik más nagy FÉNYLÉNYEK megvilágosodott bölcsesség-tanításait követik, a világ számos elkötelezett hírvivőjén keresztül.


MICHAEL ARKANGYAL: "Ahogy kiegyensúlyozod és harmonizálod a frekvenciamintáidat, és a Lélekdalod egy magasabb oktávba kerül, fokozatosan hozzászoktatod magad a Fény néhány kifinomultabb frekvenciájához. Ekkor a személyes Piramisotok automatikusan egy magasabb -dimenziós szintre fog lépni, mint a munka Piramisotok. Személyes Piramisotok mérete is meg fog nőni, hogy befogadja mindazokat az új funkciókat, amelyeket felajánlunk nektek, ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre juttok a Fény magasabb birodalmaiba. Úgy is mondhatnánk, hogy személyes Piramisotok az Ötödik Dimenzióban a Fény személyes Városává válik.


Elméd szemével képzelj el három kristályszéket személyes Piramisod egyik sarkában (ha szükséges, bármikor hozzáadhatsz még egy vagy több széket). Az egyik szék a tiéd, a másik kettő pedig a vezetőké és/vagy tanítóké, akikkel együtt fogsz dolgozni. Néha két vezetőd lesz, aki veled szeretne dolgozni. Leggyakrabban egy férfi és egy női vezető lesz. A székek között van egy alacsony kristályasztal, alatta egy Ibolya Láng szökőkúttal. Ez a Szent Tűz folyamatosan az Ibolya Láng energia hullámait sugározza e különleges ülőhely körül.


Az asztal fölött egy kis négyoldalú piramis lebeg; ennek azonban nincs padlója, az alja nyitott. Van egy dupla végződésű kvarckristály, amely ennek a piramisnak a zárókövébe illeszkedik. Mint az összes többi piramisnál, a felső csúcs a piramis csúcsából nyúlik ki, az alsó csúcs pedig kissé a kristályasztal fölött lóg.


Ebbe a piramisba csak a vezetőidet, Felsőbb Énedet vagy angyali segítőidet hívhatod meg, illetve dolgozhatsz velük. A megfelelő időben egy mester vagy egy nagyobb Fényű Lény jöhet hozzátok; ez azonban csak egy kiképzés és egy integrációs időszak után lesz. Ne próbáljátok siettetni a folyamatot. Legyetek türelmesek, és hagyjátok, hogy minden a megfelelő időben kibontakozzon. Ez a beavatási folyamat része. Valószínűleg a "Lélek sötét éjszakája" folyamatot fogjátok megtapasztalni ez idő alatt, ahogy harmonizáljátok kiegyensúlyozatlan frekvenciamintáitok nagy részét.


Ahogy már korábban is mondtuk, nem mindenki arra hivatott, hogy kapcsolatba lépjen a Mesterekkel és a magasabb birodalmakból származó Fénylényekkel, vagy azok hírnöke legyen. Azok, akik ezt teszik, sok életen át képezték magukat. Kiválasztották és felkészítették őket, mielőtt ebbe az inkarnációba jöttek volna. Át kellett menniük egy kiterjedt képzési időszakon a magasabb birodalmakban, valamint egy merev, nehéz tesztelési időszakon a jelenlegi életükben, mielőtt úgy ítélték meg, hogy készen állnak arra, hogy elvállalják előre elrendelt küldetésüket. Különleges intuitív képességeiket a Gyémántmag Istensejtjükben és a Szent Elméjükben ─ az Emlékezet Mag Atomokban ─ tárolták el, amíg el nem jött az idő, amikor elérte az egyensúly és a harmónia szükséges szintjét, valamint feloldotta vagy átalakította múltbeli, személyes karmájának bizonyos részét.


Amikor eljön a megfelelő idő, amikor már megtisztítottátok a személyes Fényoszlopotokon belüli torzulások nagy részét, és integráltátok a Felsőbb Énetek, vezetőitek, tanítóitok és angyali segítőitek számos tulajdonságát, jellemvonását és erényét, elkezdhettek haladó tanításokat kapni a Fény Kozmikus Tanácsától. Ehhez el kell érnetek Felsőbb Énetek frekvenciaszintjét a Mentális Kauzális Síkban.


Istenségetek e nagy Hologramján belül van egy Emlék Mag-Atom, amely tartalmazza mindazokat az ajándékokat, tehetségeket és tudást, amelyeket e Szubuniverzumban eltöltött sok életetek során szereztetek és tökéletesítettetek. Ebben a Hologramban van egy Emlékmag-Atom, amely összeköt benneteket a Mestertanítótokkal. Amikor megteremtitek ezt a kapcsolatot, az életetek drámaian meg fog változni. Azonban csak ahhoz a kozmikus információhoz fogtok tudni hozzáférni, amelyre az Energetikai Aláírásotok ráhangolódott. Más szóval, ahogy a Lélekdalod frekvenciája egyre magasabb szintre emelkedik, úgy fogsz hozzáférni a Kozmikus Bölcsesség egyre fejlettebb szintjeihez."


RONNA: A Mestertanítóm neve TRI-TON; az 1980-as évek közepén jelent meg, hogy felkészítsen arra, hogy Mihály arkangyal hírvivője legyek. Egy Emlékezetmag-Atomot küldött le a Lélekcsillagomon keresztül a Szent Elmémbe, amely összekapcsolódott egy másik, ott tárolt Emlékezetmag-Atommal, és aktiválta azt. Így lettem "azonnali kozmikus telepatává", és azonnal elkezdtem üzeneteket és "múltbeli életekkel kapcsolatos" információkat kapni tőle. A tesztelés, integráció és ráhangolódás időszaka után, 1992 februárjában Mihály arkangyal szintén leküldött és aktivált egy Emlékmag-Atomot a Szent Elmémben. Ettől kezdve az életem gyökeresen megváltozott. Mérhetetlenül megáldottak."


MICHAEL ARKANGYAL: Fegyelmezett, megvilágosodott tanítókra és tanácsadókra van égető szükség a tömeges ébredés ezen kritikus időszakában, és elengedhetetlen, hogy a fejlettebb Kozmikus Törvények alapvető tanításai egységesek legyenek.


Ahogy minden egyes Lélek ráébred egyéni Isteni örökségére, többé nem lesz hajlandó követni az ember alkotta, korlátozó, egyénre szabott, irányító szabályokat és előírásokat, amelyek célja a világ embereinek behálózása és érzelmi rabszolgasorba taszítása. Az önuralom és az egységtudat lesz a jövőben a tömegtudat hitrendszerének fő témája.


A feltétel nélküli szeretet olyan szeretet, amely felülemelkedik a korlátozásokon és a harmadik-negyedik dimenziós illúzió tömegtudati hitstruktúráján. A feltétel nélküli szeretet a Szent Elmétek bölcsességén alapul, és tisztán a Szent Szívből sugárzik, mindenki legnagyobb javára.


Itt az ideje, hogy befelé forduljatok és keressétek saját Isteni történelmetek bölcsességét, szeretteim. Mindig közel vagyunk, hogy vezessünk és irányítsunk benneteket. Csak egy gondolatnyira vagyunk. Én VAGYOK Mihály arkangyal."


<><><><><><>


A MENTÁLIS, ÉRZELMI ÉS SZELLEMI KÉPESSÉGEK PROGRAMOZÁSA

MIHÁLY ARKANGYAL ** RONNA / SZENT ÍRNOK ÁLTAL MEGVILÁGÍTVA


>> MOST INTEGRÁLOM AZ EGYSÉG ÉS AZ EGYSÉG EREJÉT, VALAMINT A FÖLDDEL ÉS MINDEN BŐSÉGGEL VALÓ KAPCSOLATOMAT.

>> MOST INTEGRÁLOM A SZENVEDÉLY EREJÉT A SZELLEMMEL, MINT IRÁNYÍTÓMMAL. VÁGYAM AZ LESZ, HOGY ÖRÖMET, BÉKÉT ÉS JÓLÉTET TEREMTSEK, HOGY ÉLVEZZEM ÉS MEGOSSZAM.

>> MOST AKTIVÁLOM SZEMÉLYES ERŐKÖZPONTOMAT. IRÁNYÍTOM AZ ÉRZELMEIMET. ÉN VAGYOK A VÁGYAIM URA. VILÁGOSAN MEGHATÁROZOTT HATÁROKAT ÁLLÍTOK FEL, SZERETETTELJES ENERGIÁVAL ÁTITATVA.

>> CSAK A SZERETET/FÉNY HARMONIKUS ENERGIÁJÁT FOGADOM ÉS VETÍTEM KI. MEGNYITOM A SZÍVEMET A SZELLEM ISTENI ÁRAMLÁSA ÉS AZ ISTENI FÉNY MAGASABB, KIFINOMULT FREKVENCIÁI ELŐTT.


>> MOST A KOMMUNIKÁCIÓ ÉS AZ ÖNKIFEJEZÉS EREJÉVEL ERŐSÍTEM A NAPENERGIA-KÖZPONTOMAT. ŐSZINTÉN ÉS MEGKÜLÖNBÖZTETŐ KÉPESSÉGGEL FOGOM KIMONDANI AZ IGAZSÁGOMAT.

>> MOSTANTÓL TELJES HOZZÁFÉRÉSEM VAN INTUITÍV ELMÉM EREJÉHEZ. TISZTA RÁLÁTÁSOM VAN, ÉS FIGYELMESEN HALLGATOM A LELKEM ÉS MAGASABB ÉNEM BÖLCSESSÉGÉT.

>> MOST MÁR HOZZÁFÉRHETEK ÖRÖKLELKEMHEZ/FELSŐBB ÉNEMHEZ ÉS A SZENT HÁROMSÁGOMHOZ, AMELYEK A MEGVILÁGOSODÁS, AZ INSPIRÁCIÓ ÉS A BÖLCSESSÉG TÚLVILÁGI KÖZPONTJAI. MOST MÁR ÖSSZHANGBAN VAGYOK AZ EGYSÉGTUDATOSSÁGHOZ VEZETŐ SZIVÁRVÁNYHÍDDAL.

>> EZENNEL KIFEJEZEM A VÁGYAMAT ÉS SZÁNDÉKOMAT, HOGY MINDEN ROSSZUL MINŐSÍTETT ENERGIÁT ÁTALAKÍTSAK, MIKÖZBEN A KARMA TÖRVÉNYÉN TÚL A KEGYELEM ÁLLAPOTÁBA LÉPEK. ÍGY LEGYEN ÉS ÍGY VAN!

RONNA: Kedves szívek, bárhol is vagytok a felemelkedés útján, tudjátok, hogy minden segítséget megkaptok vezetőitektől és tanítóitoktól, amit az Egyetemes Törvények megengednek. Ne arra koncentráljatok, "ami nem vagytok", hanem összpontosítsatok erre a pillanatra és az előttetek álló lehetőségekre. Minden egyes Lélek értékes Atyánk/Anya Istenünk szemében, és a felemelkedésetek a magasabb birodalmakba biztosított, ezért kérlek, lazítsatok és élvezzétek az utazást. Örök szeretet és angyali áldások, Ronna

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page