• Fehér Katalin

A felébredési folyamatod folytatása

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon szerencsések vagyunk, hogy olyan perspektívával rendelkezünk, mint amilyennel mi a földi életről, mert látjuk, milyen könnyű lenne a kétségbeesés útjára lépni, amikor magatokra és a társadalmatokra tekintünk. Azért nem esünk ebbe a csapdába, mert mindannyiótokban a legjobbat látjuk. Úgy látunk benneteket, amilyenek valójában vagytok, mint Forrásenergia Lények, akik csupán úgy tesznek, mintha valami kevesebbek lennének, mint a Forrás teljessége. Nagyon jók lettetek a színlelésben, de a felébredésetek valójában egy emlékezés. Ez a feledés fátylának felemelése, és az elkülönülés illúziójának elengedése.


Mindannyian gyorsabb ütemben ébredtek fel a földi élet utóbbi időben tapasztalt szörnyű körülményei miatt . Ha a kétségbeesés gödrébe kerültök, csak vegyétek észre, hogy ki fogtok mászni belőle. Ez az érzés, ez a tapasztalat átmeneti lesz, mert ez mind része annak a játéknak, amit mindannyian játszotok magatokkal, és semmi sem állandó. Most pedig szeretnénk néhány stratégiát adni nektek arra, hogyan kezelhetitek a kétségbeesést, vagy akár csak azt az érzést, hogy időről időre a padlón vagytok. Mindig vehettek néhány mély lélegzetet, hallgathattok nyugtató zenét, kimehettek a szabadba, és élvezhetitek az anyatermészetet, gondolhattok valakire, akit szerettek, és mindig ráérezhettek arra az igazságra, hogy kik vagytok a szívetek közepén.


Ez az emlékezés, amit csináltok, nagyon természetes. Nem igényel erőfeszítést, sőt, valójában a felejtéshez is erőfeszítésre van szükség. Erőfeszítés kell ahhoz, hogy a rezgéseteket olyan mértékben csökkentsétek, ahogyan azt mindannyian tettétek ebben az életben és a korábbiakban ott a Földön. A felejtés ezen rétegeit olyan ütemben kell lecsupaszítanotok, ami számotokra kényelmes, de ne tévedjetek; ez az, amit tesztek. Azért vagytok ott, hogy emlékezzetek arra, hogy ti kik vagytok valójában, és hogy mindenki más is ki valójában, és a többi valójában csak arról szól, hogy játszotok egymással.


Most, tudjuk, hogy nagyon komoly dolgok történnek, és hogy ott a Földön mélységes fájdalom és szenvedés van, és nem akarjuk ezt lekicsinyelni semmilyen módon, de ha olyan helyen vagytok, ahol most nem éreztek sok fájdalmat, szenvedést és kétségbeesést, akkor emlékezzetek arra, hogy azok az egyének, akik érzik ezeket (a negítv érzéseket), nekik jól jönne, ha szeretetet, fényt, együttérzést, gyógyulást és megbocsátást küldenétek nekik. Mindannyian bármikor szolgálhattok, amikor csak szeretnétek, és mindannyian folytathatjátok a felébredési folyamatot is bármikor. Teljesen rajtatok múlik, hogy hogyan haladtok előre, de tudjuk, hogy így fogtok tenni, és ez a mi perspektívánk, és ezért üdvözlünk benneteket mindig ilyen optimistán és lelkesen.


Be fogjátok fejezni a tudatosságotok megváltoztatásának ezt az ösvényét, és ezt egy sokkal jobb érzésű idővonalon fogjátok megtenni, mint amilyennek a legtöbb idővonal érződik. Tehát kérlek, szánjatok egy pillanatot arra, hogy megveregessétek magatok vállát, és ne feledjétek, hogy ez a perspektíva, amit mi tartunk, mindannyiótok számára is elérhető.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."