top of page
Keresés

A hatodik érzéked

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Lenyűgöz bennünket az a képességetek, hogy megérzitek, ha valami nem egészen helyes, és lenyűgöz bennünket az a képességetek is, hogy beleérzitek magatokat, ha valami tökéletesen megfelel nektek. Természetesen az intuíciótokról vagy a hatodik érzéketekről beszélünk. Az emberek gyakran kérdezik tőlünk, hogyan juthatnak el arra a pontra, hogy jobban összhangban legyenek az intuíciójukkal. Tudni akarják, hogyan érjék el, hogy ténylegesen kövessék ezt a belső útmutatást, ezt a hatodik érzéket. A válasz egyszerű. Csak meg kell tenned.


Az első lépés természetesen az, hogy elismerjük, hogy van hatodik érzékünk. A második lépés az, hogy magadba nyúlj érte. A harmadik lépés az, hogy értelmezd, amit kaptál. A negyedik lépés, és ez sokak számára a legnehezebb, hogy kövessétek azt, amit az intuíciótok irányít, vagy amitől távolodtok. Az ötödik pedig az, hogy elismeritek, hogy amit belülről kaptatok, az volt a legjobb tanács, a legjobb útmutatás.


Az emberek gyakran csodálkoznak azon, hogy honnan jön ez a hatodik érzék. Sok helyről jön. A vezetőitektől származik, akik születésetek napja óta veletek vannak. A felsőbb énetektől származik. Az univerzumból. A felsőbb elmétektől származik. Mindezek az elemek együttesen hozzák el nektek ezt az intuitív találatot. Csak be kell csuknotok a szemeteket, elcsendesedni és érezni. Ha nagyon erősen próbálsz hallani valamit, és a csapatod úgy döntött, hogy jobb lenne, ha éreznéd, akkor lehet, hogy nem hallasz semmit, és azt hiszed, hogy cserbenhagytak, mert embertársaid is ezt tették időről időre.


De szám