top of page
Keresés

A hatodik érzéked

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Lenyűgöz bennünket az a képességetek, hogy megérzitek, ha valami nem egészen helyes, és lenyűgöz bennünket az a képességetek is, hogy beleérzitek magatokat, ha valami tökéletesen megfelel nektek. Természetesen az intuíciótokról vagy a hatodik érzéketekről beszélünk. Az emberek gyakran kérdezik tőlünk, hogyan juthatnak el arra a pontra, hogy jobban összhangban legyenek az intuíciójukkal. Tudni akarják, hogyan érjék el, hogy ténylegesen kövessék ezt a belső útmutatást, ezt a hatodik érzéket. A válasz egyszerű. Csak meg kell tenned.


Az első lépés természetesen az, hogy elismerjük, hogy van hatodik érzékünk. A második lépés az, hogy magadba nyúlj érte. A harmadik lépés az, hogy értelmezd, amit kaptál. A negyedik lépés, és ez sokak számára a legnehezebb, hogy kövessétek azt, amit az intuíciótok irányít, vagy amitől távolodtok. Az ötödik pedig az, hogy elismeritek, hogy amit belülről kaptatok, az volt a legjobb tanács, a legjobb útmutatás.


Az emberek gyakran csodálkoznak azon, hogy honnan jön ez a hatodik érzék. Sok helyről jön. A vezetőitektől származik, akik születésetek napja óta veletek vannak. A felsőbb énetektől származik. Az univerzumból. A felsőbb elmétektől származik. Mindezek az elemek együttesen hozzák el nektek ezt az intuitív találatot. Csak be kell csuknotok a szemeteket, elcsendesedni és érezni. Ha nagyon erősen próbálsz hallani valamit, és a csapatod úgy döntött, hogy jobb lenne, ha éreznéd, akkor lehet, hogy nem hallasz semmit, és azt hiszed, hogy cserbenhagytak, mert embertársaid is ezt tették időről időre.


De számíthattok a csapatotokra, hogy átadjátok nektek ezt az üzenetet, és számíthattok a hatodik érzéketekre, hogy felfogjátok, még akkor is, ha az egy dalszövegben, vagy egy óriásplakáton, vagy egy magazinban van. Még mindig ti teremtitek a valóságotokat, így azt az üzenetet a csapatotok segítségével helyezitek oda, és az egyik vezetőitek talán arra bök, hogy nézzétek meg a magazin címlapját, miközben a pénztári sorban álltok a közértben. Lehet, hogy hallotok egy dalszöveget egy dalban, és úgy tűnhet, hogy az a sor abban a dalban korábban nem volt ott. És ki tudja? Talán nem is volt ott.


Figyelnetek kell a jelekre. Legyetek jelen. Legyetek tudatosak, mert a hatodik érzéketek mindig próbálja felhívni a figyelmeteket. És ha nem kaptok semmit, ha nem kaptok semmilyen jelet, akkor csak bízzatok a megérzésetekben. Csak kérdezzétek meg magatoktól, hogy tényleg úgy érzitek, hogy ez megfelelő számotokra, nem pedig azt, hogy helyes vagy helytelen. Ne azt kérdezzétek magatoktól, hogy ez lesz-e a lehető legjobb eredmény. Egy utazáson vagy, és ezen az úton olyan lépéseket tesztek, amelyek megfelelőek vagy kevésbé megfelelőek, tekintettel a végső célpontra, amely felé tartotok, ami természetesen az ötödik dimenzió.


Hallgassatok arra az útmutatásra, amit magatokból és a környezetetekből kaptok, és a lehető legörömtelibb és legkönnyebb utazásotok lesz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page